Reclamă

Prin ce transformări a trecut Lady Gaga ca să interpreteze rolul lui Harley Quinn din Joker: Folie à Deux. Artista a detaliat experiențele prin care a trecut

Producția mult așteptată a lunii octombrie vine cu dezvăluiri și despre membrii distribuției. Află prin ce transformări a trecut Lady Gaga ca să interpreteze rolul lui Harley Quinn din Joker: Folie à Deux. Artista a detaliat experiențele prin care a trecut.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2024, 7:43

Cântăreața a dat detalii despre procesul ei de a deveni Harley Quinn pentru Joker: Folie à Deux și despre ce a fost nevoie cu adevărat pentru a juca rolul unui personaj răufăcător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prin ce transformări a trecut Lady Gaga ca să interpreteze rolul lui Harley Quinn din Joker: Folie à Deux

„Mi-am permis, odată ce i-am găsit vocea, să fac orice îmi doream în orice moment, indiferent de scena sau momentul cerut”, a spus Gaga pentru E!. „Sunt momente la telefon în care muzica este fantezie sau este visul lui Arthur. Așa că, în acele momente mă gândesc de ce ar avea nevoie Arthur acun. Poate că Arthur avea nevoie ca ea să fie uimitoare.”

La urma urmei, Harley, care își găsește dragostea în brațele lui Arthur Fleck, alias The Joker, interpretat de Joaquin Phoenix, devine în cele din urmă partenerul său, în timp ce cei doi dezlănțuie haosul în Gotham prin nebunia lor.

Dar găsirea vocii ei pentru film, care are premiera în cinematografe pe 4 octombrie, a însemnat să învețe să cânte într-un mod foarte diferit.

„Am permis ca totul să devină disponibil pentru mine. M-am perfecționat cu adevărat să cânt ca ea, fără tehnică, fără respirație corectă”, a continuat ea. „La început, a fost cu adevărat înfricoșător și s-a simțit cu adevărat nefiresc, dar apoi a fost complet natural. A fost interesant. Îmi amintesc când m-am văzut pentru prima oară la cameră și am simțit că am găsit ceva autentic”.

Reclamă

Lady Gaga a încercat din răsputeri să nu ia acasă personajul Harley Quinn

Pentru Lady Gaga se pare că nu a fost întotdeauna ușor să părăsească Gotham la sfârșitul nopții. Ea trebuia să se întoarcă acasă cu logodnicul ei Michael Polansky, i se părea nefiresc să plece de pe platourile de filmare, dar știa că este important să facă acest lucru.

„Întotdeauna am încercat să merg acasă și să o las pe Harley la serviciu”, a explicat Gaga. „Pregăteam cina în fiecare seară după filmare. Dar uneori, întunericul filmului rămânea cu mine, sau uneori scena poate rămâne cu tine. Personajul încearcă să se strecoare în toate modurile serioase, dar eu chiar am încercat să renunț la personaj”.

Reclamă

Mai apoi, ea a glumit: „Unor oameni le-ar plăcea să iasă cu Harley”.

Gaga a mai dezvăluit anterior modurile în care portretizarea lui Harley, au inspirat-o să ia o pauză de la rețelele sociale în timpul filmărilor. În tot acel timp a reușit să reia legătura cu inspirația ei.

„Îmi experimentez creativitatea încă din vara trecută într-un mod cu adevărat special și privat”, a scris ea în iunie. „Pot spune pentru prima dată în mulți ani că dragostea mea de a face artă, muzică, modă și a susține comunitatea nu a fost niciodată mai împlinită.”

„Sper că știți că această perioadă pentru mine a fost extrem de vindecatoare și de reîncărcare pentru inima, mintea, corpul și creativitatea mea. Pentru a crea și pentru a avea o viață personală care este doar pentru mine”, a adăugat ea. „Abia aștept ca tu sa experimentezi asta.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×