Reclamă

Lady Gaga și Joaquin Phoenix au avut o apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția 2024. Actorii au participat la premiera filmului Joker: Folie à Deux

Lady Gaga și Joaquin Phoenix au avut o apariție strălucitoare le Festivalul de Film de la Veneția 2024. Cei doi actori principali au participat la premiera filmului Joker: Folie à Deux. Cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film se apropie de final.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 septembrie 2024, 10:53

Lady Gaga și Joaquin Phoenix nu au venit singuri pe covorul roșu de la Veneția. Cei doi actori au fost însoțiți de două persoane extrem de importante din viața lor. Gaga a apărut pe covorul roșu la brațul logodnicului său, Michael Polansky. Joaquin a pozat și el însoțit de sora sa, Rain Phoenix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga și Joaquin Phoenix au avut o apariție strălucitoare la Festivalul de Film de la Veneția 2024

Gaga a radiat de fericire la brațul logodnicului său, Michael Polansky. Actrița a uimit la premiera filmului Joker: Folie à Deux și a pozat pentru fotografii prezenți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joaquin Phoenix și Rain Phoenix în timp ce pozează împreună la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Joaquin Phoenix a venit însoțit de sora sa la Festivalul de Film de la Veneția 2024 / Profimedia Images

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, care joacă rolul lui Harley Quinn în viitorul thriller, a purtat o rochie neagră dramatică și o pălărie extravagantă.

Reclamă

Vedeta internațională a arătat superb în rochia sa de catifea. Partea de sus a fost realizată în stil corset, în timp ce rochia s-a continuat cu o fustă dramatică realizată cu mult material.

Look-ul divei a fost completat de o pălărie dramatică din dantelă, cercei cu diamante și un machiaj îndrăzneț. Însă nimic din toate acestea nu au atras atenția de la ceea ce era cu adevărat important pentru divă. Gaga și-a etalat inelul de logodnă de 8 carate pe covorul roșu. Gaga i s-a alăturat lui Joaquin Phoenix pe covorul roșu.

Actorul, care îl interpretează pe Joker, a pășit pe covorul roșu împreună cu sora sa, Rain Phoenix. Rain a arătat extraordinar într-o rochie de catifea maro.

Reclamă

Filmul Joker: Folie à Deux este continuarea mult așteptată a filmului Joker, câștigător al Premiului Oscar din 2019.

Joker rămâne unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile, scrie DailyMail. Continuarea filmului este programată pentru lansare începând cu data de 4 octombrie 2024.

Lady Gaga și Michael Polansky și-au făcut debutul pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția

Lady Gaga și Michael Polansky și-au păstrat relația privată de-a lungul timpului. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au decis să se prezinte în fața publicului la un eveniment cu totul deosebit.

Cuplul a sosit cu stil la festival, iar Gaga a strălucit la brațul partenerului său. Diva este fericită alături de omul de afaceri și a părut extrem de încântată de inelul său de logodnă cu diamant.

Conform presei internaționale, logodnicul cântăreței are o avere netă estimată la suma de 600 de milioane de dolari.

Nu este de mirare că Michael și-a surprins partenera cu un inel cu un diamant masiv. Este pentru prima dată când Gaga și-a prezentat inelul public.

Lady Gaga și Michael Polansky în timp ce pozează împreună la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Lady Gaga și Michael Polansky au pozat împreună pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția / 2024

Cuplul și-a păstrat logodna privată și a dezvăluit abia la Jocurile Olimpice de la Paris faptul că și-au dus relația la următorul nivel.

Despre Gaga s-a scris atunci că este însărcinată, însă cântăreața a pus rapid capăt zvonurilor din online. Actrița câștigătoare a Oscarului a postat un clip în online în care a povestit mai multe.

Fanii au considerat că diva ar putea fi însărcinată date fiind schimbările sale de greutate. Chiar dacă diva nu este însărcinată în prezent, aceasta a povestit în mai multe interviuri din trecut faptul că și-ar dori o familie cu mulți copii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×