Reclamă

Rihanna are o nouă figură de ceară la celebrul Madame Tussauds. Cum arată artista într-o ținută de la British Fashion Awards 2019

Rihanna are o nouă figură de ceară la celebrul Madame Tussauds. Statuia a fost dezvăluită, iar fanii au remarcat rapid că vedeta poartă celebra rochie personalizată de la British Fashion Awards 2019.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2024, 11:54

Madame Tussauds a dezvăluit noua figură de ceară a Rihannei, aducând un omagiu rochiei sale Fenty, personalizate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna are o nouă figură de ceară la celebrul Madame Tussauds

Ținuta spectaculoasă a fost recreată cu meticulozitate la muzeul din Baker’s Street. Pe lângă rochia mini din mătase, au fost recreate și pelerina și mănușile alese atunci de artistă.

Opera de artă va fi lansată pe 27 septembrie, aducând un omagiu look-ului de covor roșu de acum câțiva ani. Look-ul ei pentru figura de ceară include chiar și codițele purtate atunci, dar și bijuteriile uluitoare, inclusiv colierul ei strălucitor cu diamante.

La evenimentul emblematic, care a avut loc pe 2 decembrie la Royal Albert Hall, artistei în vârstă de 36 de ani, i s-a alăturat iubitul ei partener, Asap Rocky. Ei au petrecut mult timp atunci făcând poze pe covorul roșu.

Rihanna, într-o rochie verde mentă, elegantă
Ținuta spectaculoasă a fost recreată cu meticulozitate la muzeul din Baker’s Street / Profimedia Images
Reclamă

Rapperul în vârstă de 35 de ani, a vorbit anterior despre look-ul emblematic al iubitei sale în timpul unui interviu cu GQ. Asap a spus atunci că este unul dintre preferatele lui din toate timpurile.

Jo Kinsey, Studio Manager la Madame Tussauds Londra, a declarat: „Rihanna este o mare putere în frumusețe, modă și muzică, strălucește cu adevărat ca un diamant. Privirea ei la British Fashion Awards 2019 a făcut o astfel de declarație, încât a trebuit să replicăm acel moment de neuitat!

„Rihanna deține un loc special în inimile tuturor, iar acum vizitatorii noștri au șansa de a o experimenta în All of the Lights! Suntem încântați să oferim fanilor un moment de neuitat alături de șeful suprem”.

Reclamă

Rihanna s-a concentrat mai multe pe afaceri decât pe muzică

Noua figurină de ceară va apărea în Fashion Runway Zone de la Madame Tussauds din Londra, alăturându-se altor vedete care și-au pus amprentă în modă precum RuPaul, Zendaya și Kendall Jenner.

Rihanna s-a concentrat pe brand-ul ei de beauty, în ciuda faptului că fanii ei solicită mai multă muzică. Ea a fondat Fenty în 2017.

Începând cu 29 august, compania era evaluată la aproximativ 2,8 miliarde de dolari. Rihanna deținând o cotă de 50% din companie.

Și-a lansat linia de lenjerie intimă Savage x Fenty anul următor, cu mare succes.

Cu toate acestea, fanii vor să primească mai multe melodii noi de la ea. Un fan a adus o listă de motive pentru care miliardarul ar putea să nu poată intra în studio. „Ne putem opri cu acele întrebări despre albume? au trecut 8 ani, afaceri multiple și 2 copii mai târziu, ea are alte priorități în acest moment.”

De-a lungul timpului, artista a declarat că se află într-o perioadă a vieții ei în care se simte cea mai împlinită. Rihanna a spus că cei doi copii sunt ceea ce ea avea nevoie. Despre Asap a declarat că e partenerul perfect. Se pare că rapper-ul o ajută mult în creșterea celor doi băieți pe care îi au împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×