Reclamă

Rochia pe care Regina Letizia a Spaniei o poartă, o poți avea și tu în garderobă. Cum a atras soția Regelui Felipe din nou toate privirile

Rochia pe care Regina Letizia a Spaniei o poartă, o poți avea și tu în garderobă. Soția Regelui Felipe a uimit într-o rochie de culoare neagră în timp ce participa la un eveniment pe covorul roșu din Madrid.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2024, 7:23

Regina, în vârstă de 52 de ani, a emanat strălucire în timp ce făcea cu mâna unei mulțimi care se adunase la deschiderea sezonului Teatrului Regal din Madrid, la care a participat împreună cu soțul ei, Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rochia pe care Regina Letizia a Spaniei o poartă, o poți avea și tu în garderobă

Regina Letiza a ales să fie elegantă, așa cum o face de obicei. Ea a purtat o rochie midi neagră din colecția 2018 H&M Conscious. Ținuta a mai fost purtată de Majestatea Sa anul trecut la o ceremonie de premiere din Girona.

În timp ce în 2023 a accesorizat rochia cu pantofi argintii, anul acesta a optat pentru ceva ușor diferit. Ea a combinat look-ul cu sandale cu toc aurii, cu botul deschis.

Regina Letizia, la un eveniment, alături de Regele Felipe, în ținute elegante
Regina Letiza a ales să fie elegantă, așa cum o face de obicei / Profimedia Images

Regina Letizia a zâmbit în timp ce se plimba pe covorul roșu cu soțul ei. Ea chiar s-a oprit pentru a face cu mâna invitaților și fanilor, oamenilor care mereu o susțin la evenimentele unde participă.

Reclamă

Rochia adâncă cu croiala în V i-a pus în evidență silueta. Ținuta fără mâneci i-a scos din nou în evidență brațele tonifiate, o trăsătură atât de proeminentă a monarhului.

Soția Regelui Felipe și-a combinat look-ul cu un clutch negru cu argintiu.

Machiajul ei a fost discret ca de obicei. Ea a optat pentru o paletă la fel de glamour precum stilul ei. Regina Letizia a folosit un ruj lucios, fard de pleoape strălucitor și iluminator.

Reclamă

Părul ei era de asemenea coafat impecabil, iar la capitolul accesorii a ales doar o pereche de cercei din argint, rotunzi.

Soțul ei, Regele Felipe, a atras atenția pe covorul roșu purtând un costum negru, cravată albastru deschis și mocasini negri din piele.

Regina Spaniei a împlinit 52 de ani pe 15 septembrie

Regina Spania care și-a sărbătorit cea de-a 52-a aniversare pe 15 septembrie, a înmânat recent Premiile Retina Eco. Evenimentul a avut loc pentru al patrulea an consecutiv, au avut loc la Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía din capitala Spaniei.

Adesea admirată pentru garderoba ei mereu la modă, soția Regelui Felipe a purtat la prestigiosul eveniment o rochie midi din denim închis la culoare, de 730 de lire sterline, marca Carolina Herrera.

Rochia fără mâneci, cu decolteu, cusături albe și strânsă în talie datorită unei curele largi croite din același denim închis, a fost intens admirată.

Regina Letizia și-a combinat ținuta cu accesorii roșii. Ea a purtat inclusiv un clutch mare din piele și pantofi cu toc și vârf ascuțit.

Fotografiată prezentând premiile și vorbind cu alți invitați, Letizia a părut încântată să prezideze ceremonia. Evenimentul îi onorează pe cei din spatele celor mai inovatoare proiecte care abordează schimbările climatice și promovează sustenabilitatea. Regii Spaniei au susținut de-a lungul timpului mai multe activități de caritate și organizații care susțin problemele legate de mediu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×