Reclamă

Leila George D’Onofrio a mers la plajă alături de trei bărbați. Cum s-a pozat fosta soție a actorului Sean Penn

Leila George D’Onofrio a mers la plajă alături de trei bărbați. Vedeta a atras privirile tuturor într-un costum de baie roșu. Actrița a fost tot timpul sub grija atentă a colegilor săi de breaslă, Kick Gurry, Alexander England și Lincoln Younes. Fotografii au profitat de fiecare moment și au pozat-o pe frumoasa blondină din toate unghiurile.

Publicat: 31 ianuarie 2022, 7:09

Leila George D'Onofrio știe cum să se facă remarcată. Actrița în vârstă de 29 de ani pare că a trecut complet peste divorțul de fostul soț, Sean Penn. Cei doi au avut o relație din anul 2016 și s-au căsătorit în luna iulie a anului 2020. Din păcate pentru fanii cuplului, aceștia au ales să meargă pe drumuri separate în luna octombrie a anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leila George D’Onofrio a mers la plajă alături de trei bărbați

Leila George D’Onofrio și-a expus fizicul de invidiat într-un costum de baie minuscul. Actrița s-a distrat alături de trei dintre prietenii săi pe o plajă din sydney. Fotografii au pozat-o pe vedetă din toate unghiurile și nu au scăpat-o din ochi nicio secundă.

Vezi mai multe imagini cu Leila George D’Onofrio în costum de baie în Galeria Foto!

Leila George D'Onofrio într-un costum de baie roșu
Leila George D’Onofrio s-a distrat pe o plajă din Sydney / Profimedia Images

Leila a ales pentru această ieșire un costum de baie sexy care cu greu i-a acoperit părțile intime. Vedeta a renunțat la machiaj și s-a lăsat fotografiată naturală. Frumoasa blondină nu a venit singură să se distreze. Alături de ea au fost trei dintre colegii săi de breaslă, Kick Gurry, Alexander England și Lincoln Younes.

Reclamă

Cei trei bărbați au însoțit-o pe blondină în apă și i-au ținut companie în timp ce aceasta încerca să obțină bronzul perfect. Trupul tonifiat al vedetei a reușit să întoarcă mai multe priviri în jurul său. Cei trei bărbați cu un fizic bine lucrat la sală au avut grijă ca vedeta să fie tot timpul în siguranță. Fanii au fost complet surprinși să o vadă pe vedetă.

Leila George D’Onofrio nu a mers singură la plajă, ci alături de trei bărbați. Este o schimbare considerabilă în viața sa. Deși vedeta nu are nicio legătură amoroasă cu cei trei actori, fanii se așteptau să o vadă alături de grupul său de prietene, scrie Daily Mail. De altfel, fotografii au reușit să surprindă momentul în care grupul de prieteni a fost vizitat de doi polițiști. Sursele externe spun că nu a fost vorba de niciun conflict. 

Povestea de iubire dintre Leila George D’Onofrio și actorul Sean Penn

Reclamă

Leila George D’Onofrio pare că a trecut peste divorțul de fostul soț și a mers la plajă alături de trei bărbați. Actrița în vârstă de 29 de ani a fost căsătorită cu Sean Penn.

Actorul în vârstă de 61 de ani a mai fost căsătorit în trecut cu Madonna din 1985 până în 1989 și cu actrița Robin Wright din 1996 până în 2010. Leila și Sean s-au cunoscut în 2016 și au început apid să se întâlnească. Cei doi s-au căsătorit abia în anul 2020, pentru ca un an mai târziu să rupă căsnicia.

Vedeta în vârstă de 29 de ani nu este străină de lumina reflectoarelor. Părinții săi sunt actorii Greta Scacchi și Vincent D’Onofrio. Fosta soție a lui Sean Penn și-a început cariera într-un domeniu diferit. Aceasta a fost pentru o bună perioadă de timp cameraman.

Leila George D'Onofrio într-un pulover crem alături de fostul său soț, Sean Penn pe covorul roșu în Los Angeles
Penn a întâlnit-o pe Leila la scurt timp după ce a rupt logodna de Charlize Theron în 2015 / Getty Images

În anul 2018, tatăl său a convins-o să înceapă o carieră în lumea filmului. Aceasta a studiat la Facultatea de Film din Sydney. De-a lungul timpului a avut mai multe roluri în producții precum Mortal Engines (2018), The Long Home (2019) și Animal Kingdom (2016). De atunci a apărut în mai multe serii de televiziune unde a început să capete popularitate.

Vedeta a vorbit în trecut despre nevoia sa de a sta în lumina reflectoarelor și de a urma pe mai departe o carieră în lumea filmului.

”De mică am stat pe platourile de filmare alături de mama și de tata. Nu mă plictiseam niciodată. Acesta este locul în care trebuie să fiu pentru totdeauna.”

După căsătoria cu Sean Penn, actrița a intra și mai mult în atenția publicului. Cei doi au fost surprinși prima dată în timp ce se sărutau într-o vacanță din Hawaii. Penn a întâlnit-o pe Leila la scurt timp după ce a rupt logodna de Charlize Theron în 2015.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×