Reclamă

Selena Gomez a declarat că nu poate avea copii din cauza medicamentelor pe care le ia. Vedeta se gândește tot mai mult la viața sa de familie

Selena Gomez a declarat că nu poate avea copii din cauza medicamentelor pe care le ia. Actrița internațională și-a deschis sufletul în fața fanilor săi. Aceasta a acordat un interviu sincer despre viitorul său și despre viața de familie la care visează.

Publicat: 4 noiembrie 2022, 12:00

Selena Gomez a fost invitată la o sesiune foto și un interviu pentru publicația Rolling Stone. În cadrul interviului, cântăreața a răspuns mai multor întrebări personale. Printre acestea s-au aflat și cele legate de un posibil copil. Vedeta în vârstă de 30 de ani a fost vizibil afectată de întrebările pe care le-a primit.

Selena Gomez a declarat că nu poate avea copii

Selena Gomez revine în atenția publicului. Vedeta a participat recent la lansarea documentarului despre viața sa My mind and Me. Actrița de 30 de ani a fost invitată la mai multe interviuri. Diva este transparentă cu fanii săi din întreaga lume și încearcă să răspundă tuturor întrebărilor.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în Galeria Foto!

De data aceasta abordat subiecte sensibile, ca cele legate de familia la care visează. Gomez nu a vorbit despre viața sa amoroasă, dar a declarat că este dornică să aibă un copil. În ciuda faptului că Selena își dorește să devină o mamă, acest lucru nu este posibil pentru ea în momentul prezent.

Reclamă

Diva ar putea avea o sarcină complicată din cauza medicamentelor pentru tulburarea bipolară, scrie publicația People.

”Aceste medicamente sunt foarte prezente în viața mea la acest moment. Îmi doresc foarte mult să fiu o mamă, dar știu că acest lucru nu se poate acum. Totuși, sper să am copii într-o zi”

Gomez spune că are în cercul de apropiați persoane care iau medicamente pentru tulburarea bipolară și care întâmpină probleme în a avea copii.

Reclamă

Potrivit unui articol revizuit de un medic de la WebMB, medicamentele pentru tulburarea bipolară au potențialul de a provoca probleme la naștere. Totodată, unii medici sunt de părere că simptomele tulburărilor bipolare se pot agrava pe timpul unei sarcini.

Selena Gomez lansează documentarul My Mind and Me

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a vorbit despre viața sa personală în cadrul documentarului My Mind And Me. Gomez le-a povestit fanilor despre tulburările bipolare, episoadele de depresie și anxietate, dar și despre momentul în care a fost diagnosticată cu boala Lupus.

Vedeta de 30 de ani a trecut și printr-o operație de transplant de rinichi în anul 2017. Totodată, în anul 2018 ea a avut un episod de psihoză. Cântăreața spune că nu își amintește foarte multe din acea perioadă. Pentru mai multe luni s-a aflat sub tratament.

Vedeta s-a confruntat cu episoade de paranoia și i-a fost foarte greu să aibă încredere în cei din jurul său. Cântăreața spun că a avut momente în care i-a fost dificil să-și recunoască propria mamă. După acest episod, diva a fost diagnosticată cu tulburare bipolară și a început tratamentul pentru aceasta.

Actrița speră să-și ajute fanii care se confruntă cu astfel de probleme. Vedeta lansează documentarul despre viața sa pentru a arăta că este vulnerabilă și pentru a le fi aproape celor care au trecut prin astfel de momente dificile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×