Reclamă

În ce zodii poți avea încredere și cine te poate trăda

Când vine vorba despre zodii, fiecare se deosebește printr-o caracteristică specifică. Însă, dacă aducem în discuție secretele, unele semne zodiacale vor tăcea mâlc, în timp ce altele vor afișa ceea ce știu ca pe o chintă roială. Dacă și tu ești curios să vezi dacă ți-ai încredințat confidențele natiivilor din zodia care trebuie, citește mai departe. În ce zodii poți avea încredere și cine te poate trăda.

Publicat: 19 august 2021, 8:13

Este adevărată zicală că dacă ți-ai pierdut încrederea în cineva cu greu te mai poți atașa de acea persoană. Cel mai bine este să petreci cât mai mult timp în compania unei persoane înainte de a-i spune cele mai intime detalii din viața ta. Iată în ce zodii poți avea încredere.

În ce zodii poți avea încredere

Nu toți nativii știu să păstreze un secret. Sunt oameni care chiar promit să nu spună nimănui ceea ce au aflat de la tine, dar nu se pot abține să nu discute mai departe. De astfel de oameni cel mai bine este să te ferești.

Încearcă să îți dai seama ce așteptări ai de la oamenii din jur și cât de departe poți duce o discuție cu ei. Sunt oameni care sunt simple cunoștințe, oameni care îți câștigă încrederea și îți devin prieteni și oameni de care trebuie să te îndepărtezi.

Pești  (Februarie 19 – Martie 20)

Nativii Pești sunt considerați păzitorii secretelor pe care poți conta oricând. Semne sensibile de apă, aceștia sunt cunoscuți pentru altruismul lor și pentru faptul că se dedică total persoanei care li se confesează. Deși pare cel mai admirabil lucru, Peștii tind adesea să absoarbă energia celui cu care discută. Astfel că, destăinuindu-i partenerului de discuție cele mai intense trăiri îl vei trimite pe nativul Pești direct la un psiholog. Dacă ai un prieten născut sub acest semn îți sugerăm să-i spui câte un secret pe rând.

Reclamă
Reclamă

Gemeni (Mai 21 – Iunie 20)

Dacă plănuiești să te expui în fața unui nativ din Gemeni îți sugerăm precauție. Cunoscuți ca gossip signs, aceștia nu vor ezita să dezvăluie o mică bârfă, să strice o petrecere surpriză sau să creeze puțin haos aruncând ca pe niște zaruri detaliile secrete. Deși nu o fac cu rea voință întotdeauna, Gemenii găsesc amuzante aceste scurgeri de informații. Până la urmă ascendentul lor este în Mercur, mesagerul, iar ei vor doar să comunice.

Leu (Iulie 23 – August 22)

La polul opus îi găsim pe nativii Leu, adevărați prieteni loiali cauzelor și secretelor. Unii ar crede că sunt narcisiști, însă aceste zodii sunt mai preocupate de viața altora decât de a lor. Ceea ce-i face să se simtă cu adevărat reali și în viață sunt oamenii pe care îi au aproape. Odată ce ai intrat în cercul restrâns al acestor semne zodiacale, te poți destăinui liniștit – câtă vreme nu trădezi.

Fecioară (August 23 – Septembrie 22)

Fecioarele sunt cele mai ademenitoare semne din zodiac, guvernate tot de Mercur. Astfel că, dacă îți dorești să faci o înțelegere cu un nativ Fecioară, mai bine te-ai gândi de două ori înainte să legi un pact cu diavolul. Te vor ajuta cu plăcere să-ți atingi scopul, dar prețul plătit vor fi secretele tale. Vor face lucrurile în felul lor, pentru că nu consideră că tu te-ai putea descurca.

Scorpion (Octombrie 22 – Noiembrie 21)

Misterioșii zodiacului, nativii Scorpion îți vor învălui secretele în întuneric și le vor scufunda în adâncul apelor, elementul lor distinctiv. Dacă vrei un partener în crime, aceste zodii sunt cele mai potrivite. Câtă vreme loialitatea e reciprocă, cei ce vor să-ți afle secretele vor trebui să traverseze șapte mări și patru oceane.

Săgetător (Noiembrie 22 – Decembrie 21)

Filozofii zodiacului, nativii Săgetător sunt adepții adevărului. Persoanele născute în Săgetător sunt carismatice, intense și vibrante, preocupate de fapte și care vor întotdeauna să afle o poveste bună. Poate din cauza asta tind să exagereze anumite lucruri și să condimenteze firul narativ cu puțină dramă. Dacă ai ceva picant de împărtășit, ține pentru tine, altfel se va transforma în bestseller.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×