În timp ce talentele lor de a amesteca preparate unice și de a umple halbe de bere perfect, până la margine, sunt foarte apreciate, ai fii surprinsă să afli câteva dintre trucurile ascunse pe care barmanii le au atunci când le devii client, scrie eatthis.com.
Secrete pe care barmanii nu vor să le știi
Unii dintre ei caută să strângă mai multe sfaturi. Alții încearcă să economisească bani pe băuturile rămase în spatele barului. Oricum ar fi, barmanul ar prefera să nu afli despre aceste șase secrete care se întâmplă frecvent în spatele barului.
Unii ignoră datele de expirare
Când barmanii vor să facă produsele să reziste, unii încearcă să încalce regulile timpului. Pentru a evita să fie prinși servind ingrediente mai vechi, barmanii ar putea șterge datele de expirare de pe etichetele produselor, relatează The U.S.Sun.
Sfat profesionist: Un produs comun care se strică ușor într-un bar? Vermutul. Aruncă o privire în spatele barului. Dacă poți vedea o sticlă de vermut stând de mult timp, ferește-te să comanzi un Manhattan sau un martini. Află ce aici care sunt băuturile ce îți dau dureri de cap.
Îți vor servi o alternativă de băutură dacă ai depășit limita paharelor
Se mai întâmplă să bei prea mult într-o noapte în oraș. Cu toate acestea, pentru a evita să te dea afară, unii barmani vor găsi o altă cale pentru a face față situației.
Un expert în industria serviciilor a împărtășit pentru Insider că vor servi bere fără alcool dacă văd pe cineva în stare avansată de ebrietate. În plus, sursa a spus că ar putea chiar să sugereze un pahar cu apă. Înainte ca oaspetele să-și dea seama, noaptea se va încheia fără nicio dramă.