Reclamă

Secrete pe care barmanii nu vor să le știi. Ce trebuie să afli înainte de o seară în oraș

Unele dintre aceste trucuri sunt în defavoarea ta, iar altele sunt pur și simplu geniale. După cum știm cu toții, există o mulțime de secrete care sunt adesea ascunse în restaurante, localuri de fast-food și chiar lanțuri de magazine alimentare. De asemenea, secrete pe care barmanii nu vor să le știi, sunt pe lista cu ași bine ascunși în mânecă.

Publicat: 27 iulie 2022, 7:13

În timp ce talentele lor de a amesteca preparate unice și de a umple halbe de bere perfect, până la margine, sunt foarte apreciate, ai fii surprinsă să afli câteva dintre trucurile ascunse pe care barmanii le au atunci când le devii client, scrie eatthis.com.

Secrete pe care barmanii nu vor să le știi

Unii dintre ei caută să strângă mai multe sfaturi. Alții încearcă să economisească bani pe băuturile rămase în spatele barului. Oricum ar fi, barmanul ar prefera să nu afli despre aceste șase secrete care se întâmplă frecvent în spatele barului.

Unii ignoră datele de expirare

Când barmanii vor să facă produsele să reziste, unii încearcă să încalce regulile timpului. Pentru a evita să fie prinși servind ingrediente mai vechi, barmanii ar putea șterge datele de expirare de pe etichetele produselor, relatează The U.S.Sun.

Sfat profesionist: Un produs comun care se strică ușor într-un bar? Vermutul. Aruncă o privire în spatele barului. Dacă poți vedea o sticlă de vermut stând de mult timp, ferește-te să comanzi un Manhattan sau un martini. Află ce aici care sunt băuturile ce îți dau dureri de cap.

Reclamă

Îți vor servi o alternativă de băutură dacă ai depășit limita paharelor

Se mai întâmplă să bei prea mult într-o noapte în oraș. Cu toate acestea, pentru a evita să te dea afară, unii barmani vor găsi o altă cale pentru a face față situației.

Un expert în industria serviciilor a împărtășit pentru Insider că vor servi bere fără alcool dacă văd pe cineva în stare avansată de ebrietate. În plus, sursa a spus că ar putea chiar să sugereze un pahar cu apă. Înainte ca oaspetele să-și dea seama, noaptea se va încheia fără nicio dramă.

Reclamă

Băutura ta va deveni mai tare doar dacă plătești pentru ea

Un truc pe care barmanii îl folosesc pentru a-i face pe oameni să creadă că primesc alcool în comandă este să toarne câteva picături suplimentare de lichior în paie, potrivit Buzzfeed. Primele înghițituri ale băuturii tale ar putea avea gust de băutură. Adevărul este că vei primi exact ceea ce ai plătit.

Resturile nu se irosesc

Schimburile de personal din spatele barului pot deveni extrem de nebunești. Nu toți barmanii au timp să ia pauze și să mănânce ceva. Acestea fiind spuse, un barman al unui complex de lux a spus pentru Insider că, dacă văd resturi lăsate în urmă de ospătarii lor sau de clienții simpatici, adesea vor termina ei băutura sau felul de mâncare.

Ei știu să lucreze bine cu sistemul de la casa de marcat

Barmanii nu se pot baza întotdeauna pe bunăvoința unui client. Așa că, pentru a continua să primească bacșișurile, vor folosi sistemul de înregistrare în avantajul lor. De exemplu, atunci când ceri votcă cu energizant, mulți barmani vor percepe unui client suma totală pentru o cutie întreagă. Cu toate acestea, ei ajung să folosească doar jumătate. Restul îl vor folosi pentru un alt client pe care îl vor taxa tot cu suma integrală. Așa își vor face singuri bacșișul.

Când primești o băutură gratuită, nu este atât de special pe cât crezi

Potrivit unui alt utilizator Reddit, în cea mai mare parte, multe baruri permit sau încurajează barmanii să ofere o anumită cantitate de băuturi gratuite pe tot parcursul nopții. Dar, adevăratul secret este, în cea mai mare parte, că barmanii aleg să-și ofere băuturile gratuite oamenilor care dau bacșiș mari. Așa își vor fideliza oamenii care consumă mult și plătesc pe măsură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×