Reclamă

Ce înseamnă ascendentul zodiacal și cum îți influențează acesta viața

Dacă ești pasionată de astrologie este important să știi ce înseamnă ascendentul  zodiacal și cum îți influențează acesta viața. Reprezintă una dintre cele mai importante  definiții ale modului tău de a privi societatea. Temperamentul tău poate fi în totalitate schimbat, în funcție de acest calcul simplu pe care oricine îl poate face.

Publicat: 7 iunie 2022, 7:28

Pentru a-ți putea afla ascendentul zodaical este important să cunoști ziua și ora nașterii tale. Acest lucru va fi definitoriu pentru modul tău de relaționare cu cei din jur, după o anumită perioadă a vieții. Este necesar să cunoaștem cât de impotantă este această schimbare în timp, pentru a știi cu exactitate ce măsuri să luăm în concordanță cu fiecare întâmplare.

Ce înseamnă ascendentul zodiacal și cum îți influențează acesta viața

Mulți dintre noi cunoaștem propriile semne zodiacale, dar și pe cele ale prietenilor. Cu toate acestea, nu mulți știu ascendentul fiecăruia atunci când sunt întrebați. Acesta îți dictează personalitatea sau felul în care te comporți cu cei din jur. Există mai multe tipuri de calculatoare ale ascendentului pe care le putem folosi pentru a ne fi mult mai ușor să aflăm exact ce se întâmplă, arată Yourtango.com.

Berbec

Pentru cei care au ascendentul zodiacal în Berbec, trebuie să afle că sunt foarte competitivi. Se ceartă pentru orice incident minor și nu contează dacă dețin dreptatea sau nu. Prietenii vor încerca să evite orice joc de societate alături de tine. Cu toate astea, de fiecare dată când vor face planuri, vei fi prima persoană adăugată pe listă.

Ești călduros și amuzant, însă trebuie să ai parte de distracție în fiecare zi. În caz contrar, riști să ajungi într-o stare totală de tristețe.

Reclamă

Taur

Ascendentul zodiacal din zodia Taur este foarte calm. Atât de calm încât de cele mai multe ori dorește doar să stea pe canapea, fără să întreprindă nicio activitate. Îți place să mănânci, să mergi la cumpărături, să dormi și să stai în cază.

Dacă ar exista un concurs de dormit, fii sigură că tu ai câștiga detașat, spune Astrology.com. Încearcă să-ți găsești pasiuni comune cu ale prietenilor pentru a nu fi exclusă.

Reclamă

Gemeni

Oamenii spun despre acest ascendent că este foarte schimbător. Nu se poate știi dacă este cu adevărat fericit sau doar se preface. Ești sarcastică, dar și foarte amuzantă. Ai grijă totuși cui îi destăinui cele mai ascunse secrete ale tale, este posibil să fii descoperită.

Fiecare ascendent are atât defecte, cât și calități. La fel ca și semnele zodiacale, acestea pot fi ușor de controlat dacă știm să ascultăm semnele astrelor.

Rac

Ești prietena tuturor și oamenii vor să stea ore în șir în preajma ta. Ești învăluită cu secretele tuturor, fiind ca un jurnal deschis. E ca un adevărat da, sincer. Cu toate că nu ai diplome în psihologie, te poți considera un adevărat doctor în această știință.

Secretul tău este că îi poți manipula pe toți fără ca aceștia să știe. În schimb, nimeni nu te poate schimba pe tine, asta dacă nu îți dorești cu adevărat.

Leu

Pentru cei care dețin ascendentul zodiacal în zodia Leu, trebuie să știe că sunt plini de iubire. Vor împărți âîmbrățișări tuturor și vor decide într-un final cine le va rămne alături sau nu. Îți place să dăruiești tuturor cadouri micuțe. De asemenea, nu uiți de scenele dramatice realizate din nimic. Ai o personalitate debordantă pe care oamenii o pot iubi sau o pot urî în aceeași măsură.

Astrele spun că oamenii te pot iubi sau pot fi speriați de tine în aceeași măsură. Trebuie doar să-ți restabilești spiritul.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară

Ești precisă, punctuală, organizată și sofisticată. Așa poate fi descrisă această zodie, atunci când ascendentul intră la putere. De asemenea ești calmă și îți dorești cu orice preț să eviți conflictele. Promovezi viața sănătoasă și nu îți dorești să te dezici de la această practică.

Ai de fiecare dată un plan bine pus la punct și nimeni nu te poate contrazice atunci când o idee ți-a intrat deja în minte.

Balanță

Toată lumea știe că nu trebuie să iei decizii imediate, asta pentru că ești nespus de nehotărâtă. Ești campioana procastinării. Cu toate că îți dorești să creezi un plan de vacanță, nu poți realiza acest lucru de la natură. Fiecare idee va ajunge pe masa de lucru, însă nu va trece mai departe de atât.

Prietenii îți vor oferi sfaturi pentru a te ajuta, însă încăpățânarea ta va atinge cote maxime. Astrele te vor ajuta să îți găsești calea, însă și tu va trebui să le urmezi.

Scorpion

Pentru cei care au ascendentul zodiacal în Scorpion trebuie să știe că sunt printre cei mai norocoși. Vor fi protejați de astre. Plini de căldură și iubire, aceștia vor dori întotdeauna să stea în preajma prietenilor. Este posibil ca anumite acțiuni ale tale să nu fie în concordanță cu ce îți dorești în realitate.

Ai grijă, este posibil ca cei din jur să creadă lucruri cu totul diferite despre tine. Este cazul să-și activezi intuiția atunci când este nevoie.

Săgetător

Ascendentul zodiacal în Săgetător îi poate speria pe cei mai mulți dintre nativi. De cele mai multe ori vor spune tot ce le trece prin cap. Vei scăpa de fiecare dată, asta pentru că știi cum să disimulezi anumite acțiuni și să scapi fără nicio pedeapsă.

Deși spui adevărul la orice pas, prietenii te pot considera dur. Cei care te îndrăgesc, te vor considera o adevărată eroină și vor dori să fie ca tine.

Capricorn

Dacă deții ascendentul zodiacal în Capricon, trebui să știi că aparențele contează enorm pentru tine. Te consideri șeful tuturor. De cele mai multe ori, chiar și alături de prieteni te comporți astfel. Ești serioasă și încrezătoare în forțele proprii.

Privești lumea cu scepticism și nu mulți îți pot intra în grații. Atunci când o fac trebuie să aibă grijă, asta pentru că nu oferi tuturor șanse egale.

Vărsător

Acest ascendent zodiacal este prins între lumea reală și cea imagină. Va fi întotdeauna cu capul în nori. De cele mai multe ori, prietenii vor fi cei care îi vor ajuta să revină cu picioarele pe pământ. Atunci când trebuie să dea explicații, vor inventa cele mai plauzibile scuze.

Ești considerată imprevizibilă și interesantă și de cele mai multe ori încerci să le faci pe plac celorlalți pentru a nu rămâne niciodată singură.

Pești

Ești empatic și bun la suflet, iar toată lumea din jurul tău te consideră sfătuitoarea supremă. Lumea ți se poate părea extrem de crudă, având în vedere compasiunea pe care o simți pentru fiecare lucru minor. Astrele te sfătuiesc să-ți protejezi identitatea și să nu te lași niciodată afectată de cei care îți doresc răul.

Ești emoțională și acest lucru poate reprezenta o piedică pentru cei mai mulți dintre prietenii tăi. Încearcă să-ți alegi tribul cu grijă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×