Reclamă

Ce înseamnă ascendentul zodiacal și cum îți influențează acesta viața

Dacă ești pasionată de astrologie este important să știi ce înseamnă ascendentul  zodiacal și cum îți influențează acesta viața. Reprezintă una dintre cele mai importante  definiții ale modului tău de a privi societatea. Temperamentul tău poate fi în totalitate schimbat, în funcție de acest calcul simplu pe care oricine îl poate face.

Publicat: 7 iunie 2022, 7:28

Pentru a-ți putea afla ascendentul zodaical este important să cunoști ziua și ora nașterii tale. Acest lucru va fi definitoriu pentru modul tău de relaționare cu cei din jur, după o anumită perioadă a vieții. Este necesar să cunoaștem cât de impotantă este această schimbare în timp, pentru a știi cu exactitate ce măsuri să luăm în concordanță cu fiecare întâmplare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce înseamnă ascendentul zodiacal și cum îți influențează acesta viața

Mulți dintre noi cunoaștem propriile semne zodiacale, dar și pe cele ale prietenilor. Cu toate acestea, nu mulți știu ascendentul fiecăruia atunci când sunt întrebați. Acesta îți dictează personalitatea sau felul în care te comporți cu cei din jur. Există mai multe tipuri de calculatoare ale ascendentului pe care le putem folosi pentru a ne fi mult mai ușor să aflăm exact ce se întâmplă, arată Yourtango.com.

Berbec

Pentru cei care au ascendentul zodiacal în Berbec, trebuie să afle că sunt foarte competitivi. Se ceartă pentru orice incident minor și nu contează dacă dețin dreptatea sau nu. Prietenii vor încerca să evite orice joc de societate alături de tine. Cu toate astea, de fiecare dată când vor face planuri, vei fi prima persoană adăugată pe listă.

Ești călduros și amuzant, însă trebuie să ai parte de distracție în fiecare zi. În caz contrar, riști să ajungi într-o stare totală de tristețe.

Reclamă

Taur

Ascendentul zodiacal din zodia Taur este foarte calm. Atât de calm încât de cele mai multe ori dorește doar să stea pe canapea, fără să întreprindă nicio activitate. Îți place să mănânci, să mergi la cumpărături, să dormi și să stai în cază.

Dacă ar exista un concurs de dormit, fii sigură că tu ai câștiga detașat, spune Astrology.com. Încearcă să-ți găsești pasiuni comune cu ale prietenilor pentru a nu fi exclusă.

Reclamă

Gemeni

Oamenii spun despre acest ascendent că este foarte schimbător. Nu se poate știi dacă este cu adevărat fericit sau doar se preface. Ești sarcastică, dar și foarte amuzantă. Ai grijă totuși cui îi destăinui cele mai ascunse secrete ale tale, este posibil să fii descoperită.

Fiecare ascendent are atât defecte, cât și calități. La fel ca și semnele zodiacale, acestea pot fi ușor de controlat dacă știm să ascultăm semnele astrelor.

Rac

Ești prietena tuturor și oamenii vor să stea ore în șir în preajma ta. Ești învăluită cu secretele tuturor, fiind ca un jurnal deschis. E ca un adevărat da, sincer. Cu toate că nu ai diplome în psihologie, te poți considera un adevărat doctor în această știință.

Secretul tău este că îi poți manipula pe toți fără ca aceștia să știe. În schimb, nimeni nu te poate schimba pe tine, asta dacă nu îți dorești cu adevărat.

Leu

Pentru cei care dețin ascendentul zodiacal în zodia Leu, trebuie să știe că sunt plini de iubire. Vor împărți âîmbrățișări tuturor și vor decide într-un final cine le va rămne alături sau nu. Îți place să dăruiești tuturor cadouri micuțe. De asemenea, nu uiți de scenele dramatice realizate din nimic. Ai o personalitate debordantă pe care oamenii o pot iubi sau o pot urî în aceeași măsură.

Astrele spun că oamenii te pot iubi sau pot fi speriați de tine în aceeași măsură. Trebuie doar să-ți restabilești spiritul.

Află totul despre zodia Leu, de la trăsături și până la personalitate.

Fecioară

Ești precisă, punctuală, organizată și sofisticată. Așa poate fi descrisă această zodie, atunci când ascendentul intră la putere. De asemenea ești calmă și îți dorești cu orice preț să eviți conflictele. Promovezi viața sănătoasă și nu îți dorești să te dezici de la această practică.

Ai de fiecare dată un plan bine pus la punct și nimeni nu te poate contrazice atunci când o idee ți-a intrat deja în minte.

Balanță

Toată lumea știe că nu trebuie să iei decizii imediate, asta pentru că ești nespus de nehotărâtă. Ești campioana procastinării. Cu toate că îți dorești să creezi un plan de vacanță, nu poți realiza acest lucru de la natură. Fiecare idee va ajunge pe masa de lucru, însă nu va trece mai departe de atât.

Prietenii îți vor oferi sfaturi pentru a te ajuta, însă încăpățânarea ta va atinge cote maxime. Astrele te vor ajuta să îți găsești calea, însă și tu va trebui să le urmezi.

Scorpion

Pentru cei care au ascendentul zodiacal în Scorpion trebuie să știe că sunt printre cei mai norocoși. Vor fi protejați de astre. Plini de căldură și iubire, aceștia vor dori întotdeauna să stea în preajma prietenilor. Este posibil ca anumite acțiuni ale tale să nu fie în concordanță cu ce îți dorești în realitate.

Ai grijă, este posibil ca cei din jur să creadă lucruri cu totul diferite despre tine. Este cazul să-și activezi intuiția atunci când este nevoie.

Săgetător

Ascendentul zodiacal în Săgetător îi poate speria pe cei mai mulți dintre nativi. De cele mai multe ori vor spune tot ce le trece prin cap. Vei scăpa de fiecare dată, asta pentru că știi cum să disimulezi anumite acțiuni și să scapi fără nicio pedeapsă.

Deși spui adevărul la orice pas, prietenii te pot considera dur. Cei care te îndrăgesc, te vor considera o adevărată eroină și vor dori să fie ca tine.

Capricorn

Dacă deții ascendentul zodiacal în Capricon, trebui să știi că aparențele contează enorm pentru tine. Te consideri șeful tuturor. De cele mai multe ori, chiar și alături de prieteni te comporți astfel. Ești serioasă și încrezătoare în forțele proprii.

Privești lumea cu scepticism și nu mulți îți pot intra în grații. Atunci când o fac trebuie să aibă grijă, asta pentru că nu oferi tuturor șanse egale.

Vărsător

Acest ascendent zodiacal este prins între lumea reală și cea imagină. Va fi întotdeauna cu capul în nori. De cele mai multe ori, prietenii vor fi cei care îi vor ajuta să revină cu picioarele pe pământ. Atunci când trebuie să dea explicații, vor inventa cele mai plauzibile scuze.

Ești considerată imprevizibilă și interesantă și de cele mai multe ori încerci să le faci pe plac celorlalți pentru a nu rămâne niciodată singură.

Pești

Ești empatic și bun la suflet, iar toată lumea din jurul tău te consideră sfătuitoarea supremă. Lumea ți se poate părea extrem de crudă, având în vedere compasiunea pe care o simți pentru fiecare lucru minor. Astrele te sfătuiesc să-ți protejezi identitatea și să nu te lași niciodată afectată de cei care îți doresc răul.

Ești emoțională și acest lucru poate reprezenta o piedică pentru cei mai mulți dintre prietenii tăi. Încearcă să-ți alegi tribul cu grijă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×