Reclamă

Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor

Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra. Aproape toate cele 12 simboluri sunt descrise de un animal, însă există trei zodii diferite, printre care Gemenii, Fecioara și Balanța.

Publicat: 26 mai 2022, 8:15

În astrologia ce verifică mai întâi data nașterii, semnele zodiacale readuc nivelul de educație. Astrologii consideră că oricine își propune în carieră o activitate anume, o poate îndeplini.

Ce semnificație au semnele zodiacale

Dacă vom încerca să aflăm ce semnificație au semnele zodiacale în viitor, poate am fi puțin mai atenți la ceea ce se întâmplă în jur. Fiecare semn astrologic vine cu personalitatea sa, astfel că este necesar să cunoaștem puțin din fiecare comportament, arată Astrology.com. Dacă unii nativi sunt mai încăpățânați, alții devin introvertiți atunci când sunt puși într-o încăpere cu oameni necunoscuți. Haideți să vedem legendele despre fiecare zodie în parte.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă vrem să aflăm ce semnificație au semnele zodiacale, trebuie să știm că nativul Berbec este caracterizat de încăpățânare. Rolul „coarnelor” este acela de putere. Atunci când se simt siguri pe sine, acești tind să aibă o energie greu de stăpânit. Persoană plină de viață, curiozitate, dar și cu un puternic simț al dreptății.

Ești competitivă, iar de cele mai multe ori îți dorești să deții controlul. Deși tinzi spre perfecționism, de cele mai multe ori ajungi să pari egoistă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Semnificația capului de taur ce reprezintă acest semn zodiacal, exprimă siguranța de sine, dar și perseverența. Taurii sunt hotărâți, știu să aibă ultimul cuvânt, dar și să se relaxaze atunci când este nevoie. Deși sunt muncitori, nu uită de micile plăceri ale vieții pe care și le satisfac ori de câte ori au ocazia.

Atunci când se înfurie devine extrem de vocal și nu poate fi oprit prea ușor din a-și manifesta punctul de vedere. Se adaptează cu ușurință noilor schimbări, indiferent de ce natură sunt acestea.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă vrem să știm ce semnificație au semnele zodiacale, este important să punctăm faptul că acest nativ este reprezentat de dualitate. Zodie de aer, își exprimă curiozitatea în cele mai diferite modalități. Gemenii sunt plini de viață, aventurieri, dar și inventivi.

Se pot descurca de minune în cadrul unei petreceri cu mulți oameni necunoscuți, dar știu să comunice și la locul de muncă. Sunt gata oricând să aibă parte de noi experiențe.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Acest semn zodiacal este reprezentat de crab și posedă feminitate, dar și toate calitățile maternității. Simbol al apei, indică o aplecare nativă spre stările interioară profunde. Se raportează de cele mai multe ori spre familie și unitate. Buni ascultători, au întotdeauna o latură misterioară pe care nu o dezvăluie atât de ușor.

Pot fi stângaci, nesiguri și înțepători atunci când se simt amenințați. Dacă se simt în siguranță, sunt cei mai iubitori.

Leu: 23 iulie – 22 august

Simbolul grafic al acestui semn zodiacal conține două jumătăți de inimă. Asta pentru că pasiunea și romantismul fac parte din trăsăturile specifice ale acestui nativ. Semn de foc, Leul nu refuză niciodată distracția. Cu toate acestea știe cum să fie un lider înnăscut.

În situațiile de criză extremă, poate primi sfaturi de la cei din jur. De cele mai multe ori își dorește să fie iubit și adorat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioara este recunoscută pentru capacitatea sa de a discerne între bine și rău. Acest nativ este de cele mai multe ori analitic, practic și extrem de critic. Cu toate acestea, nu îi lipsește organizarea. Își calculează de fiecare dată pașii și este capabilă să asculte ore în șir povestea fiecărui prieten.

Pentru a ști ce semnificație au semnele zodiacale, este indicat să consultăm întotdeauna astrele. Acestea nu greșesc în interpretarea vieții nativilor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Imaginea acestui semn zodiacal vorbește despre echilibru și armonie. Aceste aspecte sunt căutate de persoanele născute în zodia Balanță. Plin de romantism și corectitudine, acest nativ va încerca să lase întotdeauna o portiță de scăpare atunci când nu se va simți în siguranță, spune Yourtango.com.

Chiar dacă sunt considerate nehotărâte, Balanțele știu să ia decizii ferme și nu se sfiesc în a-și arăta punctul de vedere.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Simbolul acestui nativ accentuează natura extrem de sexuală a Scorpionului. Guvernat de Pluto, acesta este extrem de sincer, dar și profund îndatorat celor din jur. Nu se lasă până nu le satisface plăcerilor celor din jur, iar mai apoi se uită către ei înșiși.

Purtători de secrete, simt fiecare emoție mult mai intens decât alți nativi. Foarte empatici, pot să le arate tuturor ceea ce este bine și ce este rău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Simbolul Săgetătorului reprezintă optimismul, dar și filosofiile de viață extrem de documentate. Își dorește atingerea potențialului maxim în fiecare acțiune a sa. Este dornic de aventură, călătorii și reușește să treacă prin toate plin înțelepciune.

Își doresc libertate și urăsc rutina, astfel că în relații nu vor să fie constrânși sub nicio formă. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor călători mult și vor experimenta lucruri noi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornul este dominat de emoții, însă de cele mai multe ori natura sa materială preia controlul. Este ambițios, își îndeplinește obiectivele fără nicio greșeală. Nu este de mirare că oamenii de știință sunt născuți sub acest semn zodiacal.

Considerat muncitorul zodiacului, își duce la bun sfârșit fiecare plan început, indiferent că vorbim despre viața personală sau profesională.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Considerat creierul gândirii raționale, Vărsătorul este cunoscut pentru prietenie și excentricitate. Reușește să se detașeze emoțional atunci când nu își mai dorește anumite persoane în viața sa. De cele mai multe ori, acești nativi nu sunt sentimentali.

Plini de răbdare și toleranță, nu se implică niciodată personal în proiectele realizate la locul de muncă. Vor să fie întotdeauna pe primul loc.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acest semn zodiacal este reprezentat de vise, imaginație și romantism. Simbolul celor doi pești care înoată în direcții opuse arată gândurile ascunse ale acestui nativ. Considerați misterioși, sunt cunoscuți pentru natura lor plină de compasiune.

Nu își împărtășesc atât de ușor pasiune și interesele, așa că de cele mai multe ori nu sunt înțeleși de cei din jur.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Shakira, la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera filmului Elvis
Divertisment
Shakira e în vacanță cu copiii într-o zonă montană. E prima apariție a artistei după ce au apărut primele imagini cu Pique și o femeie misterioasă
Shakira e în vacanță cu copiii într-o zonă montană. Recent, artista a mai fost fotografiată și la volanul mașinii sale, în timp ce conducea în drum spre casă. Cântăreața pare slăbită și gânditoare. Imaginea...
2
Ireland Baldwin, la un eveniment monden, într-un costum albastru
Divertisment
Ireland Baldwin e în vacanță în Italia. Modelul s-a pozat sexy în costum de baie în Italia
Ireland Baldwin e în vacanță în Italia. Deși nu are silueta pe care o cere societatea de la femei, modelul se simte bine în corpul ei. Cele mai recente imagini sunt încă o dovadă...
3
Plăcintă cu mere fără zahăr porționată pe un tocător
Rețete
Plăcintă cu mere fără zahăr. Rețetă simplă cu puține calorii
Este vară și te gândești să consumi preparate cât mai dietetice și ușoare, dar pofta de dulce nu-ți dă pace? Îți oferim o rețetă simplă și cu puține calorii de plăcintă cu mere fără...
4
Regina Elisabeta, fără pălărie, la ceremonia de aprindere a torțelor, la Castelul Windsor
Divertisment
Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină. Au apărut noi fotografii cu Majestatea Sa, surprinse la Castelul Windsor
Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină. Cele mai noi fotografii cu Majestatea Sa arată că aceasta are părul mult mai scurt. Imaginile au fost realizate în incinta Castelului Windsor. Regina Elisabeta pare...
5
Batoane de cereale fără coacere
Rețete
Batoane de cereale fără coacere. Rețetă de batoane energizante
Dacă îți plac batoanele de cereale delicioase și crocante, află că le poți prepara și acasă, iar rezultatul final va fi mult mai gustos și mai sănătos. Îți oferim mai jos o rețetă de...
PARTENERI
×