Reclamă

Pamela Anderson spune că trend-ul „anti-aging este o minciună”. Vedeta în vârstă de 56 de ani a renunțat de ceva timp la machiaj

Pamela Anderson spune că trend-ul „anti-aging este o minciună”. Vedeta în vârstă de 56 de ani a renunțat de ceva timp la machiaj și vrea să promoveze mai mult frumusețea naturală și ideea că oamenii trebuie să aibă mai multă încredere în sine.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 martie 2024, 7:43

„Anti-aging este o minciună”, a spus Pamela. Actrița a mărturisit că preferă să accepte schimbarea pe măsură ce înaintează în vârstă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson spune că trend-ul „anti-aging este o minciună”

În ultimele luni, Pamela Anderson a intrat din nou în atenția presei după ce a decis să renunțe complet la machiaj. Fardul de pleoape închis la culoare și rujurile în nuanțe aprinse au fost două dintre elementele care au transformat-o într-o vedetă în anii ’90.

La 56 de ani însă, Anderson îmbrățișează schimbările care au loc în corpul ei. Fie că este vorba de riduri sau pete pigmentare, se pare că actrița a învățat cum să-și accepte semnele trecerii timpului. În opinia ei nu există altă opțiune.

Pamela Anderson fără machiaj la Săptămâna Modei de la Paris 2023
Pamela Anderson nu a crezut că oamenii vor observa că a renunțat la machiaj / Profimedia Images

Pamela Anderson crede că semnele îmbătrânirii pot fi estompate cu ajutorul procedurilor cosmetice precum Botox și fillere, dar este conștientă că ele pot oferi doar rezultate temporare. Așadar, în loc să ducă o bătălie care într-un anumit punct îi va aduce pierderi, Anderson preferă să-și canalizeze energia în altă parte.

Reclamă

„Pe măsură ce îmbătrânesc, îmbrățișez lucrurile amuzante care mi se întâmplă. Dacă pielea își pierde elasticitatea sau unii pistrui încep să se unească, trebuie să mă amuz. Altfel, e rău”, a glumit ea. „Anti-aging este o minciună. Îmbătrânim orice ar fi. Lucrurile se schimbă și dacă le poți face față cu umor, este mai bine.”

„Este bine să ai un sentiment de încredere în sine și să poți fi cel mai bun prieten al tău.”

Pamela Anderson vrea să se întoarcă la origini

Reclamă

Recent, Pamela Anderson a anunțat că este cofondatoare unui brand de îngrijire a pielii care se aliniază cu această viziune a ei.

Sonsie, așa cum se numește brand-ul, nu promite că poate să elimine semnele de îmbătrânire sau că va face schimbări mari la ten.

„Toți am încercat tot felul de lucruri diferite. Dar tocmai am ajuns într-un punct în care am simțit că asta este. Vreau doar să-mi păstrez pielea hidratată și să am grijă de mine, dar nu vreau să fiu nevoită să mă gândesc la ziua de mâine. Vreau să mă gândesc la clipa de față.”

Pentru Anderson, îmbătrânirea înseamnă cu totul altceva. Ea spune că a primit darul de a se întoarce mai mult către ea însăși.

„Pe măsură ce am îmbătrânit, am îndepărtat straturile și m-am apropiat de mine. Îmi amintesc care sunt gândurile și sentimentele mele originale”, a spus ea pentru Glamour.

„M-am simțit mult mai sexy fără machiaj. Știu că oamenii aveau anumite așteptări de la mine. Mulți s-au așteptat la tot acel glam, dar mă simt mult mai senzuală în propria mea piele. Este ceva mult mai intim și mai vulnerabil”, a spus Pamela într-un interviu.

Vedeta, în vârstă de 56 de ani, spune că această nouă imagine se potrivește mult mai bine cu atitudinea ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×