Reclamă

Kylie Minogue s-a reunit cu sora ei, Dannii. Cum au fost fotografiate

Kylie Minogue s-a reunit cu sora ei, Dannii, după 6 ani în care nu au mai fost văzute împreună nicăieri. Cele două au reluat legătura pierdută în anul 2015 pentru a merge la o sesiune de cumpărături de lux în Crown Melbourne.

Publicat: 19 februarie 2021, 11:00

Kylie și Dannii Minogue au fost văzute purtând ținute casual și având fețele acoperite de măștile de protecție. Cele două surori s-au oprit prima dată într-un magazin al unui brand de lux, pentru a vedea noile piese vestimentare, urmând ca mai apoi să își continue cumpărăturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Minogue s-a reunit cu sora ei, Dannii, după 6 ani de pauză

Atunci când decizi să îți dedici toată ziua cumpărăturilor nu alegi să porți haine incomode, ci vrei să fii îmbrăcată cât mai lejer. Toate ținutele pe care le vei avea de purtat vor trebui probate înainte, ceea ce îți va da ceva bătăi de cap. Așa au procedat și surorile Minogue care au abordat același stil.

Kylie Minogue a arătat cât de bine poate să poarte o pereche de blugi albaștri ușor rupți și un tricou alb. În jurul taliei și-a prins un hanorac gri, iar pe cap a ales să-și pună o șapcă neagră. Accesoriile au fost nelipsite, aceasta completându-și ținuta cu o poșetă mare, crem și ochelari de soare negri.

Deoarece Kylie Minogue s-a reunit cu sora ei, Dannii este posibil să fi simțit nevoia unei apropieri. Astfel, aceasta a ales să poarte și ea un tricou alb și blugi de aceeași culoare. Pe deasupra și-a pus o jachetă de kaki, asortată cu masca de protecție. Apariția a fost completată cu un mic ghizdan de un albastru închis.

Pentru mai multe fotografii cu surorile Minogue vezi Galeria Foto.

Reclamă

Dannii Minogue nu a fost la aniversarea de 50 de ani a surorii ei

După șase ani Kylie Minogue s-a reunit cu sora ei mai mică, Dannii, în vârstă de 49 de ani. În timp ce aceasta se îndreaptă către depășirea unei bariere în ceea ce privește vârsta, ne putem aminti de faptul că la aniversarea surorii ei mai mari, Dannii nu a fost prezentă. Aparent, în aceeași perioadă Dannii Minogue avea în lucru un proiect în Australia, ceea ce însemna că nu putea să-și vadă familia atât de des.

În același an, Kylie Minogue se lupta să învingă cancerul. Într-un interviu mai vechi Dannii mărturisea cât de greu i-a fost să nu fie alături de sora ei atunci. Faptul că diagnosticul s-a suprapus și cu lipsa ei de la ziua lui Kylie, i-a trezit emoții puternice în timpul interviului.

Reclamă

A fost extrem de emoționant, pentru că nu era vorba doar de o aniversare importantă, ci și de a avea un membru al familiei care…Știi, urăsc să menționez cuvântul cancer…care a trecut prin asta.

Se pare că motivul pentru care Kylie Minogue s-a reunit cu sora ei este legat mai mult de faptul că în cei 6 ani și-au simțit lipsa. Legătura dintre surori a trebuit consolidată chiar și în perioada pandemiei.

Kylie Minogue este logodită cu directorul revistei British GQ style

Paul Solomons, 46 de ani, este directorul de creație al uneia dintre cele mai cunoscute reviste, British GQ. Acesta ocupă poziția încă din anul 2001 și are, de asemenea, propria companie de design. În anul 2015, a câștigat premiul pentru Designerul Anului în cadrul galei Digital Magazine Awards.

Superstarul pop australian, de 52 de ani, l-a cunoscut pe Solomons în februarie 2018 prin câțiva prieteni comuni. Până în aprilie cei doi erau deja mai mult decât apropiați. Anunțul că s-au logodit a fost făcut de actrița Billie Piper, pe data de 4 februarie 2021. Potrivit The Sun, zvonul a fost confirmat și de Gloria, mama vitregă a lui Paul. Se pare că Kylie Minogue s-a reunit cu sora ei exact la momentul potrivit pentru a împărtășii astfel de discuții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×