Reclamă

Regina Elisabeta se întoarce la Castelul Windsor după anunțul legat de Ducesa de Cornwall. A apărut și o fotografie „surpriză” de la Sandringham

Regina Elisabeta se întoarce la Castelul Windsor după anunțul legat de Ducesa de Cornwall. Aceasta a stat la Sandringham în ultimul timp, acolo unde a comemorat amintirea soțului ei iubit și a tatălui său. Recent, a apărut și o fotografie surpriză de la Sandringham.

Publicat: 9 februarie 2022, 7:46

Pe contul de Twitter al Casei de la Sandringham a apărut o fotografie surpriză a grădinarului șef, Martin Woods, care arată "sfârșitul izbitor al unei zile memorabile", scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta se întoarce la Castelul Windsor

Regina Elisabeta s-a întors la Castelul Windsor după ce a sărbătorit Ziua Aderării la Sandringham. Monarhul, în vârstă de 95 de ani, a marcat în liniște cea de-a 70-a aniversare a morții tatălui ei iubit și a încoronării ei la moșia Sandringham din Norfolk. Locuința se află la aproximativ 110 mile nord de Londra.

Regina stă de obicei la Sandringham începând cu sfârșitul lunii decembrie, când Familia Regală se reunește pentru a sărbători Crăciunul. Cu toate acestea, Regina a decis să petreacă vacanța la Castelul Windsor însoțită de Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall. Această decizie a fost luată din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în Regatul Unit.

Recent, Regina a anunțat că Ducesa de Cornwall va primi titlul de Regină consoartă.

Dar înainte ca Regina să se întoarcă la Windsor, unde și-a petrecut cea mai mare parte a timpului de la începutul pandemiei de coronavirus, ea a primit o surpriză de Ziua Aderării la Sandringham. Contul de Twitter al moșiei de la Sandringham a distribuit o fotografie a grădinarului șef, Martin Woods, care arată „sfârșitul izbitor al unei zile memorabile”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în GALERIA FOTO!

Potrivit Palatului Buckingham, Regina Elisabeta își va „relua îndatoririle obișnuite de audiență, acreditări și ședințe de consiliu privat, continuând să participe atât la evenimentele virtuale, cât și cele personale”.

Reclamă

La ce evenimente plănuiește Regina Elisabeta să participe

S-au anunțat, de asemenea, câteva evenimente la care Regina „speră să participe” în martie. Prima este o recepție diplomatică la Castelul Windsor pe 2 martie, un eveniment care are loc de obicei în decembrie. Îmbrăcați în haine de gală, inclusiv tiare, membrii Familiei Regale întâmpină peste 500 de membri ai Corpului Diplomatic.

De asemenea, se așteaptă ca Monarhul să participe la Serviciul Commonwealth anual de la Westminster Abbey pe 14 martie. De asemenea, va participa și la un serviciu de Ziua Recunoștinței în onoarea Prințului Philip pe 29 martie. Ambele vor avea loc la Westminster Abbey.

Regina Elisabeta a organizat recent prima ei ieșire din 2022, găzduind o recepție la Sandringham House. Au participat reprezentanți ai organizațiilor caritabile locale și membri ai Sandringham Estate. Ea a tăiat o prăjitură specială care a fost împodobită cu emblema Jubileului de platină. I s-au oferit cadouri, inclusiv un mozaic creat de copiii locali.

Părând veselă și optimistă, Regina s-a alăturat la petrecerea de sâmbătă dimineață organizată de colegi membri ai filialei Sandringham a Institutului pentru Femei. Regina participă de obicei la o întâlnire cu ele într-o sală a bisericii din satul local. Întâlnirea din acest an nu a putut avea loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Un weekend de festivități pentru a sărbători Jubileul de platină al Reginei care împlinește 70 de ani pe tron este planificat pentru iunie. Începând cu 2 iunie, evenimentele vor include Trooping the Colour, festivități publice anuale pentru ziua de naștere a Reginei. Se vor aprinde balizele de platină și se va organiza o slujbă de Ziua Recunoștinței la Catedrala St. Paul. Va fi și Derby-ul de la Epsom Downs, dar și un concert live numit „Petrecere de platină la Palat”. Anul acesta vor exista și Marele Prânz al Jubileului și Concursul Jubileului de Platină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×