Reclamă

3 moduri inedite de a purta o cămașă albă. Cum îți poți face ușor și rapid un outift de senzație

Cămășile albe nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Acest articol vestimentar este versatil și poate fi integrat cu ușurință într-o mulțime de ținute. Descoperă 3 moduri inedite de a purta o cămașă albă. Află cum îți poți face ușor și rapid un outfit de senzație.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iunie 2024, 6:01 / Actualizat: 22 iunie 2024, 10:07

Garderoba unei femei se bazează pe câteva elemente esențiale, iar printre acestea ar trebui să se afle și cămașa albă. Cămașa albă este un element de bază din dulap. Indiferent dacă este confecționată din bumbac sau din mătase. O cămașă te poate scoate din încurcătură atunci când ai rămas în pană de idei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 moduri inedite de a purta o cămașă albă

Poți să porți cămașa cu o pereche de blugi și cu pantofi sport sau poți să porți cămașa albă cu o fustă conică, elegantă. Poți să-i ridici mânecile sau porți să-i faci un nod în talie.

Indiferent de modul în care alegi să o porți, cămașa albă este nelipsită din garderoba unei femei cochete. Alege cămăși din materiale de calitate, astfel încât să te bucuri de ele cât mai mult timp.

Cum poți purta cămașa albă la locul de muncă

Închide cămașa cu nasturi complet și asorteaz-o cu o fustă midi. Alege o fustă plisată sau o fustă din satin. Poți să completezi ținuta cu o pereche de pantofi eleganți sau cu o pereche de cizme de toc.

Reclamă

Indiferent de alegere, ținuta ta va fi confortabilă și elegantă. O altă alternativă este să-ți asortezi cămașa albă cu un sacou negru și o pereche de pantaloni office.

Această abordare este mult mai formală, dar îți oferă o notă de autoritate. În zilele călduroase poți încerca să porți o cămașă albă din satin alături de o fustă elegantă.

Poți completa întreaga ținută cu o pereche de sandale pentru a-ți completa întreaga imagine. Cămașa albă mai poate fi asortată cu o pereche de pantaloni negri din piele.

Reclamă

În felul acesta vei avea o ținută sexy, dar elegantă. Imaginația este limita când vine vorba de asortarea unei cămăși albe la o ținută potrivită pentru birou.

Cum porți cămașa albă în ținutele casual

Pentru o zi lejeră, de weekend, poți încerca să porți o cămașă albă oversize alături de o pereche de mom jeans. Ținuta ta ar trebui accesorizată astfel încât să te facă să te simți plină de încredere.

Dacă vremea este mult prea cald, atunci poți alege o cămașă albă cu mâneci scurte sau o cămașă crop top. Acestea se potrivesc minunat cu pantalonii din denim, dar și cu fustele lejere. Descoperă și cu ce poți asorta fustele din denim. Aceste trucuri simple îți vor asigura un look extraordinar.

Tot ce trebuie să faci este să te joci cu cămașa ta, spun cei de la Glamour.

Poți opta pentru o ținută cu mânecile îndoite sau cu un nod în talie.Nu uita că ținuta este uan casual și ar trebui să te facă să te simți liberă și relaxată.

Cum porți cămașa albă la festival

Cămașa albă este asociată deseori cu ținutele elegante, office. Specialiștii în modă spun că poate fi folosită ca un accesoriu sau o piesă centrală a unui outfit de festival.

Cămașa albă este ușor de integrat în ținute lejere și poate fi purtată cu un corset din piele sau cu o fustă amplă. Cei de la InStyle recomandă o ținută lejeră, cu o cămașă cu mâneci scurte, în zilele toride de vară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
2
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
4
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
5
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
PARTENERI
×