Reclamă

Cu ce se asortează culoarea roz somon. Sfaturi și idei de stil pentru o ținută de senzație

Indiferent că alegi să-i spui roz cald sau roz somon, această nuanță de roz a devenit o alegere tot mai frecventă pentru pasionații  de modă. Acest ton are o liniște aparte și se potrivește foarte bine cu nuanțe care au legătură cu natura și pământul. Află cu ce se asortează culoarea roz somon.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 mai 2024, 6:16

Culoarea roz somon poate fi destul de pretențioasă. Este o nuntă care necesită foarte multă atenție pentru a putea fi integrată cu ușurință într-o ținută. Totuși, dacă alegi să porți roz somon în 2024, atunci sigur vei atrage câteva priviri. Este o culoare care a devenit din nou vedetă și care prinde tot mai multă popularitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce se asortează culoarea roz somon

Din dulapul tău nu ar trebui să lipsească articole de îmbrăcăminte care au culoarea roz somon. Somonul este o culoare extraordinară care poate fi purtată atât de femei, cât și de bărbați.

Când vine vorba de doamne și domnișoare, această nuanță se potrivește cu un spectru de alte culori. Atunci când îți cumperi haine în nuanțe de roz somon trebuie să fii creativă.

Culoarea roz somon este una dintre culorile care se potrivete practic cu toate nuanțele pielii. Totuși, femeile cu o nuanță mai măslinie a tenului pot purta nunațe mai strălucitoare și mai vibrantă de roz somon.

Femeile cu pielea mai deschisă vor dori să aleagă o nuanță care să semene mai mult cu un pastel, spun specialiștii de la InStyle.com. Dacă ești curioasă cu ce să asortezi culaorea roz somon, găsești mai jos câteva opțiuni.

Reclamă

Specialiștii spun că această nuanță se potrivește foarte bine cu articole din denim. Denimul și rozul somon fac o pereche foarte bună.

Poți alege să porți un tricou un roz somon alături de o fustă sau o pereche de blugi. Rozul somon se potrivește, de asemena, cu nuanțele de bej.

Această combinație te poate ajuta să ai o ținută neutră, dar cu un strop de culoare. Frumusețea acestei culori constă în capacitatea sa de a completa o varietate de alte culori și stiluri.

Reclamă

Astfel, culoarea roz somon devine foarte ușor de integrat în garderoba ta. Poți purta această nuanță aproape tot timpul anului, însă vara este cu atât mai prezentă.

Culoarea roz somon se potrivește, de asemenea, cu nuanțele de auriu, gri, albastru deschis și negru.

Cum a apărut culoarea roz somon

Culoarea roz somon este derivată din culoarea somonului. Această nuanță este inspirată de carnea peștelui cu același nume.

Culorile peștilor pot varia, de asemenea, între portocaliu deschis și nuanțe aproape de alb. Acest lucru depinde de tieta peștilor, dar și de nivelul de astaxantină, un pigment roșcat – portocaliu.

Culoarea de roz somon poate fi descrisă ca o portocală roz, deoarece conține câte puțin din ambele. Culoarea poate fi mai deschisă sau mai închisă decât nuanța de coral.

Această nuanță este o combinație de roșu și portocaliu și este o culoare caldă. Acest lucru înseamnă că se va combina foarte bine cu culori contrastante mai reci, cum ar fi verdele și albastrul. Totodată este o culoare care se potrivește foarte bine i cu nuanțele fade și neutre, scrie Artincontext.org.

Este o culoare distractivă cu care te poți juca în modă, dar și în designul de interior. Totodată, este o culoare ce poate scoate frumos în evidență toate nuanțele pielii. Este o culoare care se integrează ușor și care nu atrage foarte mult atenția asupra sa.

Fie că este un top de culoarea rozului somon combinat cu blugi sau o rochie șic pentru un eveniment de seară, această culoare aduce o atmosferă aparte. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×