Reclamă

Filme noi care apar în luna martie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna aceasta vine cu o mulțime de vești bune pentru iubitorii de filme. Producții mult așteptate urmează să fie lansate. Ți-am pregătit o listă cu cinci filme noi care apar în luna martie 2022. Premiere anticipate cu actori de renume care abia așteaptă să încânte oamenii din lumea întreagă. Indiferent de genul care te atrage vei găsi cu siguranță o peliculă care să fie pe gustul tău.

Publicat: 8 martie 2022, 7:06

Deși luna februarie a fost una scurtă s-au lansat câteva producții care au înregistrat deja un real succes. Death on the Neile, Marry Me și Uncharted sunt doar câteva din titlurile care au bucurat cinefilii luna trecută. Martie vine cu vești bune pentru iubitorii filmelor de acțiune, dragoste și comedie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna martie 2022

În ciuda faptului că pandemia de COVID-19 nu s-a încheiat, o mulțime de cinematografe au ușile larg deschise pentru publicul doritor. Una din cele mai așteptate premiere ale lunii a fost The Batman care se bucură deja de un real succes. Pe lângă filmul care a fost lansat și în cinematografele din România, admiratorii filmelor de acțiune și SF așteaptă cu nerăbdare lansarea peliculei The Adam Project. Ți-am pregătit o listă cu unele din cele mai așteptate producții ale acestei luni pe care să le poți urmări alături de cei dragi.

The Lost City

Regia: Aaron Nee
Cu:
Brad Pitt, Sandra Bullock, Channing Tatum

The Lost City este prima propunere de pe lista cu filme noi care apar în luna martie a anului 2022. Un film de comedie plin de aventură regizat de Aaron și Adam Nee. Povestea se desfășoară în jurul autoarei Loretta Saga interpretată de Sandra Bullock. Loretta scrie o serie de nuvele despre locuri exotice și pleacă ulterior să-și promoveze opera pe coperta căreia se află modelul Alan, interpretat de Channing Tatum.

Reclamă

Lucrurile par că se petrec normal în viața Lorettei până când aceasta este răpită de un miliardar excentric pe nume Fairfax. Acesta speră că Loretta poate să-l conducă la un oraș antic uitat de mult și la comorile acestuia.

O poveste plină de umor cu scene care te vor face să râzi cu lacrimi. Premiera internațională va avea loc pe data de 24 martie, iar în cinematografele din România este așteptat începând cu data de 25 martie 2022.

Reclamă

The Adam Project

Regia: Shawn Levy
Cu:
Ryan Reynolds, Walker Scobell, Jennifer Garner

The Adam Project este cel mai nou film în care va apărea actorul internațional Ryan Reynolds. Premiera va avea loc pe data de 11 martie 2022 pe una din cele mai cunoscute platforme de streaming online. Deși producția era anunțată pentru anul 2021, producătorii au fost nevoiți să amâne proiectul din cauza pandemiei de COVID-19.

Filmul este un thriller SF ce are la bază romanul lui T.S Nowlin și Jonathan Tropper. Personajul principal Adam, interpretat de Ryan, va călători înapoi în timp pentru a salva viitorul alături de ”micuțul Adam” din urmă cu 13 ani.  O producție plină de suspans care promite să țină fanii aproape de ecrane. Din distribuția de succes mai fac parte și Zoe Saldana, Jennifer Garner și Mark Ruffalo.

Gold

Regia: Anthony Hayes
Cu:
Zac Efron, Anthony Hayes, Susie Porter

Zac Efron a trecut printr-o remarcabilă pentru rolul din filmul Gold. Producția face parte din lista de filme noi care apar în luna martie 2022 și care merită vizionată de oamenii din lumea întreagă. Filmul urmărește un viitor distopic și este regizat de Anthony Hayes. Efron joacă rolul principal, iar în cea mai mare parte a timpului va fi și singurul actor care va apărea pe ecrane.

Povestea de desfășoară într-un viitor apropiat dar departe de realitatea zilelor noastre. În cadrul poveștii doi bărbați găsesc o bucată masivă de aur și încearcă să o extragă cu uneltele pe care le au în acel moment. Atunci când își dau seama că eforturile lor sunt în zadar, decid ca unul din ei să plece după echipamente de excavare. Efron în rolul lui Virgil este cel care va rămâne să păzească bucata de aur. Intriga se învârte în jurul personajului care rămâne de pază. Lipsit de orice sursă de comunicare cu cei din jur, ap sau hrană, acesta are de înfruntat provocările aduse de condițiile greu de suportat din deșert.

Lucy and Desi

Regia: Amy Poehler
Cu:
Lucie Arnaz, Bette Midler, Carol Burnett

Filmul documentar urmărește povestea unuia dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Lucille Ball și Desi Arnaz au riscat totul pentru a putea fi împreună.Dragostea pe care și-au purtat-o a dus la crearea unuia dintre cele mai influente show-uri din istoria televiziunii. I love Lucy a avut un mare succes și s-a întins pe șase sezoane între anii 1951 și 1957.

Cu un total de 181 de episoade, seria a spus povestea de dragoste a celor doi îndrăgostiți și a provocărilor pe care le-au avut de întâmpinat împreună de-a lungul timpului. Documentarul regizat de Amy Poehler include scene care nu au mai fost văzute din arhivele cu cei doi protagoniști ai seriei I Love Lucy. Dacă îți plac filmele de dragoste, atunci acest documentar va fi perfect pentru tine. Premiera filmului va avea loc luna aceasta pe platformele de streaming online.

The Outfit

Regia: Graham Moore
Cu:
Zoey Deutch, Dylan O’Brien, Johnny Flynn

The Outfitt se află și el pe lista de filme noi care apar în luna martie 2022. O dramă regizată de Graham Moore. Povestea se desfășoară în jurul personajului Leonard interpretat de Mark Rylance. Leonard este un croitor englez care ajunge să lucreze în Chicago după ce viața sa se schimbă complet în urma unei tragedii personale. După ce a fost unul dintre cei mai respectați croitori în Londra, acesta ajunge să lucreze la un magazin mic din Chicago unde face haine pentru oameni care abia își pot permite creațiile sale. Însă problemele adevărate ale lui Leonard abia acum încep, iar viața sa va fi învăluită complet în mistere greu de înțeles.

Din distribuție mai fac parte Zoey Deutch, Johnny Flynn, Simon Russell Beale și Nikki Amuka-Bird. Premiera a avut loc la International Film Festival de la Berlin în luna februarie 2022. În cinematografele din Statele Unite ale Americii este așteptat începând cu data de 18 martie 2022. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×