Reclamă

Transformarea lui Kitty Spencer de-a lungul anilor. A slăbit enorm, iar acum e imaginea brand-urilor de lux

Transformarea lui Kitty Spencer de-a lungul anilor i-a impresionat pe toți. Nepoata Prințesei Diana a arătat complet diferit în trecut. Faptul că acum este un model de succes pentru brand-uri de lux nu a trecut neobservat de presă.

Publicat: 5 ianuarie 2022, 8:24

Kitty Spencer s-a căsătorit anul trecut cu milionarul Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, într-o locație exclusivistă din Italia. A arătat uimitor în rochia ei de mireasă. Cu toții au remarcat că aspectul lui Kitty e foarte diferit față de cel de acum câțiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un alt detaliu pe care toată lumea l-a observat e că ea nu a purtat tiara Prințesei Diana la nunta cu Michael Lewis. Află de ce a făcut acest gest.

Transformarea lui Kitty Spencer de-a lungul anilor

De fapt, Kitty a trecut printr-o transformare impresionantă în ultimii ani. Nepoata Prințesei Diana a slăbit foarte mult și acum pare o altă persoană. Este foarte elegantă, merge la evenimente fastuoase în calitate de model și e chiar și imaginea unor brand-uri de lux.

Într-un interviu, ea a explicat că au fost două lucruri care au motivat-o să-și schimbe stilul de viață și să slăbească. A fost vorba despre primul ei job de model și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Cu mulți ani în urmă, Kitty a fost foarte criticată din cauza greutății și aspectului ei fizic, scrie express.co.uk.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kitty Spencer, mai plinuță, la un eveniment monden, într-o rochie albă
Kitty Spencer s-a căsătorit anul trecut cu milionarul Michael Lewis, în vârstă de 62 de ani, într-o locație exclusivistă din Italia / Profimedia Images

Nepoata Prințesei Diana a dezvăluit că îi era rușine cu corpul ei când era mai mică, după ce a primit multe comentarii negative pe rețelele sociale. Kitty a recunoscut că i s-a spus chiar să „renunțe la tort” pentru că era „prea grasă” în bikini. Câțiva ani mai târziu, nepoata lui Lady Di le-a răspuns tuturor celor care au criticat-o cu o transformare dramatică a corpului.

Apoi a început să fie chemată ca model la prezentări de modă și să lucreze pentru designeri de prestigiu. Kitty Spencer este model și ambasador pentru branduri de lux precum Bvlgari sau Dolce & Gabbana. Modelul a recunoscut că primul ei job cu Dolce & Gabbana i-a schimbat complet viața. A făcut-o să realizeze că trebuie să-și schimbe obiceiurile alimentare.

Reclamă

Ce evenimente au făcut-o să-și schimbe stilul de viață

Spencer a dezvăluit, de asemenea, că nunta regală a vărului ei a avut un impact enorm. I-a schimbat și stilul de viață. Asta datorită popularității ei. După ce a participat la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, Kitty a câștigat peste 37.000 de urmăritori pe rețelele sociale.

Ea a spus: „M-am trezit a doua zi și m-am uitat la telefonul meu. Nu îmi venea să cred. Pentru o secundă am crezut că am luat din greșeală telefonul altcuiva”.

„A fost foarte ciudat și puțin copleșitor”, a spus ea pentru Town and Country. La câteva zile după nunta regală, lui Kitty i s-a oferit oportunitatea să fie imaginea brandului Bvlgari. A fost selectată pentru a fi model în prezentarea de modă Dolce & Gabbana 2017.

Kitty a spus: „A fost terifiant! Aveam 26 de ani și lucram cu normă întreagă pentru o organizație de caritate. Mi-a plăcut, dar este foarte diferit de acea lume. M-am dus acasă și am vorbit cu familia mea, iar mama mi-a spus să încerc. Atunci mi-am dat seama că trebuie să o fac pentru stima mea de sine. Ca să mă pot uita în urmă și să spun că am făcut-o și pe asta”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×