Reclamă

Ducii de Sussex nu au fost invitați la Balmoral. Regina își petrece vara alături de familie

Ducii de Sussex nu au fost invitați la Balmoral. Ei nu sunt pe lista oaspeților, scrie PageSix. Acesta se pare că e un nou moment tensionat în Familia Regală a Marii Britanii.

Publicat: 27 iulie 2022, 7:13

În ciuda informațiilor că Ducele și Ducesa de Sussex au fost rugați să se alăture Reginei Elisabeta în vacanța ei anuală de vară în Highlands, publicația mai sus menționată scrie că nu a existat o astfel de invitație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex nu au fost invitați la Balmoral

The Sun a susținut că personalului de la moșia scoțiană a monarhului în vârstă de 96 de ani i s-a spus să se aștepte la o listă completă de membri ai Familiei Regale, inclusiv „Harry, Meghan și copiii lor Archie și Lilibet”.

Cu toate acestea, mai multe surse au confirmat pentru Page Six că familia Sussex nu o va vizita pe bunica lui Harry. Cuplul va rămâne în SUA înainte de publicarea mult așteptatului memoriu al lui Harry în această toamnă.

Harry, 37 de ani, și Markle, 40 de ani, au văzut-o ultima oară pe Regină în iunie. Atunci au zburat în Marea Britanie pentru a sărbători Jubileul de Platină. Acolo, i-au prezentat-o pentru prima dată monarhului pe fiica Lilibet, supranumită Lili.

Regina Elisabeta, de fapt, și-a întâlnit strănepoata și omonimul de două ori, după cum a dezvăluit PageSix.

Reclamă

Deși nu au fost invitați pe balconul Palatului Buckingham, familia Sussex, fără copii, au participat apoi la ceremonia „Trooping the Color”. Ei au mers și la un serviciu de Ziua Recunoștinței la Catedrala St Paul.

Ducii de Sussex, de vorbă cu invitații de la Catedrala Saint Paul
Meghan a purtat o rochie albă, cu cordon, cu guler și o pălărie cu boruri largi / Profimedia Images

Cu toate acestea, nu au petrecut timp separat cu fratele lui Harry, Prințul William, cu soția sa Kate Middleton și cu cei trei copii. Deși i-au invitat la prima zi de naștere a lui Lilibet la casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, ei se aflau în Țara Galilor. Au dat curs unor pentru întâlniri oficiale și nu s-au bucurat de timp în familie.

Reclamă

Prințul Charles s-a întâlnit cu copiii Ducilor de Sussex

Au reușit să o prezinte pe Lilbet și bunicului ei, Prințul Charles, într-o întâlnire „emoționantă”, au spus ulterior surse apropiate moștenitorului tronului. „A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să-și vadă nepotul. Să-și cunoască nepoata pentru prima dată”, a spus o sursă regală. Persoana din interior a adăugat că a fost „minunat” să-i aibă pe Harry și Meghan înapoi în Marea Britanie.

„Prințul și Ducesa de Cornwall au fost absolut încântați să-i vadă”, a continuat sursa. Charles nu-și mai văzuse nepotul, pe Archie „de ceva vreme”. „A fost foarte special să petreacă timp cu el. Nu o întâlnise pe Lilibet, nepoata lui, și pentru că s-au cunoscut pentru prima dată a fost foarte emoționant. A fost un lucru minunat”, a mai adăugat sursa.

Regina a fost văzută în Scoția săptămâna trecută. Ea își va petrece lunile august și septembrie la refugiul ei din Highland. I se vor alătura și alți membri ai familiei, inclusiv William, Kate și copiii lor, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și prințul Louis, 4.

Un reprezentant al Ducilor de Sussex nu a fost disponibil pentru comentarii. Se pare că acestea sunt cele mai recente informații despre familia lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×