Reclamă

Regele Charles a încălcat o tradiție veche de 19 ani. Ce schimbări a făcut la Palatul Buckingham

Fiul Reginei Elisabeta a II-a a făcut deja câteva schimbări de când a urcat pe tronul Marii Britanii. Acesta și-a dorit să-și înceapă domnia și să le arate oamenilor că este pregătit să ducă moștenirea mamei sale mai departe. De data aceasta au avut loc câteva schimbări la Palatul Buckingham. Regele Charles a încălcat o tradiție veche de 19 ani.

Publicat: 25 octombrie 2022, 6:39 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:59

Regele Charles al III-lea se folosește în prezent de Palatul Buckingham, pe care l-a transformat în principalul său spațiu de lucru. Acesta a ținut deja mai multe întâlniri oficiale la Palat, iar admiratorii Casei Regale au putut observa că Regele a făcut schimbări în ceea ce privește decorul anumitor încăperi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a încălcat o tradiție veche de 19 ani

Regele Charles al III-lea are un program foarte încărcat. Acesta și-a luat în serios rolul și încearcă să facă față provocărilor pe care le are în calitate de monarh. Acesta a ținut mai multe întrevederi oficiale. Regele s-a întâlnit inclusiv cu Înaltul Comisar al Pakistanului, Moazzam Ahmad Khan.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

https://www.instagram.com/p/Cj78spHo8kN/

În timpul acestei întâlniri s-au putut observa schimbările pe care Charles le-a făcut în ultima vreme la Palatul Buckingham. Locul în care Charles își primește invitații este același cu cel în care Regina Elisabeta obișnuia să-i primească pe oficialii din alte țări. Se pare că anumite ornamente care au fost alese de Majestatea Sa au fost îndepărtate de fiul acesteia.

Reclamă

Experții regali spun că Regina obișnuia să țină pe biroul său un binoclu deosebit și că un dulap pe care l-ar fi adus în 2003 ar fi dispărut. Restul camerei pare să fi rămas neatins. O parte din ideile Reginei privind decorațiunile au rămas în încăperea celebră. Pereții cu tapet în stil baroc sunt completați acum de o oglindă mare, ovală și de un tablou cu o ramă aurie.

Admiratorii Casei Regale au observat faptul că Regele Charles ține pe biroul său p fotografie cu Ducii de Sussex. Pe lângă imaginile cu Regine Elisabeta și Prințul William, Regele a ținut să adauge o fotografie și cu familia Prințului Harry.

Publicația Hello susține că Regele Charles a încălcat o tradiție veche de 19 ani prin schimbările pe care le-a adus la Palatul Buckingham.

Reclamă

Ce schimbări a făcut Regele Charles de când a urcat pe tronul Marii Britanii

Regele Charles al III-lea și-a început domnia prin a aduce câteva schimbări fundamentale. Încoronarea Majestății Sale a fost deja programată pentru luna mai a anului viitor. Soția acestuia, Camilla, urmează să fie și ea încoronată.

Experții regali sunt de părere că aceasta va purta în ziua cea mare coroana care i-a aparținut chiar Reginei Mame. În mod cert au loc multe transformări în această perioadă și în anii ce vor urma. Regele Charles al III-lea vrea să-și lase amprenta asupra domniei sale.

Primele schimbări se văd deja în materie de design interior. Fiul Reginei Elisabeta a făcut deja schimbări la Castelul Balmoral, cel care obișnuia să fie reședința Elisabetei. Charles ar fi schimbat două fotolii verzi cu scaune din piele roșie. Acestea au fost acoperite cu perne colorate, iar spațiul urmează să fie folosit pentru întâlnirile oficiale. Noul monarh nu s-a mutat încă la Palatul Buckingham.

Apropiații Casei Regale spun că Palatul se va afla într-un proces amplu de renovare în perioada următoare. Cheltuielile ar putea să depășească suma de 500 de milioane de dolari.

S-a crezut că Regele Charles și soția sa se vor muta de la Clarence House în primăvara anului viitor. Sursele precizează că cei doi amână mutarea de la reședința lor la Palatul Buckingham tocmai din cauza renovărilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×