Reclamă

Regina Camilla nu a vrut ca Prințul William să se căsătorească cu Kate Middleton. De ce a fost împotriva relației lor

Regina Camilla nu a vrut ca Prințul William să se căsătorească cu Kate Middleton. Mărturisirile lui Christopher Anderson, expert regal, au luat pe toată lumea prin surprindere.

Publicat: 1 noiembrie 2022, 7:47

Deși Prințul și Prințesa de Wales formează acum o familie fericită, se pare că nu totul a fost roz între ei de la început. Acum au un cuplu solid, dar puțini sunt cei care știu că în anul 2007 s-au despărțit. Potrivit expertului regal, Regina Camilla l-a rugat pe Regele Charles să intervină în relația dintre cei doi, scrie thenews.com.

Regina Camilla nu a vrut ca Prințul William să se căsătorească cu Kate

Separarea lui Kate de William a avut loc atunci când Prințul făcea parte din Cavalerie și era relocat în Dorset. Kate locuia deja la Londra. William a spus atunci că are nevoie de puțin spațiu și că fiecare a pornit pe propriul drum. Se pare că destinul a avut un alt plan pentru ei.

Au trecut mulți ani de atunci, dar Christopher Anderson, autorul cărții „William and Kate: A Royal Love Story”, a spus pentru The Daily Beast că Regina Camilla a fost un factor important în separarea lor.

„Eram la Londra când a avut loc despărțirea. Toată lumea era uluită. Mulți credeau că nu va ma trece mult timp până să o ceară pe Kate în căsătorie. Atunci mai mulți mi-au spus că Regina Camilla era de fapt factorul determinant în despărțire.”

Ducii de Cambridge, în biserică, la nunta lor
Prințul William i-a promis lui Kate Middleton că nu va trebui să renunțe la familia ei după căsătorie / Profimedia Images
Reclamă

Tot expertul regal mai susține că fosta Ducesă de Cornwall era „puțin snoabă”. Acesta spunea că e o „aristocrată care a fost în cercuri regale mereu”. Christopher mai susține că actuala soție a Regelui Charles a considerat întotdeauna că străbunica ei, Alice Keppel, amanta regelui Edward al VII-lea, trebuie să fie un exemplu pentru ea. Acesta a mai spus că Regina Camilla chiar s-a lăudat că ea vrea să fie amanta viitorului Rege și mai apoi soția lui.

De ce nu a dorit-o Camilla pe Kate

Anderson mai spune că Regina Camilla nu a dorit-o pe Kate pentru că provenea din clasa muncitoare. Familia ei a fost una de mineri, iar Carol, mama sa, a fost însoțitoare de bord. Fosta Ducesă de Cornwall a considerat că nu sunt demni să intre în Familia Regală. I-a insuflat această părere și lui Charles.

Reclamă

Ulterior, s-a confirmat că Charles a stat de vorbă cu fiul său. I-a spus că fie tratează serios relația cu Kate, fie se desparte de ea.

Un alt biograf regal, Katie Nicholl, a spus că William le-a cerut părerea tatălui și bunicii sale în ceea ce privește relația sa cu Kate. Se mai știe de asemenea că Charles și Regina i-au spus că nu trebuie să se grăbească. Cei doi i-au spus să facă ceea ce simte.

Kate și William sunt acum căsătoriți de mai bine de 11 ani. Cei doi au trei copii împreună, care sunt pur și simplu adorabili. Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis fac senzație ori de câte ori apar în public. Familia lor este acum una dintre cele mai solide și mai apreciate din lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×