Reclamă

Prințesa Anne a fost văzută cu cea mai prețuită bijuterie a Reginei Elisabeta. Fiica sa a moștenit o mare parte din colecția regală

Odată cu moartea sfâșietoare a Reginei Elisabeta a II-a, mulți oameni s-au întrebat ce se va întâmpla cu colecția extinsă și scumpă de bijuterii personale. Recent, Prințesa Anne a fost văzută cu cea mai prețuită bijuterie a Reginei Elisabeta.

Publicat: 16 octombrie 2022, 8:20

Singurele două piese cu care era de așteptat să fie îngropată erau verigheta ei și o pereche de cercei cu perle. Dar, după cum a menționat Daily Mail, defunta monarhă deținea ea însăși aproximativ 300 de piese. Printre acestea se numără 34 de perechi de cercei, 15 inele și 98 de broșe. Când nu purta o anumită piesă, bijuteriile ei erau depozitate în Galeria Reginei din Palatul Buckingham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Anne a fost văzută cu cea mai prețuită bijuterie a Reginei

Acum că regina Elisabeta a muri, s-a aflat că Regina Camilla și Catherine, noua Prințesă de Wales, vor moșteni probabil cea mai mare parte a colecției Elisabetei. După cum a spus redactorul-șef al revistei Majesty Magazine, Ingrid Seward, pentru Daily Mail, Regina a desemnat cine ar trebui să primească ce piesă cu mult înainte de moartea ei. Aceasta a adăugat că regina cosoartă „va avea nevoie de o colecție mare pentru a-și susține rolul constituțional”.

Desigur, există și alte femei membre ale familiei regale care ar putea fi și ele pe listă pentru a primi câteva piese. Printre acestea se numără și fiica ei, Prințesa Anne. Și se pare că a moștenit un colier care a ocupat un loc cu totul special în inima Elisabetei, scrie thelist.com.

Reclamă

Prințesa Anne a moștenit un colier dat Reginei de tatăl ei

Prințesa Anne a moștenit o bijuterie importantă după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a. Anne a surprins pe toată lumea cu o excursie la New York.

Acolo a fost văzută la Uniunea vorbitoare de limbă engleză purtând colierul cu trei rânduri de perle al regretatului monarh. Colierul are, fără îndoială, o semnificație specială. Acesta a fost un cadou pe care Elisabeta l-a primit de la tatăl ei, Regele George al VI-lea.

„Lui Elizabeth i-a plăcut atât de mult colierul de perle cu trei rânduri, încât și-a făcut unul identic”, a explicat bijutierul David Douglas. „În 1953, un al treilea colier de perle s-a alăturat colecției ei. A fost un cadou de la un Emir al Qatarului. Singura diferență dintre cele trei a fost că această versiune avea o închizătoare de diamante”.

Reclamă

Prințesa de Wales a purtat bijuterii pentru a o onora pe regretata Regină

Prințesa de Wales, a onorat-o pe Regina Elisabeta purtându-i bijuteriile în timpul slujbelor de doliu. Ea a purtat unul dintre colierele de perle ale lui Elizabeth la o recepție la Palatul Buckingham. Ulterior, în timpul procesiunii sicriului de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, Kate a purtat o broșă deținută anterior de Regina Elisabeta.

Regretatul monarh a purtat broșa într-o vizită la Seul în 1999. Kate a asortat bijuteria cu cercei de perle care i-au aparținut cândva prințesei Diana, potrivit People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×