Reclamă

Prințesa Anne a făcut o vizită surpriză în New York. Fiica Reginei Elisabeta a mers la National Lighthouse Museum

Prințesa Anne a făcut o vizită surpriză în New York. Fiica Reginei Elisabeta a II-a mers la National Lighthouse Museum. Acesta s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai instituției culturale. A urmat apoi o excursie cu cel mai recent mod de transport public către Staten Island.

Publicat: 6 octombrie 2022, 11:39

Prințesa Anne s-a întâlnit cu o parte din navetiștii și pasagerii unui feribot care leagă Staten Island și Manhattanul. În vârstă de 72 de ani, aceasta a purtat mai multe conversații cu cei prezenți la bordul feribotului și a încercat să-i felicite pentru eforturile pe care le depun zilnic.

Prințesa Anne a făcut o vizită surpriză în New York

Fiica Reginei Elisabeta a II-a a fost întotdeauna implicată în sarcinile Familiei Regale. Aceasta a fost văzută deseori în public pentru a reprezenta Casa Regală Britanică. Chiar și după moartea mamei sale, Prințesa Anne duce mai departe îndatoririle pe care și le-a asumat.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Anne în Galeria Foto!

Memoria Reginei Elisabeta a II-a este păstrată vie cu ajutorul urmașilor săi. Prințesa Anne nu face excepție și se implică activ în evenimentele pe care le promovează. De data aceasta ea a făcut o vizită surpriză în New York. Singura fiică a Reginei Elisabeta  a ajuns în New York cu un zbor pe care l-a efectuat către Aeroportul Internațional John F. Kennedy din Londra.

Reclamă

Aceasta a ținut un discurs la o cină oficială găzduită de Uniunea Vorbitorilor de Limbă Engleză din Statele Unite ale Americii. Următoarea zi a fost dedicată activităților culturale. Prințesa a vizitat National Lighthouse Museum din St. George, Staten Island. Aceasta a călătorit cu ajutorul unui feribot până la destinație.

Reprezentanții companiei care au ajutat la deplasarea Prințesei au postat și un mesaj pe rețelele sociale

”Suntem de-a dreptul încântați să îi urăm bun venit Alteței Sale Regale Prințesa Anne pe #StatenIslandFerry”

Reclamă

Alături de mesajul oficial a fost postată și o fotografie portret a Prințesei Anne care privește peste apele portului New York.

Prințesa Anne a primit un nou titlu onorific

Vizita Prințesei Anne în New York s-a soldat și cu primirea unui nou titlu onorific. Aceasta a fost numită președintele de onoare pentru campania muzeului Illuminating Future Generations. Este o campanie desfășurată de muzeu pentru a strânge fonduri cu scopul de a conserva și extinde galeriile acestuia. Prințesa a fost numită ”unul dintre marii campioni ai comunității internaționale a farurilor”.

Prințesa a făcut turul muzeului însoțită de Amanda Nesci, iar mai apoi a dezvelit o figurină în miniatură a farului Needles de pe insula Wight din Marea Britanie. Ulterior aceasta a ținut și un discurs pentru cei prezenți.

”Cred că farurile au fost mereu o modalitate deosebit de bună de a educa oamenii despre importanța transportului maritim în toate formele sale. Nu este vorba doar despre comerț, ci despre impactul a ceea ce facem asupra mării și despre cum putem avea grijă de ea mai bine, despre modul în care ne raportăm la ea ne afectează direct viața.”

”Farul are în continuare un rol important de jucat. Povestea acestora și modul în care am evoluat și am ajuns aici este la fel de importantă.”

Prințesa Anne și-a încheiat vizita și a subliniat la final importanța farurilor în insotire, dar și bucuria de a fi prezentă în instituia muzeului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×