Reclamă

Prințesa Anne a făcut o vizită surpriză în New York. Fiica Reginei Elisabeta a mers la National Lighthouse Museum

Prințesa Anne a făcut o vizită surpriză în New York. Fiica Reginei Elisabeta a II-a mers la National Lighthouse Museum. Acesta s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai instituției culturale. A urmat apoi o excursie cu cel mai recent mod de transport public către Staten Island.

Publicat: 6 octombrie 2022, 11:39

Prințesa Anne s-a întâlnit cu o parte din navetiștii și pasagerii unui feribot care leagă Staten Island și Manhattanul. În vârstă de 72 de ani, aceasta a purtat mai multe conversații cu cei prezenți la bordul feribotului și a încercat să-i felicite pentru eforturile pe care le depun zilnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Anne a făcut o vizită surpriză în New York

Fiica Reginei Elisabeta a II-a a fost întotdeauna implicată în sarcinile Familiei Regale. Aceasta a fost văzută deseori în public pentru a reprezenta Casa Regală Britanică. Chiar și după moartea mamei sale, Prințesa Anne duce mai departe îndatoririle pe care și le-a asumat.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Anne în Galeria Foto!

Memoria Reginei Elisabeta a II-a este păstrată vie cu ajutorul urmașilor săi. Prințesa Anne nu face excepție și se implică activ în evenimentele pe care le promovează. De data aceasta ea a făcut o vizită surpriză în New York. Singura fiică a Reginei Elisabeta  a ajuns în New York cu un zbor pe care l-a efectuat către Aeroportul Internațional John F. Kennedy din Londra.

Reclamă

Aceasta a ținut un discurs la o cină oficială găzduită de Uniunea Vorbitorilor de Limbă Engleză din Statele Unite ale Americii. Următoarea zi a fost dedicată activităților culturale. Prințesa a vizitat National Lighthouse Museum din St. George, Staten Island. Aceasta a călătorit cu ajutorul unui feribot până la destinație.

Reprezentanții companiei care au ajutat la deplasarea Prințesei au postat și un mesaj pe rețelele sociale

”Suntem de-a dreptul încântați să îi urăm bun venit Alteței Sale Regale Prințesa Anne pe #StatenIslandFerry”

Reclamă

Alături de mesajul oficial a fost postată și o fotografie portret a Prințesei Anne care privește peste apele portului New York.

Prințesa Anne a primit un nou titlu onorific

Vizita Prințesei Anne în New York s-a soldat și cu primirea unui nou titlu onorific. Aceasta a fost numită președintele de onoare pentru campania muzeului Illuminating Future Generations. Este o campanie desfășurată de muzeu pentru a strânge fonduri cu scopul de a conserva și extinde galeriile acestuia. Prințesa a fost numită ”unul dintre marii campioni ai comunității internaționale a farurilor”.

Prințesa a făcut turul muzeului însoțită de Amanda Nesci, iar mai apoi a dezvelit o figurină în miniatură a farului Needles de pe insula Wight din Marea Britanie. Ulterior aceasta a ținut și un discurs pentru cei prezenți.

”Cred că farurile au fost mereu o modalitate deosebit de bună de a educa oamenii despre importanța transportului maritim în toate formele sale. Nu este vorba doar despre comerț, ci despre impactul a ceea ce facem asupra mării și despre cum putem avea grijă de ea mai bine, despre modul în care ne raportăm la ea ne afectează direct viața.”

”Farul are în continuare un rol important de jucat. Povestea acestora și modul în care am evoluat și am ajuns aici este la fel de importantă.”

Prințesa Anne și-a încheiat vizita și a subliniat la final importanța farurilor în insotire, dar și bucuria de a fi prezentă în instituia muzeului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×