Reclamă

Prințul Harry „va sta la 10 rânduri în spate” față de ceilalți membri ai Familiei Regale la încoronarea Regelui Charles, susțin experții

Prințul Harry „va sta la 10 rânduri în spate” față de ceilalți membri ai Familiei Regale. Recent s-a aflat că Ducele de Sussex va participa la marele eveniment singur. Familia lui va rămâne în California pe toată durata evenimentului.

Publicat: 25 aprilie 2023, 8:28

Fostul majordom Paul Burrell spune că Ducele de Sussex ar putea avea puțin timp să vorbească cu Regele sau cu fratele său, Prințul de Wales, în timpul vizitei sale de luna viitoare. El a adăugat că nu există "nicio șansă" de reconciliere între Duce și restul familiei sale. Dezvăluirile din Spare de la începutul acestui an au acutizat și mai mult tensiunile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry „va sta la 10 rânduri în spate” față de ceilalți membri ai Familiei Regale

Cu toate acestea, se pare că poziția îndepărtată a Prințului Harry ar putea fi de ajutor dacă dorește să iasă rapid, a dezvăluit fostul consilier regal. Burrell i-a spus lui Dan Wootton pentru GB News: „Nu vrea să petreacă mult timp în preajma lor. Nu există nicio șansă de reconciliere în curând, mă tem. Cred că va avea o primire înghețată de la Windsor”, scrie DailyMail.

Burrell a mai spus că Ducele de Sussex „nu va sta pe acolo”. Mulți speculează că ar putea intra și ieși din Marea Britanie în 24 de ore. El a spus: „Vine să pună piciorul în uşă şi vine pentru că tatăl său vrea să fie acolo”.

În ciuda acestui fapt, Burrell, care a fost un însoțitor apropiat al Prințesei Diana, a spus că Regele „va fi încântat” că ambii fii săi vor fi prezenți la încoronarea sa. Ducesa de Sussex a spus că informația conform căreia lipsește la încoronare din cauza unei scrisori pe care i-a trimis-o Regele din cauza rasismului și a „prejudecăților inconștiente” din cadrul familiei regale este „franc- ridicolă”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Regele Charles alături de Prințul William și Prințul Harry într-o vacanță din Suedia din anul 2002
Experții regali au explicat cum a evoluat relația Regelui Charles cu copiii săi / Getty Imsges

Care e reacția Ducilor de Sussex

Recent s-a spus că Meghan Markle i-a scris Regelui Charles după interviul ei extraordinar cu Oprah. Ea ar fi numit persoana acuzată că a speculat cu privire la culoarea pielii fiului ei, Archie.

Reclamă

Se înțelege că a fost trimisă ca răspuns la o scrisoare a Regelui, singurul membru senior al familiei care a luat contact cu Ducesa după ce Meghan și Harry au fost intervievați de Oprah Winfrey în martie 2021.

O sursă a declarat pentru Daily Telegraph că Ducesa nu va participa la încoronare pe 6 mai. Se pare că decizia a fost luată din cauză că a primit un răspuns nesatisfăcător de la Rege.

Omid Scobie, reprezentantul Ducilor de Sussex a postat declarația Ducelui și Ducesei de Sussex: „Ducesa de Sussex își desfășoară viața în prezent. Fără să se gândească la corespondența de acum doi ani legată de conversațiile de acum patru ani. Orice sugestie altfel este falsă și sincer ridicolă. Încurajăm mass-media tabloidă și diverși alți corespondenți regali să nu mai epuizeze circul pe care singuri îl creează”.

Care sunt acum relațiile dintre Ducii de Sussex și Familia Regală

Palatul Buckingham este, de asemenea, conștient de frustrarea soților Sussex că invitația inițială la încoronare nu făcea nicio referire la copiii lor. Harry va participa la sărbătoare numai pe 6 mai. Meghan are grijă de Prințul Archie la a patra aniversare și de Prințesa Lilibet în California.

Un insider regal a sugerat că, deși schimbul de scrisori a avut un ton cald, nu a atenuat tensiunea.

Relațiile au continuat să se aprindă după ce soții Sussex au lansat documentarul despre viața lor și după publicarea Spare. Charles, care la acea vreme era Prinț de Wales, se spune că este dezamăgit de faptul că Meghan și Harry au simțit nevoia să facă publice astfel de acuzații dăunătoare.

El a susținut recent un proiect de cercetare asupra legăturilor istorice ale monarhului cu comerțul transatlantic cu sclavi, după ce anterior și-a exprimat „durerea personală”.

Prințul Harry a atins în trecut părtinirea inconștientă. În ianuarie anul acesta, el a vorbit cu Tom Bradby la ITV pentru a-și promova memoriile.

Ce crede Prințul Harry despre acuzațiile de rasism

Prezentatorul a spus „în interviul cu Oprah ați acuzat membrii familiei dumneavoastră de rasism”. Harry a răspuns spunând „nu, nu am făcut”, adăugând „presa britanică a spus asta”.

După ce Bradby a spus că Ducesa a susținut că au fost făcute comentarii supărătoare despre culoarea pielii lui Archie, Harry a spus: „A existat. A existat îngrijorare cu privire la culoarea pielii lui”.

Întrebat dacă ar descrie asta drept rasist, Ducele a spus: „Nu aș face-o, nefiind trăit în acea familie”.

El a continuat: „Diferența dintre rasism și părtinire inconștientă, cele două lucruri sunt diferite”.

De asemenea, s-a spus că Prințul Harry era „disperat” să fie la Încoronare. El vrea să-și susțină public tatăl, deoarece îi este „dor de casă”.

The Sun a mai scris că, în ciuda faptului că Ducele a făcut încercări repetate de a-l contacta pe Rege pentru a discuta despre planuri în timpul petrecut în Londra, tatăl său a reușit să creioneze la timp doar pentru o singură conversație.

Se înțelege că lui Harry „lipsesc aspecte ale vieții britanice”. Se pare că „ar putea începe să petreacă mai mult timp” în Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×