Reclamă

Relația dintre Kate Middleton și Rose Hanbury. Cum se înțelege Prințesa de Wales cu amanta Prințului William

Presa internațională vorbește tot mai mult despre relația dintre Kate Middleton și Rose Hanbury. Experții regali au dezvăluit cum se înțelege Prințesa de Wales cu amanta Prințului William și cum anume au ajuns să se cunoască. Istoria celor două femei este una îndelungată și presărată cu multe momente tensionate.

Publicat: 26 martie 2023, 6:31

De-a lungul timpului s-a vorbit intens despre Meghan Markle și cercul de prieteni ai Ducesei de Sussex, însă puțini au fost cei care au fost interesați de cercul de prieteni ai lui Kate Middleton. O persoană importantă din cercul său de apropiați a intrat mai mult ca oricând în atenția presei internaționale. Este vorba de amanta Prințului William, Rose Hanbury.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația dintre Kate Middleton și Rose Hanbury

Kate Middleton și Prințul William au avut o viață socială păstrată secretă de ochii curioșilor. Aceștia nu sunt văzuți la petreceri sau evenimente care nu presupun îndatoriri regale. Prietenii apropiați ai Prințului  Prințesei de Wales sunt în general discreți.

Vezi mai multe imagini cu Rose Hanbury în Galeria Foto!

Rose Hanbury, la un eveniment în Scoția cu Ducii de Cambridge
Rose este soția lui David Cholmondeley, al 7-lea marchez de Cholmondeley și Lord Great Chamberlain / Profimedia Images

Experții regali știu că Prințul William și Kate Middleton au un grup restrâns de oameni apropiați pe care se pot baza în situațiile dificile. Presa internațională susține că Rose Hanbury și Kate Middleton au fost prietene apropiate.

Reclamă

Un articol publicat de Daily Mail sugerează că Rose și kate au fost foarte apropiate în 2014. Sursele spun că Prințesa de Wales obișnuia să-l lase pe Prințul George să se joace cu gemenii lui Rose Hanbury. Cele două mămici petreceau atunci mult timp împreună. Relația lor de prietenie a fost una strânsă, până în momentul în care Kate Middleton ar fi sesizat schimbări în comportamentul lui Rose.

Se spune că Prințesa de Wales a dat cărțile pe față în momentul în care Rose a început să-i facă avansuri Prințului William. Acest lucru s-ar fi întâmplat în perioada în care Kate era însărcinată cu Prințul Louis.

Acel ar fi fost momentul în care Kate Middleton a decis să rupă orice legătură cu Rose. Prințesa de Wales ar fi luat atitudine cu scopul de a-și proteja familia, relatează presa internațională.

Reclamă

Ce se întâmplă între Prințul William și Rose Hanbury

Despre Prințul William și Rose Hanbury s-a scris tot mai mult în ultimul timp. Se zvonește că cei doi s-ar fi văzut din nou anul acesta de Ziua Îndrăgostiților. Prințul William i-ar fi făcut și un cadou amantei sale. Prințul William și Rose au fost văzuți pentru prima dată împreună în anul 2019.

Prințesa de Wales i-ar fi cerut atunci soțului său să păstreze distanța de fosta sa prietenă apropiată. Publicația Hello susține că Rose Hanbury încă s-ar afla pe lista de invitați la evenimentele din Familia Regală Britanică. Aceasta a participat la o cină organizată de Regina Elisabeta în Londra în anul 2019 în timpul vizitei făcute de Donald Trump.

Rose a fost, de asemenea, prezentă la funeraliile Prințului Philip în luna aprilie a anului 2021. Totodată, Rose a fost prezentă inclusiv la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Deși Kate Middleton pare că a trecut peste zvonurile legate de infidelitatea Prințului William, presa internațională readuce tot mai mult acest subiect în atenția publicului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×