Reclamă

Oprah Winfrey a vorbit despre Ducii de Sussex. Ce crede despre participarea lui Meghan Markle și a Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles

Oprah Winfrey a vorbit despre Ducii de Sussex. Ce crede despre participarea lui Meghan Markle și a Prințului Harry la încoronarea Regelui Charles. Ducele și Ducesa de Sussex s-au întâlnit cu Oprah în martie 2021 pentru un interviu amplu. Acesta a fost după decizia lor de a se retrage din rolurile regale.

Publicat: 20 martie 2023, 7:47

Oprah Winfrey are câteva sfaturi înțelepte pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Prezentatoarea TV a apărut la CBS Mornings. Gayle King i-a cerut să-și spună părerea despre tensiunile dintre Prințul Harry, Meghan Markle și Familia Regală a Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oprah Winfrey a vorbit despre Ducii de Sussex

„S-a scris că Harry și Meghan au primit o invitație la încoronare”, a spus King, care a fost invitat la baby shower-ul lui Meghan din 2019. „Crezi că ar trebui să meargă? Crezi că nu ar trebui să meargă? Este ceva despre care ai dori să comentezi?”

Oprah a răspuns: „Cred că ar trebui să facă ceea ce consideră că este cel mai bine pentru ei și pentru familia lor. Asta cred eu. Asta este concluzia. Se reduce la: Care crezi că este cel mai bun lucru pentru tine?”

„Nu mi-au cerut părerea mea”, a adăugat zâmbind Oprah, care a fost invitată la nunta cuplului din mai 2018.

Meghan Markle și Prințul Harry stau așezați în fața Ophrei Winfrey în timpul interviului
Limbajul coropral al al Ducilor de Sussex în timpul interviului cu Oprah Winfrey a fost analizat de experți. Meghan Markle și Prințul Harry au făcut mai multe dezvăluiri dure și uimitoare / Getty Images
Reclamă

Un purtător de cuvânt al lui Meghan, în vârstă de 41 de ani, și al Prințului Harry, în vârstă de 38 de ani, a declarat pentru The Sunday Times într-o declarație la începutul acestei luni: „Pot confirma că Ducele a primit recent corespondență prin e-mail de la biroul Majestății Sale cu privire la încoronare. O decizie cu privire la participarea Ducilor de Sussex nu va fi dezvăluită de noi în acest moment”.

Cuplul și-a mutat familia în statul natal al lui Meghan, California, în 2020. Atunci ei s-au retras de la rolurile lor regale.

Oprah, în vârstă de 69 de ani, a susținut decizia lui Meghan și a Prințului Harry de a da un pas înapoi. Ea a spus pentru TMZ la scurt timp după anunț: „Îi susțin 1.000 la sută. Știi de ce îi susțin? Îi susțin pentru că cred că s-au gândit la asta mult timp. Și chiar și în declarația Reginei se spune că se întâmplă aceste discuții de luni de zile”.

Reclamă

Relația dintre Ducii de Sussex și Familia Regală e în continuare tensionată

În martie 2021 a fost difuzat interviul amplu al lui Oprah cu cuplul. În el, Meghan a detaliat că nu a primit sprijin atunci când a avut gânduri de auto-vătămare. Tot atunci au spus că fiului lor i s-a refuzat un titlu regal și protecție, pe lângă faptul că a spus că au existat „preocupări și conversații cu privire la cât de închisă ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Relațiile dintre Ducii de Sussex și Familia Regală au rămas tensionate după lansarea memoriilor Prințului Harry în ianuarie. Într-un interviu cu Tom Bradby de la ITV, Harry a spus despre încoronare: „Se pot întâmpla multe de acum până atunci. Dar, știi, ușa este întotdeauna deschisă. Mingea este în terenul lor. Sunt multe de discutat și sper cu adevărat că sunt dispuși să se așeze și să vorbească despre asta”.

S-a spus că Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, este dornic ca situația să se „calmeze” la timp pentru ceremonia de încoronare.

O sursă apropiată Familiei Regale a declarat pentru People: „Este o ocazie atât de importantă pentru Charles și și-ar dori ca fiul său să fie la încoronare pentru a fi martor la aceasta. Ar vrea să-l aibă pe Harry înapoi în familie. A avut o reputație de părinte îndepărtat și ar fi îngrozitor pentru el ca asta să continue”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×