Reclamă

Kate Middleton a purtat o rochie verde la finala feminină de la Wimbledon. Prințesa de Wales a optat pentru o ținută scumpă

Indiferent cine a câștigat, stilul ei iese întotdeauna pe primul loc. Kate Middleton a purtat o rochie verde la finala feminină de la Wimbledon. Prințesa de Wales a optat pentru o ținută scumpă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 iulie 2023, 14:10

Soția Prințului William a purtat o rochie verde de la Self Portrait (615 USD) când a participat la finala de simplu feminin de la Wimbledon 2023 din Anglia. Ons Jabeur și Marketa Vondrousova s-au luptat pentru primul loc în tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat o rochie verde la finala feminină de la Wimbledon

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, care e patron al clubului All England Lawn Tennis and Croquet, a arătat incredibil în rochia ei midi lime bouclé de la Wimbledon.

Aceasta a fost cea de-a doua apariție a ei la Wimbledon în acest an. Prima ieșire a lui Middleton a avut loc în ziua a doua a campionatului. Atunci a purtat un aspect inspirat din anii ’80, care a omagiat-o pe regretata ei soacră, Prințesa Diana.

Mama a trei copii a purtat atunci un blazer Balmain verde mentă împreună cu o fustă maxi albă plisată. Ea a încercat să reproducă o ținută purtată de Diana pentru Trooping the Color în 1988.

Kate Middleton, zâmbitoare, în timp ce se pregăteste să urmărească un eveniment pe terenul de tenis
Fiind patrona All England Lawn Tennis and Croquet Club și fană a sportului, Prințesa de Wales este un obișnuit al Royal Box / Profimedia Images
Reclamă

În timp ce prințesa poartă adesea pantofi albi de tenis la Wimbledon, ea a optat de-a lungul anilor cu culori și modele mai strălucitoare.

Regina Camilla a participat și ea la turneul de tenis din acest an. A stat în loja regală la începutul săptămânii trecute. I s-au alăturat sora Annabel Elliot și Prințul Albert al II-lea de Monaco. Regina, în vârstă de 75 de ani a purtat o rochie albă cu mâneci lungi, cu dungi bleumarin.

După ce Vondrousova și-a obținut victoria, prințesa Kate a fost văzută oferind sprijin lui Jabeur.

Reclamă

Prințesa Kate este atât o jucătoare pasionată de tenis, cât și o fană. A participat la Wimbledon aproape în fiecare an de când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011.

Kate Middleton este patroana All England Lawn Tennis and Croquet Club

Ea și-a dus oficial pasiunea pentru sport la nivelul următor când Regina Elisabeta a numit-o patronul All England Lawn Tennis and Croquet Club în 2016. Patronajul este o poziție de prim rang, iar Regina Elisabeta deținuse anterior rolul, care vine cu unele avantaje, din 1952.

Ca patronă a All England Lawn Tennis and Croquet Club, Kate poartă o broșă cu arc special în culorile oficiale ale clubului (verde închis și violet). În acest fel își semnează poziția și are onoarea de a acorda trofee câștigătorilor campionatelor.

În iulie 2022, Kate i-a oferit Venus Rosewater Dish Elenei Rybakina, prima câștigătoare a finalei de simplu feminin. Tot ea i-a oferit șu iconicul trofeu de aur de la Wimbledon lui Novak Djokovic.

Kate ar putea fi un spectator serios când vine vorba de tenis. Cu toate acestea, e la fel de concentrată atunci când ridică o rachetă.

Prințesa de Wales are un teren de tenis pe terenul Anmer Hall, casa familiei ei din Norfolk. Recent și-a dezvoltat abilitățile cu legenda tenisului Roger Federer într-un videoclip promoțional lansat de Wimbledon înainte de începerea turneului.

Într-un montaj lansat pe 24 iunie, duo-ul a jucat câteva seturi înainte de a se întâlni cu câțiva dintre cei 250 de băieți și fete cu mingi care ajută la ca Wimbledon.

Kate Middleton și Roger Federer în timp ce discută pe terenul de tenis
Kate Middleton a jucat tenis cu Roger Federer / Getty Images

Prințesa de Wales și Federer (care s-a retras anul trecut) s-au reunit în Royal Box la Wimbledon pe 4 iulie, unde l-au urmărit pe Andy Murray învingându-l pe Ryan Peniston în primul tur al finalei de simplu masculin.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×