Reclamă

Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana la Wimbledon. Detaliul ascuns din ținuta Ducesei de Cambridge

Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana la Wimbledon. Admiratorii Familiei Regale Britanice au remarcat imediat detaliul ascuns din ținuta Ducesei de Cambridge. Soția Prințului William a fost întotdeauna un simbol al eleganței și a reușit să impresioneze și de această dată cu vestimentația sa.

Publicat: 12 iulie 2022, 10:51 / Actualizat: 2 august 2022, 13:05

Kate Middleton este o mare admiratoare a tenisului, motiv pentru care a încercat să participe în fiecare an la Wimbledon. Anul acesta și-a dorit să le amintească britanicilor de Prințesa Diana și a ales o rochie cu umerii bufanți. Lady Di era o mare iubitoare a acestui stil de rochii și le-a purtat fără ezitare de fiecare dată când s-a aflat în loja regală de la turneul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana la Wimbledon

Admiratorii Casei Regale au remarcat imediat gestul făcut de Ducesa de Cambridge. Kate a arătat spectaculos la finala masculină care s-a dat între Novak Djokovic și Nick Kyrgios. Soția Prințului William a purtat o ținută semnată de unul din designerii săi favoriți, Alessandra Rich.

Vezi mai multe imagini cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana și a purtat o rchie cu umerii bufanți
Admiratorii Casei Regale au remarcat imediat gestul făcut de Ducesa de Cambridge / Profimedia Images

Ducesa de Cambridge a ales o ținută elegantă care să-i pună în evidență silueta. Rochia feminină și romantică a fost un tribut adus Prințesei Diana. Lady Di obișnuia să poarte rochii și sacouri cu umerii bufanți ori de câte ori avea ocazia.

Reclamă

În anul 1981, Prințesa Diana a purtat o rochie albastră cu imprimeu floral, iar detaliu ce a rămas în istorie a fost croiala din partea umerilor. În anul 1991, Lady Di a venit la Wimbledon însoțită de fiul său, Prințul William.

Soția Prințului Charles a ales pentru acea ocazie un sacou violet cu buline albe, însă care să urmărească croiala care a devenit deja un simbol al stilului vestimentar al Prințesei Diana. Kate Middleton a încercat să păstreze aceeași linie și i-a adus un tribut Prințesei Diana prin alegerea vestimentară pe care a făcut-o.

Cu doar o zi înainte de finala masculină, Kate a fost invitată să înmâneze trofeul câștigătoarei finalei feminine. Ducesa de Cambridge a purtat la acel moment o rochie galbenă cu umerii bufanți.

Reclamă

Prințul William și-a făcut debutul la Wimbledon alături de Prințesa Diana

Nu doar Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana la Wimbledon. Prințul William a făcut un gest care le-a amintit admiratorilor Casei Regale de mama sa. Prințul William și-a invitat fiul la turneul de tenis pentru a-și face debutul oficial.

Momentul a avut loc la 31 de ani după ce Ducele de Cambridge a participat pentru prima dată la Wimbledon alături de mama sa. Prințul William a pășit prima dată în loja regală în anul 1991. Acesta a purtat un costum identic cu cel al fiului său, Prințul George.

Fiul Ducilor de Cambridge și-a făcut debutul în cadrul finalei masculine de la turneul de tenis. Tânărul în vârstă de opt ani a avut o apariție elegant și serioasă.

Prințesa Diana alături de Prințul William la Wimbledon în anul 1991
Prințul William a pășit prima dată în loja regală în anul 1991 / Profimedia Images

În anul 1991, Prințul William urmărea pentru prima dată meciul de tenis din loja regală. Pe lângă faptul că a avut un costum identic cu cel al fiului său, William avea la acel moment vârsta de nouă ani.

Prințul George urmează să împlinească nouă ani pe data de 22 iulie 2022. Toate aceste coincidențe i-au înduioșat pe admiratorii Familiei Regale, care au apreciat gestul făcut de Ducele de Cambridge și de fiul său, Prințul George. La fel ca tatăl său, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge a aplaudat tot meciul și s-a bucurat să comenteze fiecare pasă alături de părinții săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×