Reclamă

Prințul William a surprins-o pe Kate Middleton cu o brățară frumoasă de Crăciun. Ducele de Cambridge e foarte atent cu soția sa

Prințul William a surprins-o pe Kate Middleton cu o brățară frumoasă de Crăciun. Ducele de Cambridge a vrut ca soția sa să se simtă specială de sărbători. A reușit ceea ce și-a propus și a surprins-o în cel mai plăcut mod posibil.

Publicat: 29 decembrie 2021, 11:25

Prințul William și Kate Middleton și-au dorit ca anul acesta să aibă parte de sărbători discrete. Totul s-a întâmplat după ce planurile lor de a vizita Sandringham au fost anulate. Regina Elisabeta este cea care a decis anularea vizitelor din cauza răspândirii rapide a variantei Omicron în Regatul Unit. Cu toate acestea, cei doi duci au făcut ca micuților lor să nu le lipsească nimic. S-au răsfățat și între ei cu cadouri frumoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a surprins-o pe Kate Middleton cu o brățară frumoasă

„În timp ce Kate și William evită să răsfațe excesiv copiii, ei au decis să încalce regula de Crăciun”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. Prințul George a primit un kit complet de camping cu un cort, walkie talkie și o lanternă. Prințul Louis a primit un cadru de cățărat, iar Charlotte și-a luat o cameră video, scrie cosmopolitan.com.

Dacă pentru cei trei copii Ducii de Cambridge au decis să cumpere ceea ce își doresc, un alt detaliu important a ieșit la iveală. Prințul William i-a oferit Ducesei Kate o bijuterie superbă, pentru că și-a dorit ca vacanța să fie specială pentru ea. După cum a spus sursa, „după un an plin, William a vrut să facă acest Crăciun mai special pentru Kate. A surprins-o cu o brățară frumoasă”.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Cambridge în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, într-o ținută roșie, la concertul de Crăciun de la Westminster Abbey
Se pare că Kate Middleton își folosește abordarea practică pentru pregătirea momentului când va deveni Regină consort / Getty Images
Reclamă

Între timp, se pare că, în ciuda informațiilor anterioare conform cărora Prințul William și Ducesa Kate s-au alăturat Reginei la Castelul Windsor, ei au rămas la casa lor de la țară, Anmer Hall. Acolo Kate a organizat un „adevărat ospăț”.

„Kate a gătit preparate tradiționale de Crăciun pentru prânz. Curcan, umplutură, carne de porc, șuncă, cartofi prăjiți și multe alte garnituri”, a mai spus sursa.

Ducesa de Cambridge „și-a folosit abilitățile creative” pentru a decora masa cu lumânări, ramuri veșnic verzi și conuri de brad drept piese centrale. Copiii au ajutat-o pe Kate să coacă un buștean de Crăciun cu ciocolată și o plăcintă cu mere pentru desert. Punctul culminant a fost să facă o casă de turtă dulce, acoperită cu dulciurile lor preferate.

Reclamă

Ce a făcut Regina Elisabeta de Crăciun

De asemenea, s-au asigurat că vor conversa prin video chat cu Regina. Totul a decurs foarte bine și nimeni nu s-a simțit neglijat.

În zi de mare sărbătoare, Regina Elisabeta a ținut tradiționalul discurs de Crăciun și i-a menționat pe Prințul Harry și pe micuța Lilibet, chiar dacă relațiile cu Ducii de Sussex nu sunt cele mai bune. Mesajul a fost transmis la ora 15:00, ora Regatului Unit.

Monarhul a oferit mențiuni speciale în discursul ei noilor membrii ai Familiei Regale: „Adulții, când sunt împovărați de griji, uneori nu reușesc să vadă bucuria în lucrurile simple, unde copiii o văd”, scrie Elle.com.

Regina Elisabeta a mai spus: „Pentru mine și familia mea, chiar și dacă un râs familiar lipsește anul acesta, va fi bucurie de Crăciun, deoarece avem șansa să ne amintim și să vedem din nou minunea sezonului festiv prin ochii copiilor mici. Am fost încântați să primim încă patru în acest an.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×