Reclamă

Regina Elisabeta nu va participa la ceremonia de întâmpinare de la Castelul Balmoral. Admiratorii Casei Regale sunt îngrijorați cu privire la starea sa de sănătate

Regina Elisabeta nu va participa la ceremonia de întâmpinare de la Castelul Balmoral. Vestea i-a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale. Aceștia sunt îngrijorați cu privire la starea de sănătate a monarhului în vârstă de 96 de ani.

Publicat: 8 august 2022, 13:10

Majestatea Sa a fost absentă de la evenimentele publice din ultima vreme. Acest lucru s-a întâmplat din cauza problemelor de mobilitate pe care le întâmpină. Reprezentanții Casei Regale au declarat că aceasta va fi înlocuită ori de câte ori este nevoie de Prințul Charles sau Prințul William.

Regina Elisabeta nu va participa la ceremonia de întâmpinare de la Castelul Balmoral

Ceremonia tradițională de întâmpinare de la Castelul Balmoral a fost anulată, iar Regina Elisabeta nu va mai participa la aceasta. Majestatea Sa a ajuns în Aberdeenshire de câteva zile, însă aceasta nu s-a simțit pregătită pentru a lua parte la un nou eveniment public.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în Galeria Foto!

Regina Elisabeta, la Ceremonia Cheilor, în Edinburgh
Informațiile apărute în presă spun că Regina va rămâne la Edinburg până pe data de 1 iulie / Profimedia Images

Ceremonia, care ar fi urmat să aibă loc ieri, a fost anulată și reprogramată, scrie publicația DailyMail. Se pare că Majestatea Sa ar putea să ia parte la ceremonia mai mică ce va fi organizată, însă reprezentanții Casei Regale nu au făcut nicio declarație cu privire la acest aspect. O sursă regală a declarat pentru publicația The Mirror de ce Regina Elisabeta nu a putut fi prezentă.

Reclamă

”Ceremonia este bine planificată și este ceva la care Majestatea Sa a luat parte cu multă bucurie de fiecare dată. Este o reală dezamăgire că aceasta nu a putut ajunge. Acest fapt are legătură cu mobilitatea Reginei”

Palatul Buckingham nu a dorit să comenteze foarte mult pe acest subiect. Declarațiile oficiale spun că ceremonia va fi reprogramată astfel încât să se potrivească programului pe care îl are Regina. Anul trecut Majestatea Sa a aprticipat la ceremonia grandioasă și a purtat un costum elegant roz.

În mod normal Regina ar trebui să rămână la Balmoral pînă la începutul lunii octombrie. Se pare că anul acesta șederea sa s-ar putea să fie mult mai scurtă. Conform publicațiilor internaționale la evenimentu nu vor putea lua parte fotografi sau alte cadre din televiziune. 

Reclamă

Prințul Charles va prelua o parte din sarcinile Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta nu va mai participa la ceremonia de la Castelul Balmoral. Aceasta trece prin probleme de sănătate. Anul trecut în luna octombrie a fost internată pentru o întreagă noapte în spital.

Acesta s-a aflat mai bine de trei luni sub strictă supraveghere a medicilor. Aceasta a fost rugată să îndeplinească sarcini mult mai ușoare. Este unul din motivele principale pentru care Majestatea Sa nu a mai putut lua parte la toate evenimentele publice. La Jubileul de Platină Majestatea Sa a făcut un adevărat efort pentru a fi prezentă.

Ea a declarat că își va duce mai departe îndatoririle regale în măsura înc are va fi sprijinită de Familia Sa. Prințul Charles și Prințul william sunt cei care îi țin de obicei locul Reginei. Prințul Charles este moștenitorul de drept al tronului și urmează să urce pe acesta după moartea Reginei Elisabeta.

Totodată, nepotul Reginei, Prințul William, pare mai mult decât fericit să o ajute pe aceasta când vine vorba de participarea la evenimentele publice. Întreaga Familie Regală o sprijină pe Regină pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×