Reclamă

Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină. Au apărut noi fotografii cu Majestatea Sa, surprinse la Castelul Windsor

Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină. Cele mai noi fotografii cu Majestatea Sa arată că aceasta are părul mult mai scurt. Imaginile au fost realizate în incinta Castelului Windsor.

Publicat: 23 iunie 2022, 12:17

Regina Elisabeta pare să se fi tuns, iar cele mai recente imagini cu ea demonstrează acest lucru. Se pare că Majestatea Sa a ales să facă schimbarea de look după ce s-au terminat petrecerile din cadrul Jubileului de Platină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină

Monarhul, în vârstă de 96 de ani, își poartă părul în același stil timp de zeci de ani. Cu toate acestea, se pare că ea are părul puțin mai scurt în fotografiile noi publicate de la întâlnirile de la Castelul Windsor de săptămâna aceasta, scrie People.

În pozele de la întâlnirea ei cu arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, de marți și din timpul audienței ei cu guvernatorul New South Wales, Margaret Beazley, miercuri, părul Reginei pare să fie fost tuns în spate și pe părțile laterale. Comparația a fost făcută cu pozele pe care le-a realizat în timpul Jubileului de Platină.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta a avut o întâlnire cu un preot și a purtat o rochie cu imprimeu floral
În pozele de la întâlnirea ei cu arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, Regina Elisabeta apare tunsă / Profimedia Images
Reclamă

Coafura anterioară a Reginei a fost văzută ultima dată pe 2 iunie. Atunci ea a apărut fără pălăria ei cu boruri largi pentru o ceremonie de aprindere a torțelor, la începutul sărbătoririi Jubileului.

Asistenta apropiată a Reginei Elisabeta, Angela Kelly, și-a lansat recent cartea ei bestseller „The Other Side Of The Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe”. Aautoarea a vorbit despre viața Reginei în timpul pandemiei de coronavirus, inclusiv asumarea ei de a-și schimba coafura.

Kelly a scris: „Începând cu martie 2020, am spălat părul Reginei în fiecare săptămână. L-am așezat și l-am coafat și chiar l-am tuns când a fost nevoie. Echipa mea a numit acest lucru Salonul Kelly”.

Reclamă

Kelly a recunoscut că a fost nervoasă la început și Regina știa asta.

Ce mărturisiri a făcut coafeza personală a Reginei Elisabeta

„În primele două săptămâni, am tremurat”, a spus ea. „Îi mai făcusem părul doar o dată sau de două ori înainte. Asta s-a întâmplat în timp ce eram la bordul Royal Yacht Britannia. Regina a fost atât de amabilă încât m-a sfătuit cu privire la modul foarte specific de a o coafa”.

Pe măsură ce Kelly devenea din ce în ce mai confortabilă cu noua ei îndatorire, Reginei nu i-a fost frică să-și exprime părerile.

„Pe măsură ce am mai căpătat încredere, sunt sigur că Regina a crezut că sunt o profesionistă și a început să strige la mine. Mă gândeam, Doamne, am nevoie de un gin tonic”, a spus Kelly. „Așa că, în timp ce Regina era sub uscător, i-am spus: <Mă duc să iau o băutură tare pentru că este atât de stresant>.”

După o „odihnă atât de necesară”, Kelly s-a întors la casa pentru a coafa părul Reginei. Atunci ea a folosit „o cutie întreagă de fixativ pentru a se asigura că durează o săptămână”.

„Atunci a fost stabilită rutina și Lucy avea un gin tonic gata. Mă aștepta de fiecare dată când mă întorceam pentru a aranja părul Reginei”, a mai completat ea.

Kelly a simțit o presiune suplimentară pentru două apariții care au fost televizate. În aprilie 2020, când Regina a făcut un discurs special către națiune și din nou pentru discursul de Crăciun al monarhului.

„A trebuit să-i spăl și să-i aranjez părul. La sfârșit nu mai aveam nevoie de un gin tonic. Aveam nevoie de o sticlă întreagă!” a spus ea despre apariția TV din aprilie 2020. „Transmisia de Crăciun a fost un alt motiv pentru a ajunge la gin. Oricând Regina era fără pălărie era stresant. Nu aveam unde să mă ascund, așa că trebuia să-i fac părul perfect”.

Ea a adăugat: „Conferințele pe Zoom au devenit mai apoi parte din viața Reginei. Salonul Kelly a devenit foarte ocupat. Din fericire, am avut un singur client!”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×