Reclamă

Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină. Au apărut noi fotografii cu Majestatea Sa, surprinse la Castelul Windsor

Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină. Cele mai noi fotografii cu Majestatea Sa arată că aceasta are părul mult mai scurt. Imaginile au fost realizate în incinta Castelului Windsor.

Publicat: 23 iunie 2022, 12:17 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:20

Regina Elisabeta pare să se fi tuns, iar cele mai recente imagini cu ea demonstrează acest lucru. Se pare că Majestatea Sa a ales să facă schimbarea de look după ce s-au terminat petrecerile din cadrul Jubileului de Platină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină

Monarhul, în vârstă de 96 de ani, își poartă părul în același stil timp de zeci de ani. Cu toate acestea, se pare că ea are părul puțin mai scurt în fotografiile noi publicate de la întâlnirile de la Castelul Windsor de săptămâna aceasta, scrie People.

În pozele de la întâlnirea ei cu arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, de marți și din timpul audienței ei cu guvernatorul New South Wales, Margaret Beazley, miercuri, părul Reginei pare să fie fost tuns în spate și pe părțile laterale. Comparația a fost făcută cu pozele pe care le-a realizat în timpul Jubileului de Platină.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta a avut o întâlnire cu un preot și a purtat o rochie cu imprimeu floral
În pozele de la întâlnirea ei cu arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, Regina Elisabeta apare tunsă / Profimedia Images
Reclamă

Coafura anterioară a Reginei a fost văzută ultima dată pe 2 iunie. Atunci ea a apărut fără pălăria ei cu boruri largi pentru o ceremonie de aprindere a torțelor, la începutul sărbătoririi Jubileului.

Asistenta apropiată a Reginei Elisabeta, Angela Kelly, și-a lansat recent cartea ei bestseller „The Other Side Of The Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe”. Aautoarea a vorbit despre viața Reginei în timpul pandemiei de coronavirus, inclusiv asumarea ei de a-și schimba coafura.

Kelly a scris: „Începând cu martie 2020, am spălat părul Reginei în fiecare săptămână. L-am așezat și l-am coafat și chiar l-am tuns când a fost nevoie. Echipa mea a numit acest lucru Salonul Kelly”.

Reclamă

Kelly a recunoscut că a fost nervoasă la început și Regina știa asta.

Ce mărturisiri a făcut coafeza personală a Reginei Elisabeta

„În primele două săptămâni, am tremurat”, a spus ea. „Îi mai făcusem părul doar o dată sau de două ori înainte. Asta s-a întâmplat în timp ce eram la bordul Royal Yacht Britannia. Regina a fost atât de amabilă încât m-a sfătuit cu privire la modul foarte specific de a o coafa”.

Pe măsură ce Kelly devenea din ce în ce mai confortabilă cu noua ei îndatorire, Reginei nu i-a fost frică să-și exprime părerile.

„Pe măsură ce am mai căpătat încredere, sunt sigur că Regina a crezut că sunt o profesionistă și a început să strige la mine. Mă gândeam, Doamne, am nevoie de un gin tonic”, a spus Kelly. „Așa că, în timp ce Regina era sub uscător, i-am spus: <Mă duc să iau o băutură tare pentru că este atât de stresant>.”

După o „odihnă atât de necesară”, Kelly s-a întors la casa pentru a coafa părul Reginei. Atunci ea a folosit „o cutie întreagă de fixativ pentru a se asigura că durează o săptămână”.

„Atunci a fost stabilită rutina și Lucy avea un gin tonic gata. Mă aștepta de fiecare dată când mă întorceam pentru a aranja părul Reginei”, a mai completat ea.

Kelly a simțit o presiune suplimentară pentru două apariții care au fost televizate. În aprilie 2020, când Regina a făcut un discurs special către națiune și din nou pentru discursul de Crăciun al monarhului.

„A trebuit să-i spăl și să-i aranjez părul. La sfârșit nu mai aveam nevoie de un gin tonic. Aveam nevoie de o sticlă întreagă!” a spus ea despre apariția TV din aprilie 2020. „Transmisia de Crăciun a fost un alt motiv pentru a ajunge la gin. Oricând Regina era fără pălărie era stresant. Nu aveam unde să mă ascund, așa că trebuia să-i fac părul perfect”.

Ea a adăugat: „Conferințele pe Zoom au devenit mai apoi parte din viața Reginei. Salonul Kelly a devenit foarte ocupat. Din fericire, am avut un singur client!”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×