Reclamă

Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex. Ce spun experții despre cele două cupluri

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani. Fiii Regelui Charles al III-lea s-au reunit în cele din urmă la Castelul Windsor. Cu această ocazie, s-a putut vedea că limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex.

Publicat: 14 septembrie 2022, 7:26

Prințul William și Kate Middleton au avut o abordare semnificativ diferită la întâlnirea cu publicului larg față de Prințul Harry și soția Meghan Markle. Aceste lucruri au fost observate în timp ce au salutat sute de oameni în afara Castelului Windsor. Au venit mulți pentru a plânge după pierderea Reginei Elisabeta a II-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex

Expertul în limbajul corpului Tonya Reiman a declarat în exclusivitate pentru Fox News Digital că există o „diferență gigantică” între cupluri. Aceasta a început prin felul în care „s-au apropiat unul de celălalt”. A continuat pe parcursul lungii plimbari, în timp ce Harry îi ținea cu dragoste mâna soției. Prințul și Prințesa de Wales s-au comportat mai degrabă ca „membrii regali” cu distanța între ei.

„Oamenii spuneau: Ei sunt obișnuiți cu chestiile astea”, a spus Reiman.

Cei patru s-au reunit după ani de distanță, dar nu au fost lipsiți de unele critici. Prințul William a devenit viral într-un videoclip în care a fost criticat pentru lipsa de cavalerism față de soția sa, în timp ce Harry s-a grăbit să fie alături de Meghan și să deschidă un ușa mașinii când au părăsit evenimentul.

Reiman a remarcat că, deși Harry o protejează în mod evident pe Meghan, înclinația lui pentru a-și încrucișa brațul peste jachetă s-a datorat faptului că nu se simte niciodată confortabil în lumina reflectoarelor. Chiar dacă a avut aproape patru decenii de statut regal.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex, împreună la Windsor
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

„Întotdeauna face asta, este un nivel de confort să-și încrucișeze brațele și când ne încrucișăm brațele peste corp, ne ajută să ne simțim mai puțin vulnerabili. Când văd asta, nu văd disconfort din partea lui Harry, dar eu simte vulnerabilitatea”, a spus Reiman.

Reclamă

Care este diferența dintre Meghan și Kate

„Când te uiți la Kate, ea este toată regală. Așa că, privind pe Kate, trebuie să recunoști că pentru asta a fost pregătită. Nu cred că există o întrebare despre cine este mai bun la asta. Cred că este mai mult cine s-a simțit mai confortabil și pentru mine este Kate”.

Reiman a remarcat, de asemenea, că expresiile faciale ale lui Middleton erau mai modeste și încărcate de un instinct „nu-mi pasă de tine”. Ea a spus: „Așa a fost crescută. O îmbrățișare de la Kate este ca și cum ar fi un zid invizibil sus”.

Pe cealaltă parte a monedei, „o îmbrățișare de la Meghan este de genul . Diferența în ceva la fel de simplist precum cât de aproape te face o îmbrățișare să te simți demonstrează diferența de cultură. De felul în care simțim despre oameni și cum reacționăm”.

Pe măsură ce se îndreptau către mulțimi, „diferența este cu siguranță evidentă când vii la Meghan”. Aceasta a fost caldă și primitoare, oferind îmbrățișări și vorbind cu membrii publicului ca și cum ar fi propria ei familie. La un moment dat, se părea că Meghan ar fi promis că va aduce flori la locul de odihnă al Reginei. Cu toate acestea, un consilier a insistat ca Markle să predea florile și să ducă mai departe întâlnirea cu oamenii”.

„În timp ce Kate s-ar putea simți la fel, ea nu demonstrează aceeași cantitate de emoție. Ea este mai degrabă , .”

Ce spun experții despre Harry și William

„Când te uiți la Harry, el este mult mai deschis, dar foarte inconfortabil. Întotdeauna face ceva care demonstrează disconfort. Fie că își închide brațele sau ridică mâna, niciodată într-un mod nepoliticos, dar o face într-un mod care spune că simte nevoia de barieră”.

„William este pur și simplu regal și impune să nu te apropii prea mult de el. Pe de altă parte, Harry vrea să fie persoana care se apropie. Nu poate din cauza modului în care a fost crescut. Încearcă, dar poți vedea întotdeauna că ceva îl oprește și din nou, nu cred că este un lucru conștient. Cred că încearcă, dar nu poate.”

„Ei știu ce ar trebui să demonstreze. Așa că fac asta”, a insistat Reiman. Întrebat despre incidentul în care Prințul de Wales a uitat să o ajute pe Kate să intre în vehiculul care îi aștepta, Reiman a spus: „William nu va deschide ușa. El știe că e cineva care să-i deschidă ușa. Pentru Meghan și Harry, este mai mult un moment afectuos. Acesta este un alt tip de relație. Și aceasta este, de asemenea, relația pe care o oferi publicului.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×