Reclamă

Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex. Ce spun experții despre cele două cupluri

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani. Fiii Regelui Charles al III-lea s-au reunit în cele din urmă la Castelul Windsor. Cu această ocazie, s-a putut vedea că limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex.

Publicat: 14 septembrie 2022, 7:26

Prințul William și Kate Middleton au avut o abordare semnificativ diferită la întâlnirea cu publicului larg față de Prințul Harry și soția Meghan Markle. Aceste lucruri au fost observate în timp ce au salutat sute de oameni în afara Castelului Windsor. Au venit mulți pentru a plânge după pierderea Reginei Elisabeta a II-a.

Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex

Expertul în limbajul corpului Tonya Reiman a declarat în exclusivitate pentru Fox News Digital că există o „diferență gigantică” între cupluri. Aceasta a început prin felul în care „s-au apropiat unul de celălalt”. A continuat pe parcursul lungii plimbari, în timp ce Harry îi ținea cu dragoste mâna soției. Prințul și Prințesa de Wales s-au comportat mai degrabă ca „membrii regali” cu distanța între ei.

„Oamenii spuneau: Ei sunt obișnuiți cu chestiile astea”, a spus Reiman.

Cei patru s-au reunit după ani de distanță, dar nu au fost lipsiți de unele critici. Prințul William a devenit viral într-un videoclip în care a fost criticat pentru lipsa de cavalerism față de soția sa, în timp ce Harry s-a grăbit să fie alături de Meghan și să deschidă un ușa mașinii când au părăsit evenimentul.

Reiman a remarcat că, deși Harry o protejează în mod evident pe Meghan, înclinația lui pentru a-și încrucișa brațul peste jachetă s-a datorat faptului că nu se simte niciodată confortabil în lumina reflectoarelor. Chiar dacă a avut aproape patru decenii de statut regal.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex, împreună la Windsor
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

„Întotdeauna face asta, este un nivel de confort să-și încrucișeze brațele și când ne încrucișăm brațele peste corp, ne ajută să ne simțim mai puțin vulnerabili. Când văd asta, nu văd disconfort din partea lui Harry, dar eu simte vulnerabilitatea”, a spus Reiman.

Reclamă

Care este diferența dintre Meghan și Kate

„Când te uiți la Kate, ea este toată regală. Așa că, privind pe Kate, trebuie să recunoști că pentru asta a fost pregătită. Nu cred că există o întrebare despre cine este mai bun la asta. Cred că este mai mult cine s-a simțit mai confortabil și pentru mine este Kate”.

Reiman a remarcat, de asemenea, că expresiile faciale ale lui Middleton erau mai modeste și încărcate de un instinct „nu-mi pasă de tine”. Ea a spus: „Așa a fost crescută. O îmbrățișare de la Kate este ca și cum ar fi un zid invizibil sus”.

Pe cealaltă parte a monedei, „o îmbrățișare de la Meghan este de genul . Diferența în ceva la fel de simplist precum cât de aproape te face o îmbrățișare să te simți demonstrează diferența de cultură. De felul în care simțim despre oameni și cum reacționăm”.

Pe măsură ce se îndreptau către mulțimi, „diferența este cu siguranță evidentă când vii la Meghan”. Aceasta a fost caldă și primitoare, oferind îmbrățișări și vorbind cu membrii publicului ca și cum ar fi propria ei familie. La un moment dat, se părea că Meghan ar fi promis că va aduce flori la locul de odihnă al Reginei. Cu toate acestea, un consilier a insistat ca Markle să predea florile și să ducă mai departe întâlnirea cu oamenii”.

„În timp ce Kate s-ar putea simți la fel, ea nu demonstrează aceeași cantitate de emoție. Ea este mai degrabă , .”

Ce spun experții despre Harry și William

„Când te uiți la Harry, el este mult mai deschis, dar foarte inconfortabil. Întotdeauna face ceva care demonstrează disconfort. Fie că își închide brațele sau ridică mâna, niciodată într-un mod nepoliticos, dar o face într-un mod care spune că simte nevoia de barieră”.

„William este pur și simplu regal și impune să nu te apropii prea mult de el. Pe de altă parte, Harry vrea să fie persoana care se apropie. Nu poate din cauza modului în care a fost crescut. Încearcă, dar poți vedea întotdeauna că ceva îl oprește și din nou, nu cred că este un lucru conștient. Cred că încearcă, dar nu poate.”

„Ei știu ce ar trebui să demonstreze. Așa că fac asta”, a insistat Reiman. Întrebat despre incidentul în care Prințul de Wales a uitat să o ajute pe Kate să intre în vehiculul care îi aștepta, Reiman a spus: „William nu va deschide ușa. El știe că e cineva care să-i deschidă ușa. Pentru Meghan și Harry, este mai mult un moment afectuos. Acesta este un alt tip de relație. Și aceasta este, de asemenea, relația pe care o oferi publicului.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×