Reclamă

Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex. Ce spun experții despre cele două cupluri

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani. Fiii Regelui Charles al III-lea s-au reunit în cele din urmă la Castelul Windsor. Cu această ocazie, s-a putut vedea că limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex.

Publicat: 14 septembrie 2022, 7:26

Prințul William și Kate Middleton au avut o abordare semnificativ diferită la întâlnirea cu publicului larg față de Prințul Harry și soția Meghan Markle. Aceste lucruri au fost observate în timp ce au salutat sute de oameni în afara Castelului Windsor. Au venit mulți pentru a plânge după pierderea Reginei Elisabeta a II-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge e diferit de cel al Ducilor de Sussex

Expertul în limbajul corpului Tonya Reiman a declarat în exclusivitate pentru Fox News Digital că există o „diferență gigantică” între cupluri. Aceasta a început prin felul în care „s-au apropiat unul de celălalt”. A continuat pe parcursul lungii plimbari, în timp ce Harry îi ținea cu dragoste mâna soției. Prințul și Prințesa de Wales s-au comportat mai degrabă ca „membrii regali” cu distanța între ei.

„Oamenii spuneau: Ei sunt obișnuiți cu chestiile astea”, a spus Reiman.

Cei patru s-au reunit după ani de distanță, dar nu au fost lipsiți de unele critici. Prințul William a devenit viral într-un videoclip în care a fost criticat pentru lipsa de cavalerism față de soția sa, în timp ce Harry s-a grăbit să fie alături de Meghan și să deschidă un ușa mașinii când au părăsit evenimentul.

Reiman a remarcat că, deși Harry o protejează în mod evident pe Meghan, înclinația lui pentru a-și încrucișa brațul peste jachetă s-a datorat faptului că nu se simte niciodată confortabil în lumina reflectoarelor. Chiar dacă a avut aproape patru decenii de statut regal.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex, împreună la Windsor
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

„Întotdeauna face asta, este un nivel de confort să-și încrucișeze brațele și când ne încrucișăm brațele peste corp, ne ajută să ne simțim mai puțin vulnerabili. Când văd asta, nu văd disconfort din partea lui Harry, dar eu simte vulnerabilitatea”, a spus Reiman.

Reclamă

Care este diferența dintre Meghan și Kate

„Când te uiți la Kate, ea este toată regală. Așa că, privind pe Kate, trebuie să recunoști că pentru asta a fost pregătită. Nu cred că există o întrebare despre cine este mai bun la asta. Cred că este mai mult cine s-a simțit mai confortabil și pentru mine este Kate”.

Reiman a remarcat, de asemenea, că expresiile faciale ale lui Middleton erau mai modeste și încărcate de un instinct „nu-mi pasă de tine”. Ea a spus: „Așa a fost crescută. O îmbrățișare de la Kate este ca și cum ar fi un zid invizibil sus”.

Pe cealaltă parte a monedei, „o îmbrățișare de la Meghan este de genul . Diferența în ceva la fel de simplist precum cât de aproape te face o îmbrățișare să te simți demonstrează diferența de cultură. De felul în care simțim despre oameni și cum reacționăm”.

Pe măsură ce se îndreptau către mulțimi, „diferența este cu siguranță evidentă când vii la Meghan”. Aceasta a fost caldă și primitoare, oferind îmbrățișări și vorbind cu membrii publicului ca și cum ar fi propria ei familie. La un moment dat, se părea că Meghan ar fi promis că va aduce flori la locul de odihnă al Reginei. Cu toate acestea, un consilier a insistat ca Markle să predea florile și să ducă mai departe întâlnirea cu oamenii”.

„În timp ce Kate s-ar putea simți la fel, ea nu demonstrează aceeași cantitate de emoție. Ea este mai degrabă , .”

Ce spun experții despre Harry și William

„Când te uiți la Harry, el este mult mai deschis, dar foarte inconfortabil. Întotdeauna face ceva care demonstrează disconfort. Fie că își închide brațele sau ridică mâna, niciodată într-un mod nepoliticos, dar o face într-un mod care spune că simte nevoia de barieră”.

„William este pur și simplu regal și impune să nu te apropii prea mult de el. Pe de altă parte, Harry vrea să fie persoana care se apropie. Nu poate din cauza modului în care a fost crescut. Încearcă, dar poți vedea întotdeauna că ceva îl oprește și din nou, nu cred că este un lucru conștient. Cred că încearcă, dar nu poate.”

„Ei știu ce ar trebui să demonstreze. Așa că fac asta”, a insistat Reiman. Întrebat despre incidentul în care Prințul de Wales a uitat să o ajute pe Kate să intre în vehiculul care îi aștepta, Reiman a spus: „William nu va deschide ușa. El știe că e cineva care să-i deschidă ușa. Pentru Meghan și Harry, este mai mult un moment afectuos. Acesta este un alt tip de relație. Și aceasta este, de asemenea, relația pe care o oferi publicului.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×