Reclamă

Regele Charles al III-lea a zburat în Scoția după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Ce a cerut monarhul în memoria iubitei sale mame

Regele Charles al III-lea a zburat în Scoția după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Fiul Majestății Sale s-a retras alături de soția sa la Castelul Balmoral. Acesta a avut și o cerere specială în memoria iubitei sale mame. Charles al III-lea le-a cerut membrilor Familiei Regale Britanice să țină doliul regal pentru încă o săptămână.

Publicat: 21 septembrie 2022, 12:47

Perioada națională de doliu s-a încheiat în Regatul Unit. Cu toate acestea, din respect față de munca depusă de mama sa, Charles a vrut să prelungească doliul pentru apropiații Reginei. Deși acesta ar trebui să înceapă turneul regal alături de soția sa, Charles a decis să petreacă mai multe zile în Scoția, pentru a se reculege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles al III-lea a zburat în Scoția după funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles al III-lea s-a pregătit întreaga sa viață pentru acest rol. Moartea mamei sale nu a fost deloc ușoară pentru el, iar acum întreaga responsabilitate a coroanei se află pe umerii săi. Conform publicației Pople, Regele a călătorit alături de Regina Consort Camilla în Scoția.

Vezi mai multe imagini cu Regele Charles al III-lea în Galeria Foto!

Prințul Andrew, într-un costum sobru, la slujba în onoarea Reginei
Cei patru copii ai Reginei Elisabeta au mers în spatele sicriului ei într-o procesiune pe străzile din Edinburgh, Scoția / Profimedia Images

Călătoria a avut loc la doar o zi după funeraliile Majestății Sale. Regele Charles a părut vizibil emoționat în timpul ceremoniei de la Capela St. George. Acesta a comandat o coroană specială de flori pentru sicriul Majestății Sale.

Reclamă

Pe coroană s-a aflat și un bilețel scris de mână de Rege pentru mama sa. Experții Regali spun că Regele s-a întors la Castelul Balmoral, acolo unde Majestatea Sa s-a stins din viață. Casa Regală a anunțat pe data de 8 septembrie că Regina ”s-a stins din viață în pace”.

Alături de ea au fost Charles, Camilla și o parte a membrilor Familiei Regale Britanice. Conform experților Regali, Camilla și Charles ar putea petrece câteva zile și la proprietatea lor privată, Birkhall.

Cuplul Regal își dorește să petreacă departe de ochii lumii ultima săptămână de doliu. Doliul regal se va încheia pe data de 26 septembrie 2022, scrie publicația People.

Reclamă

Ce mesaj a avut Regele Charles al III-lea pentru mama sa

La înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a au participat aproape toți membrii Familiei Regale Britanice. A lipsit strănepotul Reginei, Prințul Louis. Regele Charles al III-lea a făcut mai multe gesturi în memoria mamei sale.

Acesta i-a permis Prințului Harry să poarte uniforma militară atunci când a venit să-i aducă Reginei un ultim omagiu. Totodată, Regele Charles a comandat o coroană specială de flori. Aceasta a fost compusă din flori culese din grădinile Palatului Buckingham.

Charles și-a dorit să fie atent la fiecare detaliu în momentul în care a condus-o pe mama sa pe ultimul drum. Pe sicriu a s-a putut admira coroana superbă. Fiecare floare aleasă a avut o semnificație aparte. Rozmarinul a fost ales pentru amintirea Reginei, la fel și mitrul, un simbol al căsniciei fericite.

Coroana a fost împodobită cu frunze de stejar, simbol al puterii și iubirii. Bilețelul Regelui Charles al III-lea a fost aranjat cu atenție pe coroana de flori.

Acesta era inscripționat cu mesajul ”în memoria iubitei mele mame”. Charles al III-lea și-a onorat mama și a decis să prelungească perioada de doliu pentru Familia Regală Britanică. Regele va fi nevoit să înceapă îndatoririle oficiale regale. Acesta este așteptat să plece în turneul regal alături de soția sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×