Reclamă

Antrenorul de cai al Reginei Elisabeta a vorbit despre funeraliile Majestății Sale: „Totul a fost din altă lume”

Antrenorul de cai al Reginei Elisabeta a vorbit despre funeraliile Majestății Sale. Monty Roberts, un expert ecvestru din California, a devenit apropiat de monarhul Marii Britanii atunci când au dezvoltat împreună o nouă metodă de a antrena caii.

Publicat: 21 septembrie 2022, 11:32

Monty Roberts a declarant că evenimentul a fost unul copleșitor. Acesta a încercat  cu greu să-și ascundă emoțiile. Legătura strânsă pe care a avut-o cu Majestatea Sa l-a făcut pe acesta să simtă un mare gol în suflet atunci când Regina s-a stins din viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de cai al Reginei Elisabeta a vorbit despre funeraliile Majestății Sale

Regina Elisabeta s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Aceasta a lăsat o mare durere în sufletul supușilor săi, dar și a Familiei Regale Britanice. Un detaliu despre care mulți nu au vorbit a fost cel al animalelor care i-au aparținut Reginei.

Vezi mai multe imagini de la funeraliile Majestății Sale în Galeria Foto!

Monty Roberts, antrenorul de cai al Reginei Elisabeta a II-a, alături de poneiul Reginei, Emma
Emma, poneiul Reginei, a fost prezent la înmormântarea Majestății Sale. Alături de ea s-a aflat Terry Pendry, îngrijitorul de cai / Profimedia Images

Poneiul preferat al acesteia și cei doi câini din rasa corgi au fost prezenți la funeraliile de stat ale monarhului Regatului Unit. Monty Roberts este membru din personalul Reginei. Cei mai mulți membrii care au făcut parte din personalul Reginei de la Castelul Windsor au participat alături de mulțime la funeraliile Majestății Sale.

Reclamă

Monty a fost cu adevărat devastat de pierderea Reginei. Acesta s-a aflat printre cei 800 de invitați care au luat parte la slujba care s-a ținut la Capela St. George de la Castelul Windsor.

”Am petrecut mult timp la Castelul Windsor, dar nu am văzut niciodată așa ceva. Totul a fost din altă lume. Regina Elisabeta mi-a fost mai mult decât o prietenă dragă vreme de 35 de ani. Mi-a fost teamă să nu devin prea sentimental în timpul ceremoniei, mulți oameni nu și-au putut controla emoțiile.”

”Nu pot sta foarte mult timp în picioare, din cauza unei condiții autoimune. Soția mea, Pat, a venit la mine și mi-a spus să mă așez. Am crezut că o să cad jos în acel moment.”

Reclamă

”Când a sosit sicriul pe Long Walk îmi spuneam că nu o să plâng. Însă emoțiile au fost prea puternice, iar lacrimile au început să-mi curgă șiroaie. A fost ceva foarte dificil pentru mine să o văd condusă pe ultimul drum”.

Roberts a avut o colaborare de lungă durată cu Majestatea Sa. Regina a fost cunoscută pentru dragostea pe care a avut-o față de cai și ponei. Antrenorul a declarat că a participat la concursuri în peste 41 de țări în numele Majestății Sale. Cei doi au început să colaboreze la începutul anilor 1980.

Cum a descris Monty Roberts atmosfera de la Castelul Windsor

Antrenorul de cai al Reginei Elisabeta a vorbit despre funeraliile Majestății Sale, dar și despre atmosfera de la Castelul Windsor. Membrii Familiei Regale Britanice și-au dorit ca toți cei care au făcut parte din personalul de la Castel să fie prezenți.

Roberts a descris atmosfera din Capela St. George ca fiind ”reverentă„. Acesta a simțit o tristețe interioară profundă în momentul în care și-a luat la revedere definitive de la Mastetatea Sa. Alături de Roberts a fost și îngrijitorul de cai al Reginei, Terry Pendry.

Cei doi au lucrat împreună vreme de mai bine de trei decenii. Poneiul Reginei Elisabeta, Emma, a urmărit și el procesiunea funerară. Roberts l-a felicitat pe Terry pentru tăria de caracter de care a dat dovadă. Se pare că ingrijitorul de cai al Reginei a fost singurul care a reușit să o liniștească pe Emme în timpul ceremoniei.

Poneiul a fost extrem de calm pe tot parcursul funeraliilor. Roberts a mai declarat că Regina Consort are o dragoste la fel de profundă pentru cai. Acesta este de părere că va avea o colaborare deosebită cu soția Regelui Charles al III-lea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×