Reclamă

funeralii

Ducii de Cambridge, în mașină, în timp ce pleacă de acasă spre Castelul Windsor, la funeraliile Prințului Philip
Știri
// 17 aprilie 2021

Ducii de Cambridge au ajuns la funeraliile Prințului Philip. Ce s-a întâmplat cu copiii

Ducii de Cambridge au ajuns la funeraliile Prințului Philip. Cei doi au fost fotografiați în timp ce plecau de la Palatul Kensington. Eleganța lui Kate Middleton a atras atenția întregii lumi.
Reclamă
Prințul William, alături de fratele său, îmbrăcați în costume de culoare albastru închis și medalii pe piept
Știri
// 16 aprilie 2021

Cine participă la funeraliile Prințului Philip

Cei patru copii ai Ducelui de Edinburgh vor merge alături de sicriul său, în cadrul înmormântării ce va avea loc sâmbătă, 17 aprilie 2021. Cei trei fii ai săi, Charles, Andrew, Edward, și fiica sa, Anne, dar și nepoții, William și Harry, vor fi în urma autovehicul funerar, în timpul procesiunii de la Capela St. George a Castelului Windsor. Lista participanților include 30 de persoane. Cine participă la funeraliile Prințului Philip.
Regina Elisabeta, în doliu, privește în jos
Știri
// 16 aprilie 2021

Funeraliile Prințului Philip: când vor avea loc și cum se vor desfășura

Pregătirile pentru înmormântarea soțului Reginei Elisabeta a II-a sunt în curs. Prințul Philip a decedat vinerea trecută, pe 9 aprilie 2021, la doar două luni distanță de aniversarea împlinirii a 100 de ani. Din cauza pandemiei de COVID-19, acesta va avea parte de o înmormântare „fără funeralii de stat”, așa cum își dorea. Să trecem în revistă câteva detalii despre funeraliile Prințului Philip.
×