Reclamă

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cum și-au luat adio de la străbunica lor

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Majestatea Sa s-a bucurat de o domnie lungă, de 70 de ani, fiind și cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Regatul Unit și-a luat la revedere de la monarhul care s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Prințesa Charlotte și Prințul George nu și-au putut stăpâni emoțiile și au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Publicat: 19 septembrie 2022, 19:08

Familia Regală Britanică a participat pe tot parcursul zilei la funeraliile Majestății Sale. Prințul William și Kate Middleton și-au adus copiii la ceremonia emoționantă. Prințul George, în vârstă de nouă ani, este moștenitorul tronului. Sora sa mai mică, Prințesa Charlotte, a fost vizibil afectată de pierderea străbunicii sale. De la ceremonia a lipsit Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Funeraliile Reginei Elisabeta au fost urmărite de milioane de oameni din lumea întreagă. Britanicii au venit să-și ia la revedere de la Majestatea Sa. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum într-o ceremonie atent pusă la punct.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală Britanică în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte a plâns la funerariile Reginei Elisabeta a II-a
Prințesa Charlotte a fost vizibil afectată de pierderea străbunicii sale / Profimedia Images

Membrii Familiei Regale și-au luat la revedere de la cea care le-a fost mereu alături. Dacă pentru mulți Majestatea Sa  a avut rolul de suveran, pentru Familia Regală ea a fost mamă, bunică și străbunică. Fotografii i-au surprins pe membrii Familie Regale în timpul evenimentului dificil.

Reclamă

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi nu și-au putut ascunde sentimentele în momentul în care și-au luat adio de la străbunica lor. Prințesa Charlotte și Prințul George au participat la întreaga ceremonie.

Micuții au mers inclusiv la slujba care s-a ținut la Capela St. George de la Castelul Windsor. Cortegiul funerar a mers petru kilometri pe drumul Long Walk până la Capela unde a fost ținut slujba pentru Majestatea Sa. Aceasta a fost coborâtă în criptă în fața celor prezenți.

După terminarea slujbei de la Capela St. George va mai avea loc o ceremonie specială care se va ține doar pentru membrii Familiei Regale Britanice.

Reclamă

Admiratorii Casei Regale au putut să urmărească fiecare pas din ceremonie și să observe ținutele speciale pe care membrii Familiei Regale le-au purtat la funeraliile Majestății Sale.

Regine Elisabeta a II-a se odihnește alături de soțul său la Castelul Windsor

Majestatea Sa a fost condusă pe ultimul drum la Castelul Windsor. Sicriul său a fost împodobit cu o coroană de flori specială.

Aceasta a fost comandată de către Regele Charles al III-lea pentru mama sa. Sicriul a avut un drum lung de parcurs. Acesta a fost dus la arcul Wellington din Londra, iar mai apoi la Castelul Windsor. Au fost prezenți peste 3.000 de soldați, care au defilat în cortegiul funerar.

Familia Regală a stat mereu în spatele cortegiului. Aleea denumită Long Walk, care are patru kilometri, a condus-o pe Majestatea Sa pe ultimul drum. Aceasta a avut parte de o slujbă specială la Capela St. George din Castel.

Trupul neînsuflețit al Reginei a fost înmormântat alături de Prințul Philip în cripta capelei. Peste 800 de invitați au putut lua parte la momentul emoționant, printre aceștia s-au aflat și Prințul George și Prințesa Charlotte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×