Reclamă

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cum și-au luat adio de la străbunica lor

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Majestatea Sa s-a bucurat de o domnie lungă, de 70 de ani, fiind și cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Regatul Unit și-a luat la revedere de la monarhul care s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Prințesa Charlotte și Prințul George nu și-au putut stăpâni emoțiile și au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Publicat: 19 septembrie 2022, 19:08

Familia Regală Britanică a participat pe tot parcursul zilei la funeraliile Majestății Sale. Prințul William și Kate Middleton și-au adus copiii la ceremonia emoționantă. Prințul George, în vârstă de nouă ani, este moștenitorul tronului. Sora sa mai mică, Prințesa Charlotte, a fost vizibil afectată de pierderea străbunicii sale. De la ceremonia a lipsit Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Funeraliile Reginei Elisabeta au fost urmărite de milioane de oameni din lumea întreagă. Britanicii au venit să-și ia la revedere de la Majestatea Sa. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum într-o ceremonie atent pusă la punct.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală Britanică în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte a plâns la funerariile Reginei Elisabeta a II-a
Prințesa Charlotte a fost vizibil afectată de pierderea străbunicii sale / Profimedia Images

Membrii Familiei Regale și-au luat la revedere de la cea care le-a fost mereu alături. Dacă pentru mulți Majestatea Sa  a avut rolul de suveran, pentru Familia Regală ea a fost mamă, bunică și străbunică. Fotografii i-au surprins pe membrii Familie Regale în timpul evenimentului dificil.

Reclamă

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi nu și-au putut ascunde sentimentele în momentul în care și-au luat adio de la străbunica lor. Prințesa Charlotte și Prințul George au participat la întreaga ceremonie.

Micuții au mers inclusiv la slujba care s-a ținut la Capela St. George de la Castelul Windsor. Cortegiul funerar a mers petru kilometri pe drumul Long Walk până la Capela unde a fost ținut slujba pentru Majestatea Sa. Aceasta a fost coborâtă în criptă în fața celor prezenți.

După terminarea slujbei de la Capela St. George va mai avea loc o ceremonie specială care se va ține doar pentru membrii Familiei Regale Britanice.

Reclamă

Admiratorii Casei Regale au putut să urmărească fiecare pas din ceremonie și să observe ținutele speciale pe care membrii Familiei Regale le-au purtat la funeraliile Majestății Sale.

Regine Elisabeta a II-a se odihnește alături de soțul său la Castelul Windsor

Majestatea Sa a fost condusă pe ultimul drum la Castelul Windsor. Sicriul său a fost împodobit cu o coroană de flori specială.

Aceasta a fost comandată de către Regele Charles al III-lea pentru mama sa. Sicriul a avut un drum lung de parcurs. Acesta a fost dus la arcul Wellington din Londra, iar mai apoi la Castelul Windsor. Au fost prezenți peste 3.000 de soldați, care au defilat în cortegiul funerar.

Familia Regală a stat mereu în spatele cortegiului. Aleea denumită Long Walk, care are patru kilometri, a condus-o pe Majestatea Sa pe ultimul drum. Aceasta a avut parte de o slujbă specială la Capela St. George din Castel.

Trupul neînsuflețit al Reginei a fost înmormântat alături de Prințul Philip în cripta capelei. Peste 800 de invitați au putut lua parte la momentul emoționant, printre aceștia s-au aflat și Prințul George și Prințesa Charlotte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×