Reclamă

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cum și-au luat adio de la străbunica lor

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Majestatea Sa s-a bucurat de o domnie lungă, de 70 de ani, fiind și cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Regatul Unit și-a luat la revedere de la monarhul care s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Prințesa Charlotte și Prințul George nu și-au putut stăpâni emoțiile și au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Publicat: 19 septembrie 2022, 19:08

Familia Regală Britanică a participat pe tot parcursul zilei la funeraliile Majestății Sale. Prințul William și Kate Middleton și-au adus copiii la ceremonia emoționantă. Prințul George, în vârstă de nouă ani, este moștenitorul tronului. Sora sa mai mică, Prințesa Charlotte, a fost vizibil afectată de pierderea străbunicii sale. De la ceremonia a lipsit Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Funeraliile Reginei Elisabeta au fost urmărite de milioane de oameni din lumea întreagă. Britanicii au venit să-și ia la revedere de la Majestatea Sa. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum într-o ceremonie atent pusă la punct.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală Britanică în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte a plâns la funerariile Reginei Elisabeta a II-a
Prințesa Charlotte a fost vizibil afectată de pierderea străbunicii sale / Profimedia Images

Membrii Familiei Regale și-au luat la revedere de la cea care le-a fost mereu alături. Dacă pentru mulți Majestatea Sa  a avut rolul de suveran, pentru Familia Regală ea a fost mamă, bunică și străbunică. Fotografii i-au surprins pe membrii Familie Regale în timpul evenimentului dificil.

Reclamă

Prințesa Charlotte și Prințul George au plâns la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi nu și-au putut ascunde sentimentele în momentul în care și-au luat adio de la străbunica lor. Prințesa Charlotte și Prințul George au participat la întreaga ceremonie.

Micuții au mers inclusiv la slujba care s-a ținut la Capela St. George de la Castelul Windsor. Cortegiul funerar a mers petru kilometri pe drumul Long Walk până la Capela unde a fost ținut slujba pentru Majestatea Sa. Aceasta a fost coborâtă în criptă în fața celor prezenți.

După terminarea slujbei de la Capela St. George va mai avea loc o ceremonie specială care se va ține doar pentru membrii Familiei Regale Britanice.

Reclamă

Admiratorii Casei Regale au putut să urmărească fiecare pas din ceremonie și să observe ținutele speciale pe care membrii Familiei Regale le-au purtat la funeraliile Majestății Sale.

Regine Elisabeta a II-a se odihnește alături de soțul său la Castelul Windsor

Majestatea Sa a fost condusă pe ultimul drum la Castelul Windsor. Sicriul său a fost împodobit cu o coroană de flori specială.

Aceasta a fost comandată de către Regele Charles al III-lea pentru mama sa. Sicriul a avut un drum lung de parcurs. Acesta a fost dus la arcul Wellington din Londra, iar mai apoi la Castelul Windsor. Au fost prezenți peste 3.000 de soldați, care au defilat în cortegiul funerar.

Familia Regală a stat mereu în spatele cortegiului. Aleea denumită Long Walk, care are patru kilometri, a condus-o pe Majestatea Sa pe ultimul drum. Aceasta a avut parte de o slujbă specială la Capela St. George din Castel.

Trupul neînsuflețit al Reginei a fost înmormântat alături de Prințul Philip în cripta capelei. Peste 800 de invitați au putut lua parte la momentul emoționant, printre aceștia s-au aflat și Prințul George și Prințesa Charlotte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×