Reclamă

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier

Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele mai multe ori, admiratorii puteau observa un accesoriu la care nu dorea să renunțe. Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât are legătură cu tatăl său, Regele George al VI-lea.

Publicat: 18 septembrie 2022, 6:00 / Actualizat: 18 septembrie 2022, 8:12

Garderoba și accesoriile purtate de Regine Elisabeta au fost tot timpul un subiect de interes pentru pasionații de modă. Cu o colecție impresionantă de bijuterii, Majestatea Sa a avut mereu grijă să aibă o imagine bine pusă la punct. Totuși, de cele mai multe ori prefera să aleagă piese care să aibă în spate un mesaj important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle

Regine Elisabeta a II-a a fost cunoscută pentru costumele colorate, pălăriile elegante și bijuteriile impunătoare. De-a lungul timpului s-a afișat purtând o mulțime de ținute elegante care au devenit rapid sursă de inspirație pentru femeile din lumea întreagă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta într-o rochie albastră cu impremeu floral la Castelul Windsor
Angajamentele virtuale ale Reginei au avut loc la doar o zi după ce aceasta a renunțat să participe la Ziua Commonwealth-ului / Profimedia Images

Atunci când evenimentul îi permitea, Majestatea Sa prefera să poarte ținute cât mai colorate la care asorata și câteva accesorii. Pe lângă broșele sale celebre, Majestatea Sa purta deseori și un colier din perle.

Reclamă

Celebrul colier din trei rânduri de perle s-a aflat deseori la gâtul Majestății Sale. Conform publicațiilor internaționale colierul din perle a fost un cadou pe care l-a primit de la tatăl său, Regele George al VI-lea. Regina a fost foarte apropiată de tatăl său.

Majestatea Sa și-a dorit să-l aibă în continuare pe tatăl său alături. Din acest motiv ea putea fi văzută deseori la întâlnirile importante purtând celebrul colier din perle. Regina Elisabeta a preluat îndatoririle tatălui său de la o vârstă foarte fragedă.

Cu toate acestea, ea a făcut tot posibilul să nu-l dezamăgească pe cel care i-a fost model atâția ani. Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât este acela de a-l avea pe tatăl său alături, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă

Ce relație a avut Regina Elisabeta a II-a cu tatăl său, Regele George al VI-lea

Regele George al VI-lea a avut pe umerii săi povara conducerii monarhiei. După ce fratele său a abdicat, el s-a văzut nevoit să-și asume responsabilitatea față de poporul său. Chiar dacă și-a slujit întotdeauna poporul, Regele și-a făcut mereu timp pentru copiii săi.

Prințesa Elisabeta a fost cea mai mare fiică a Regelui și cea care urma să preia coroana de la el. Astfel, Regele George al VI-lea a început pregătirea fiicei sale încă de la o vârstă fragedă. Sfârșitul tragic al Regelui a tulburat-o pe tânăra care avea atunci doar 25 de ani.

Cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a a luat exemplul tatălui său și și-a dedicat întreaga viață domniei asupra Regatului Unit. Un moment marcant pentru relația Reginei cu tatăl său a fost acela în care Majestatea Sa s-a căsătorit cu Prințul philip. Regele a ținut la acel moment un discurs emoționant.

”Am fost mândru și încântat să te am azi alături în plimbarea către Westminster Abbey. Când ți-am dat mâna arhiepiscopului, am simțit că am pierdut ceva foarte prețios mie. Ai fost tot timpul atât de calmă în timpul slujbei și ți-ai rostit jurământul cu atât de multă convingere încât am știut că totul e în regulă.”

”Te-am văzut crescând în toți acești ani cu mândrie, sub îndrumarea pricepută a mamei tale. Mama ta care este, după cum știi, cea mai minunată persoană din lume în ochii mei. Știu că pot conta mereu pe tine și acum pe Philip. Ai lăsat un mare gol în viețile noastre, dar amintește-ți că vechea ta casă te va aștepta”

Regina Elisabeta a II-a și tatăl său au fost de nedespărțit. Aceasta i-a fost tot timpul alături, iar faptul că Regele s-a stins din viață în timp ce ea nu se afla lângă el a afectat-o de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×