Reclamă

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier

Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele mai multe ori, admiratorii puteau observa un accesoriu la care nu dorea să renunțe. Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât are legătură cu tatăl său, Regele George al VI-lea.

Publicat: 18 septembrie 2022, 6:00 / Actualizat: 18 septembrie 2022, 8:12

Garderoba și accesoriile purtate de Regine Elisabeta au fost tot timpul un subiect de interes pentru pasionații de modă. Cu o colecție impresionantă de bijuterii, Majestatea Sa a avut mereu grijă să aibă o imagine bine pusă la punct. Totuși, de cele mai multe ori prefera să aleagă piese care să aibă în spate un mesaj important.

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle

Regine Elisabeta a II-a a fost cunoscută pentru costumele colorate, pălăriile elegante și bijuteriile impunătoare. De-a lungul timpului s-a afișat purtând o mulțime de ținute elegante care au devenit rapid sursă de inspirație pentru femeile din lumea întreagă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta într-o rochie albastră cu impremeu floral la Castelul Windsor
Angajamentele virtuale ale Reginei au avut loc la doar o zi după ce aceasta a renunțat să participe la Ziua Commonwealth-ului / Profimedia Images

Atunci când evenimentul îi permitea, Majestatea Sa prefera să poarte ținute cât mai colorate la care asorata și câteva accesorii. Pe lângă broșele sale celebre, Majestatea Sa purta deseori și un colier din perle.

Reclamă

Celebrul colier din trei rânduri de perle s-a aflat deseori la gâtul Majestății Sale. Conform publicațiilor internaționale colierul din perle a fost un cadou pe care l-a primit de la tatăl său, Regele George al VI-lea. Regina a fost foarte apropiată de tatăl său.

Majestatea Sa și-a dorit să-l aibă în continuare pe tatăl său alături. Din acest motiv ea putea fi văzută deseori la întâlnirile importante purtând celebrul colier din perle. Regina Elisabeta a preluat îndatoririle tatălui său de la o vârstă foarte fragedă.

Cu toate acestea, ea a făcut tot posibilul să nu-l dezamăgească pe cel care i-a fost model atâția ani. Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât este acela de a-l avea pe tatăl său alături, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă

Ce relație a avut Regina Elisabeta a II-a cu tatăl său, Regele George al VI-lea

Regele George al VI-lea a avut pe umerii săi povara conducerii monarhiei. După ce fratele său a abdicat, el s-a văzut nevoit să-și asume responsabilitatea față de poporul său. Chiar dacă și-a slujit întotdeauna poporul, Regele și-a făcut mereu timp pentru copiii săi.

Prințesa Elisabeta a fost cea mai mare fiică a Regelui și cea care urma să preia coroana de la el. Astfel, Regele George al VI-lea a început pregătirea fiicei sale încă de la o vârstă fragedă. Sfârșitul tragic al Regelui a tulburat-o pe tânăra care avea atunci doar 25 de ani.

Cu toate acestea, Regina Elisabeta a II-a a luat exemplul tatălui său și și-a dedicat întreaga viață domniei asupra Regatului Unit. Un moment marcant pentru relația Reginei cu tatăl său a fost acela în care Majestatea Sa s-a căsătorit cu Prințul philip. Regele a ținut la acel moment un discurs emoționant.

”Am fost mândru și încântat să te am azi alături în plimbarea către Westminster Abbey. Când ți-am dat mâna arhiepiscopului, am simțit că am pierdut ceva foarte prețios mie. Ai fost tot timpul atât de calmă în timpul slujbei și ți-ai rostit jurământul cu atât de multă convingere încât am știut că totul e în regulă.”

”Te-am văzut crescând în toți acești ani cu mândrie, sub îndrumarea pricepută a mamei tale. Mama ta care este, după cum știi, cea mai minunată persoană din lume în ochii mei. Știu că pot conta mereu pe tine și acum pe Philip. Ai lăsat un mare gol în viețile noastre, dar amintește-ți că vechea ta casă te va aștepta”

Regina Elisabeta a II-a și tatăl său au fost de nedespărțit. Aceasta i-a fost tot timpul alături, iar faptul că Regele s-a stins din viață în timp ce ea nu se afla lângă el a afectat-o de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×