Reclamă

Mesajul unei fetițe de numai 8 ani a devenit viral. Ce a scris pe biletul lăsat la Green Park, în memoria Reginei Elisabeta: Dacă vedeți o femeie cu părul creț, e străbunica mea”

Imediat după decesul Reginei Elisabeta a II-a milioane de oameni au mers în locuri cu însemnătate din Londra. Au lăsat acolo flori sau bilețele în memoria Majestății Sale. Unele dintre ei au ajuns în social media. De exemplu, mesajul unei fetițe de numai 8 ani a devenit viral, după ce cineva l-a postat în mediul online.

Publicat: 17 septembrie 2022, 7:55

Bilețelul a fost găsit printre covorul de flori din Green Park, unul dintre parcurile regale ale Londrei. Mesajul a fost scris de o fetiță de numai 8 ani. Copila a spus despre străbunica ei că aceasta a urmat viața Majestății Sale, dar care din păcate a decedat și ea.

Mesajul unei fetițe de numai 8 ani a devenit viral

„Dragă Regina Elisabeta, acum câteva zile mama mi-a spus că ești foarte bolnavă. Câteva ore mai târziu a venit la mine cu vestea tristă că ai murit. Sunt recunoscătoare pentru tot ce ai făcut ca lider puternic. Sper să te reîntâlnești cu Prințul Phillip. Dacă vezi o doamnă cu părul scurt și creț, numele ei este Dede, și aceasta este străbunica mea. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut. Te iubesc.”

Sub fotografie este o poză polaroid a bunicii fetiței zâmbind în timp ce ține în sus o poză cu Majestatea Sa. În mesaj mai scria: „În memoria bunicii mele, care a urmat viața Reginei ei până când ea a murit din nefericire acum câteva luni. Acum s-au reunit”.

Bilețelul a fost postat pe rețelele sociale de cineva care a fost recent la Green Park pentru a-i aduce un omagiu Majestății Sale, scrie DailyMail. Acesta a postat mesajul alături de descrierea: „Ei bine, acest omagiu din #Greenpark m-a terminat…! #queenelizabeth #kingcharles3′. În imagine: Un copil pune un ghiveci cu flori cu alte omagii la porțile The Long Walk în fața Castelului Windsor.

Reclamă

Milioane de oameni i-au adus omagii Reginei Elisabeta

Marea de omagii, inclusiv flori, felicitări, jucării din pluș, desene, steaguri și baloane Union Jack, din Green Park continuă să se mărească. Fluxul constant de oameni care călătoresc în Londra pentru a-și exprima condoleanțe continuă.

În scenele emoționante, zeci de mii de oameni s-au aliniat pe străzi și au aplaudat în timp ce sicriul Reginei a fost transportat cu un vehicul funerar de stat de la RAF Northolt la Palatul Buckingham pentru ultima oară.

Reclamă

Foarte mulți oameni sunt așteptați să călătorească în Londra zilele acestea pentru a vedea sicriul Reginei la Westminster Hall. Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va avea lor pe data de 19 septembrie 2022.

Regina Elisabeta a II-a a decedat pe data de 8 septembrie 2022 în Scoția Castelul Balmoral. Familia a călătorit rând pe rând la reședința Majestății Sale pentru a petrece alături de ea ultimele clipe din viață. Starea sa de sănătate nu a fost una bună în ultimul timp. Medicii erau îngrijorați pentru starea ei de sănătate în ultimele zile dinaintea decesului.

Prințul Charles și-a exprimat regretul față de moartea mamei sale: „Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa, Regina, este un moment de mare tristețe pentru mine și pentru toți membrii familiei noastre. Plângem pierderea suveranului nostru și a mult iubitei noastre mame. Știu că pierderea ei va fi resimțită profund de întreaga țară. De milioane de oamenii din întreaga lume și din Commonwealth.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
3
O femeie frumoasă care a cerut să primească una din principalele coafuri care te întineresc
Frumusețe
Coafuri care te întineresc. Ce trucuri folosesc specialiștii în frumusețe
Coafura pe care o alegi îți poate schimba imediat imaginea. Dacă nu ești atentă îți poți adăuga singură ani în plus. Totuși, dacă faci alegerea potrivită poți avea un aspect mai tineresc cu ajutorul...
4
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
5
Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se țin de mână în fața unui avion după ce au aterizat în Australia, în cadrul unei vizite oficiale din 2018
Divertisment
Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele...
PARTENERI
×