Reclamă

Mesajul unei fetițe de numai 8 ani a devenit viral. Ce a scris pe biletul lăsat la Green Park, în memoria Reginei Elisabeta: Dacă vedeți o femeie cu părul creț, e străbunica mea”

Imediat după decesul Reginei Elisabeta a II-a milioane de oameni au mers în locuri cu însemnătate din Londra. Au lăsat acolo flori sau bilețele în memoria Majestății Sale. Unele dintre ei au ajuns în social media. De exemplu, mesajul unei fetițe de numai 8 ani a devenit viral, după ce cineva l-a postat în mediul online.

Publicat: 17 septembrie 2022, 7:55

Bilețelul a fost găsit printre covorul de flori din Green Park, unul dintre parcurile regale ale Londrei. Mesajul a fost scris de o fetiță de numai 8 ani. Copila a spus despre străbunica ei că aceasta a urmat viața Majestății Sale, dar care din păcate a decedat și ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul unei fetițe de numai 8 ani a devenit viral

„Dragă Regina Elisabeta, acum câteva zile mama mi-a spus că ești foarte bolnavă. Câteva ore mai târziu a venit la mine cu vestea tristă că ai murit. Sunt recunoscătoare pentru tot ce ai făcut ca lider puternic. Sper să te reîntâlnești cu Prințul Phillip. Dacă vezi o doamnă cu părul scurt și creț, numele ei este Dede, și aceasta este străbunica mea. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut. Te iubesc.”

Sub fotografie este o poză polaroid a bunicii fetiței zâmbind în timp ce ține în sus o poză cu Majestatea Sa. În mesaj mai scria: „În memoria bunicii mele, care a urmat viața Reginei ei până când ea a murit din nefericire acum câteva luni. Acum s-au reunit”.

Bilețelul a fost postat pe rețelele sociale de cineva care a fost recent la Green Park pentru a-i aduce un omagiu Majestății Sale, scrie DailyMail. Acesta a postat mesajul alături de descrierea: „Ei bine, acest omagiu din #Greenpark m-a terminat…! #queenelizabeth #kingcharles3′. În imagine: Un copil pune un ghiveci cu flori cu alte omagii la porțile The Long Walk în fața Castelului Windsor.

Reclamă

Milioane de oameni i-au adus omagii Reginei Elisabeta

Marea de omagii, inclusiv flori, felicitări, jucării din pluș, desene, steaguri și baloane Union Jack, din Green Park continuă să se mărească. Fluxul constant de oameni care călătoresc în Londra pentru a-și exprima condoleanțe continuă.

În scenele emoționante, zeci de mii de oameni s-au aliniat pe străzi și au aplaudat în timp ce sicriul Reginei a fost transportat cu un vehicul funerar de stat de la RAF Northolt la Palatul Buckingham pentru ultima oară.

Reclamă

Foarte mulți oameni sunt așteptați să călătorească în Londra zilele acestea pentru a vedea sicriul Reginei la Westminster Hall. Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va avea lor pe data de 19 septembrie 2022.

Regina Elisabeta a II-a a decedat pe data de 8 septembrie 2022 în Scoția Castelul Balmoral. Familia a călătorit rând pe rând la reședința Majestății Sale pentru a petrece alături de ea ultimele clipe din viață. Starea sa de sănătate nu a fost una bună în ultimul timp. Medicii erau îngrijorați pentru starea ei de sănătate în ultimele zile dinaintea decesului.

Prințul Charles și-a exprimat regretul față de moartea mamei sale: „Moartea iubitei mele mame, Majestatea Sa, Regina, este un moment de mare tristețe pentru mine și pentru toți membrii familiei noastre. Plângem pierderea suveranului nostru și a mult iubitei noastre mame. Știu că pierderea ei va fi resimțită profund de întreaga țară. De milioane de oamenii din întreaga lume și din Commonwealth.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×