Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână în fotografiile din timpul vizitei pe care au făcut-o în Marea Britanie

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână în fotografiile din timpul vizitei pe care au făcut-o în Marea Britanie. Fotograful Misan Harriman a împărtășit noi poze cu Ducele și Ducesa de Sussex „cu câteva clipe înainte” de a urca pe scena la Summit-ul One Young World.

Publicat: 5 octombrie 2022, 13:19

Meghan Markle și Prințul Harry oferă o nouă perspectivă despre cum decurge relația lor. Cele mai recente imagini cu ei sunt din timpul vizitei în Europa, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână

Prietenul și fotograful Ducelui și Ducesei de Sussex, Misan Harriman, a distribuit o nouă fotografie a cuplului pe paginile sale. Potrivit lui Harriman, fotografiile au fost făcute „cu câteva clipe înainte” ca Meghan, în vârstă de 41 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, să urce pe scena la ceremonia de deschidere a summit-ului One Young World Summit din Manchester, Anglia, pe data de 5 septembrie.

Într-o singură fotografie, Meghan se uită direct la cameră. Se vede cum aceasta își unește degetul cu cel al Prințului Harry și apoi oferă camerei un zâmbet discret.

Un alt portret, o poză în alb și negru, arată cuplul din lateral în timp ce se pregătea să urce pe scenă. Cei doi se țin de mână, cu degetele împreunate.

Reclamă

Harriman, care a realizat fotografiile de sarcină ale lui Meghan în timp ce o urma să o aducă pe lume pe fiica Lilibet Diana și primul portret aniversar al lui Lili în iunie, a fost, de asemenea, în spatele camerei pentru a surprinde o discuție la masă rotundă despre egalitatea de gen. În fotografiile publicate, cuplul este văzut participând la conversația cu opt delegați. O altă fotografie a arătat-o ​​pe Meghan îmbrățișând pe activistul pentru drepturile civile și avocatul umanitar Isra Chaker.

„A fost o atmosferă minunată la începutul acestei luni la masa rotundă despre egalitatea de gen găzduită de @oneyoungworld la Manchester”, a scris Harriman pe pagina sa de Instagram.

La One Young World Summit, Meghan a ținut discursul principal. Revenind la istoria ei cu organizația, pentru care a lucrat ca consilier din 2014, Ducesa de Sussex a spus că „probabil ca fiecare dintre voi” când s-a implicat prima dată eram „tânără, ambițioasă, pledând pentru lucruri în care am crezut profund”.

Reclamă

Ce a spus Meghan Markle în timpul discursului ei

„Viziunea mea asupra lumii s-a extins exponențial. Văzând comunitatea globală prin ochii copilului meu și mă întrebam”, a adăugat gazda podcastului Archetypes. Meghan și Prințul Harry au împreună doi copii. Archie a venit pe lume în 2019, iar fiica Lilibet anul trecut.

„Sunt încântată că soțul meu poate să mi se alăture aici de data aceasta. Pentru a putea vedea și asista respectul meu pentru această organizație incredibilă și tot ceea ce oferă și realizează ea”, a spus Meghan zâmbind. „One Young World a fost o parte integrantă a vieții mele atât de mulți ani înainte de a-l întâlni. Să mă întâlnesc din nou aici, pe pământul Marii Britanii, cu el lângă mine, închide cercul”.

Meghan și Prințul Harry au călătorit la Düsseldorf, Germania, după Summit-ul One Young World. Ei au asistat la pregătirile pentru Jocurile Invictus din 2023.

Aceștia urmau să participe la WellChild Awards. E o organizație de caritate cu care Prințul Harry are o relație lungă. Din păcate, atunci a murit Regina Elisabeta. Cuplul a rămas în U.K. să participe la slujbele în onoarea bunicii lui Harry. Ei au mers inclusiv la înmormântarea ei de stat și la slujba ei din data de 19 septembrie.

După aceea, s-au întors în California, unde locuiesc din 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×