Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână în fotografiile din timpul vizitei pe care au făcut-o în Marea Britanie

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână în fotografiile din timpul vizitei pe care au făcut-o în Marea Britanie. Fotograful Misan Harriman a împărtășit noi poze cu Ducele și Ducesa de Sussex „cu câteva clipe înainte” de a urca pe scena la Summit-ul One Young World.

Publicat: 5 octombrie 2022, 13:19

Meghan Markle și Prințul Harry oferă o nouă perspectivă despre cum decurge relația lor. Cele mai recente imagini cu ei sunt din timpul vizitei în Europa, scrie People.

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână

Prietenul și fotograful Ducelui și Ducesei de Sussex, Misan Harriman, a distribuit o nouă fotografie a cuplului pe paginile sale. Potrivit lui Harriman, fotografiile au fost făcute „cu câteva clipe înainte” ca Meghan, în vârstă de 41 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, să urce pe scena la ceremonia de deschidere a summit-ului One Young World Summit din Manchester, Anglia, pe data de 5 septembrie.

Într-o singură fotografie, Meghan se uită direct la cameră. Se vede cum aceasta își unește degetul cu cel al Prințului Harry și apoi oferă camerei un zâmbet discret.

Un alt portret, o poză în alb și negru, arată cuplul din lateral în timp ce se pregătea să urce pe scenă. Cei doi se țin de mână, cu degetele împreunate.

Reclamă

Harriman, care a realizat fotografiile de sarcină ale lui Meghan în timp ce o urma să o aducă pe lume pe fiica Lilibet Diana și primul portret aniversar al lui Lili în iunie, a fost, de asemenea, în spatele camerei pentru a surprinde o discuție la masă rotundă despre egalitatea de gen. În fotografiile publicate, cuplul este văzut participând la conversația cu opt delegați. O altă fotografie a arătat-o ​​pe Meghan îmbrățișând pe activistul pentru drepturile civile și avocatul umanitar Isra Chaker.

„A fost o atmosferă minunată la începutul acestei luni la masa rotundă despre egalitatea de gen găzduită de @oneyoungworld la Manchester”, a scris Harriman pe pagina sa de Instagram.

La One Young World Summit, Meghan a ținut discursul principal. Revenind la istoria ei cu organizația, pentru care a lucrat ca consilier din 2014, Ducesa de Sussex a spus că „probabil ca fiecare dintre voi” când s-a implicat prima dată eram „tânără, ambițioasă, pledând pentru lucruri în care am crezut profund”.

Reclamă

Ce a spus Meghan Markle în timpul discursului ei

„Viziunea mea asupra lumii s-a extins exponențial. Văzând comunitatea globală prin ochii copilului meu și mă întrebam”, a adăugat gazda podcastului Archetypes. Meghan și Prințul Harry au împreună doi copii. Archie a venit pe lume în 2019, iar fiica Lilibet anul trecut.

„Sunt încântată că soțul meu poate să mi se alăture aici de data aceasta. Pentru a putea vedea și asista respectul meu pentru această organizație incredibilă și tot ceea ce oferă și realizează ea”, a spus Meghan zâmbind. „One Young World a fost o parte integrantă a vieții mele atât de mulți ani înainte de a-l întâlni. Să mă întâlnesc din nou aici, pe pământul Marii Britanii, cu el lângă mine, închide cercul”.

Meghan și Prințul Harry au călătorit la Düsseldorf, Germania, după Summit-ul One Young World. Ei au asistat la pregătirile pentru Jocurile Invictus din 2023.

Aceștia urmau să participe la WellChild Awards. E o organizație de caritate cu care Prințul Harry are o relație lungă. Din păcate, atunci a murit Regina Elisabeta. Cuplul a rămas în U.K. să participe la slujbele în onoarea bunicii lui Harry. Ei au mers inclusiv la înmormântarea ei de stat și la slujba ei din data de 19 septembrie.

După aceea, s-au întors în California, unde locuiesc din 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×