Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână în fotografiile din timpul vizitei pe care au făcut-o în Marea Britanie

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână în fotografiile din timpul vizitei pe care au făcut-o în Marea Britanie. Fotograful Misan Harriman a împărtășit noi poze cu Ducele și Ducesa de Sussex „cu câteva clipe înainte” de a urca pe scena la Summit-ul One Young World.

Publicat: 5 octombrie 2022, 13:19

Meghan Markle și Prințul Harry oferă o nouă perspectivă despre cum decurge relația lor. Cele mai recente imagini cu ei sunt din timpul vizitei în Europa, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry se țin de mână

Prietenul și fotograful Ducelui și Ducesei de Sussex, Misan Harriman, a distribuit o nouă fotografie a cuplului pe paginile sale. Potrivit lui Harriman, fotografiile au fost făcute „cu câteva clipe înainte” ca Meghan, în vârstă de 41 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, să urce pe scena la ceremonia de deschidere a summit-ului One Young World Summit din Manchester, Anglia, pe data de 5 septembrie.

Într-o singură fotografie, Meghan se uită direct la cameră. Se vede cum aceasta își unește degetul cu cel al Prințului Harry și apoi oferă camerei un zâmbet discret.

Un alt portret, o poză în alb și negru, arată cuplul din lateral în timp ce se pregătea să urce pe scenă. Cei doi se țin de mână, cu degetele împreunate.

Reclamă

Harriman, care a realizat fotografiile de sarcină ale lui Meghan în timp ce o urma să o aducă pe lume pe fiica Lilibet Diana și primul portret aniversar al lui Lili în iunie, a fost, de asemenea, în spatele camerei pentru a surprinde o discuție la masă rotundă despre egalitatea de gen. În fotografiile publicate, cuplul este văzut participând la conversația cu opt delegați. O altă fotografie a arătat-o ​​pe Meghan îmbrățișând pe activistul pentru drepturile civile și avocatul umanitar Isra Chaker.

„A fost o atmosferă minunată la începutul acestei luni la masa rotundă despre egalitatea de gen găzduită de @oneyoungworld la Manchester”, a scris Harriman pe pagina sa de Instagram.

La One Young World Summit, Meghan a ținut discursul principal. Revenind la istoria ei cu organizația, pentru care a lucrat ca consilier din 2014, Ducesa de Sussex a spus că „probabil ca fiecare dintre voi” când s-a implicat prima dată eram „tânără, ambițioasă, pledând pentru lucruri în care am crezut profund”.

Reclamă

Ce a spus Meghan Markle în timpul discursului ei

„Viziunea mea asupra lumii s-a extins exponențial. Văzând comunitatea globală prin ochii copilului meu și mă întrebam”, a adăugat gazda podcastului Archetypes. Meghan și Prințul Harry au împreună doi copii. Archie a venit pe lume în 2019, iar fiica Lilibet anul trecut.

„Sunt încântată că soțul meu poate să mi se alăture aici de data aceasta. Pentru a putea vedea și asista respectul meu pentru această organizație incredibilă și tot ceea ce oferă și realizează ea”, a spus Meghan zâmbind. „One Young World a fost o parte integrantă a vieții mele atât de mulți ani înainte de a-l întâlni. Să mă întâlnesc din nou aici, pe pământul Marii Britanii, cu el lângă mine, închide cercul”.

Meghan și Prințul Harry au călătorit la Düsseldorf, Germania, după Summit-ul One Young World. Ei au asistat la pregătirile pentru Jocurile Invictus din 2023.

Aceștia urmau să participe la WellChild Awards. E o organizație de caritate cu care Prințul Harry are o relație lungă. Din păcate, atunci a murit Regina Elisabeta. Cuplul a rămas în U.K. să participe la slujbele în onoarea bunicii lui Harry. Ei au mers inclusiv la înmormântarea ei de stat și la slujba ei din data de 19 septembrie.

După aceea, s-au întors în California, unde locuiesc din 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×