Reclamă

Regele Charles va vinde 14 cai ai Reginei Elisabeta. Cum a ajuns la această decizie la puțin timp după decesul mamei sale

Regele Charles va vinde 14 cai ai Reginei Elisabeta. Majestata Sa a decis să renunțe la câțiva dintre caii de curse pe care i-a moștenit de la mama sa. Chiar dacă a trecut puțin timp de la decesul fostului monarh, noul suveran a luat mai multe decizii de schimbare.

Publicat: 25 octombrie 2022, 11:12

Regreta Sa Majestatea a fost un crescător pasionat de cai de curse, precum și un pasionat de curse și un călăreț înrăit. Casa de licitații Tattersalls din Newmarket a anunțat că vinde 14 cai ai Reginei Elisabeta a II-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles va vinde 14 cai ai Reginei Elisabeta

Printre acestea se numără Love Affairs, antrenat de Clive Cox din Lambourn, în Berkshire, care a fost ultimul câștigător al Reginei la Goodwood cu două zile înainte de moartea ei.

Cinci dintre caii scoși la licitație au fost antrenați de Andrew Balding cu sediul în Kingsclere, Hampshire, precum și un al doilea cal, antrenat de Clive Cox.

Un alt lot scos la vânzare este Just Fine, care a fost antrenat de Sir Michael Stoute de la Newmarket. Bărbatul a avut grijă de peste 100 de cai câștigători care aparțin Familiei Regale a Marii Britanii, scrie bbc.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Tânăra Regină Elisabeta alături de un cal negru
La funeraliile Majestății Sale a fost adus inclusiv unul din poneii săi preferați, Carltonlima Emma / Profimedia Images

Purtătorul de cuvânt al lui Tattersall, Jimmy George, a declarat: „Nu este nimic ieșit din comun. În fiecare an ei vindeau cai. Regina avea iepe pe care le-a crescut și le-a vândut. Nu le poți păstra pe toate”.

Jimmy George a mai spus că vânzarea cailor Reginei nu simbolizează sfârșitul legăturii Familiei Regale cu cursele.

Reclamă

El a spus: „În fiecare an, proprietarii vând acțiuni. Majestatea Sa face doar ceea ce fac proprietarii”.

De la tatăl ei, Regele George al VI-lea, Regina a moștenit Herghelia Regală, un centru de creștere a cailor de curse din Sandringham, care a produs mulți dintre caii ei câștigători”.

Managerul ei de curse, John Warren, de la Highclere Stud din Hampshire, a spus anterior că animalele sunt o „scăpare extraordinară” de la alte sarcini, iar sprijinul ei a fost un impuls major pentru cursele britanice.

„Sunt sigur că dacă Regina nu ar fi fost crescută pentru a fi monarh, ea și-ar fi găsit o vocație cu caii. Era pur și simplu în ADN-ul ei”, a mai spus el.

Recent, s-a spus că Regele Charles a încălcat o tradiție veche de 19 ani. Fiul Reginei Elisabeta a făcut mai multe schimbări după decesul mamei sale.

Încoronarea lui Charles ar putea fi „anulată”

Încoronarea Regelui Carol a fost anunțată ca pe 6 mai 2023. Cu toate acestea, lucrurile sunt departe de a decurge fără probleme, potrivit unui astrolog expert.

Charles al III-lea a devenit monarh imediat după moartea Reginei Elisabeta a II-a, așa că încoronarea sa va fi mai mult un eveniment simbolic. Astrologul Jessica Adams a vorbit în exclusivitate pentru Express.co.uk despre ceea ce au pregătit strele pentru această ocazie importantă.

Jessica a arătat spre Mercur Retrograd ca un semn că planurile de încoronare ale lui Charles vor merge prost. Potrivit astrologiei, mercur retrograd poate duce la dificultăți în comunicare și exprimare.

Jessica a susținut: „Data încoronării lui Carol al III-lea a fost anunțată pe Mercur Retrograd. Ne așteptăm la o schimbare sau o anulare a datei”.

Încoronarea vine și într-un moment de tulburări extreme pentru Familia Regală, a prezis astrologul. Ea a menționat că atunci va avea loc și ziua de naștere a fiului lui Harry și al lui Meghan, Archie. Pe lângă faptul că se află în Mercur Retrograd, Jessica a subliniat că încoronarea cade și pe o Lună Plină, ceea ce ar putea provoca și mai multe probleme.

Ea a susținut: „Este departe de a fi de bun augur, dacă se va întâmpla”.

Încoronarea va evoca, de asemenea, probleme majore pentru restul familiei regale, a susținut Jessica.

„Familia Regală intră într-o criză imposibilă în 248 de ani din martie 2023. Acest lucru implică generația mai tânără, linia de succesiune. Regatul Unit va fi departe de a fi unit atunci.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×