Reclamă

Kate Middleton are două trucuri care o ajută să stea pe tocuri ore în șir. Sunt aproape imposibil de observat

Tocurile pot fi incomode, dar Prințesa de Wales știe cum să le facă ca să le poată purta de fiecare dată când iese în public. Kate Middleton are două trucuri care o ajută să stea pe tocuri ore în șir. Soluțiile pe care le folosește sunt aproape imposibil de observat.

Publicat: 28 octombrie 2022, 12:42

Prințesa de Wales, care stă frecvent în picioare ore în șir în timpul evenimentelor regale, folosește cel puțin două trucuri pentru a-și asigura confortul. Cu toate acestea, Kate are mereu apariții elegante și impecabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton are două trucuri care o ajută să stea pe tocuri

Insider a discutat anterior cu expertul Myka Meier, fondatorul Beaumont Etiquette. S-au aflat mai multe detalii despre produsele specifice pe care se spune că regalul britanic le folosește.

Kate Middleton a fost fotografiată purtând dres cu mânere antiderapante. Pentru a preveni alunecarea picioarelor din călcâie, Meier a spus că Kate poartă dresuri anti-alunecare de la John Lewis.

E un magazin universal de ultimă generație din Marea Britanie, scrie Insider.com.

Prințul George alături de Kate Middleton și Prințul Louis în prima lor zi de școală
Prințul George și Prințul Louis au mers de mână cu mama lor / Profimedia Images
Reclamă

Ciorapii se vând pentru 6 lire sterline, sau în jur de 6,38 dolari. Au benzi de gel pe partea de jos a fiecărui picior care se prind de tălpile pantofilor. După cum a raportat Footwear News în 2017, fanii regali au văzut anterior o fotografie cu Kate purtând aparent dresurile. Ea s-a folosit de ele în timpul unui turneu regal în Canada, în iulie 2011.

Fotografia arată clar benzile, care sunt asemănătoare unui gel, ce ies peste pantofii cu toc ali Prințesei de Wales. Kate a purtat pantofii și în timp ce vizita Spitalul Universitar Sainte-Justine din Montreal în a treia zi a călătoriei sale.

Reprezentanții lui John Lewis nu au răspuns la cererea anterioară de comentarii a Insider. Kate Middleton are trucuri și în ceea ce privește alimentația.

Reclamă

Prințesa de Wales folosește și branțuri din piele

Vorbind anterior cu Insider, Meier a mai remarcat că Kate este cunoscută și pentru faptul că poartă branțuri Alice Bow create de designerul britanic Rachel Bowditch. Potrivit site-ului web al lui Alice Bow, tălpile din piele, care se vând la prețul de 22,95 dolari în SUA sunt concepute pentru a amortiza picioarele, astfel încât să poți purta confortabil orice tip de pantof, inclusiv tocuri înalte, ore întregi.

În 2015, o sursă anonimă i-a spus corespondentului regal al Vanity Fair, Katie Nicholl, că Kate „comandase câteva pachete” de branțuri Alice Bow. „Ea crede că sunt grozavi”, a mai spus sursa.

La acea vreme, un purtător de cuvânt al Alice Bow a declarat pentru Vanity Fair că compania nu poate comenta despre situația și comenzile realizate de Kate Middleton.

„Cu toate acestea, am observat o creștere masivă a cumpărăturilor”, a adăugat purtătorul de cuvânt. Nici reprezentanții Alice Bow nu au răspuns la cererea anterioară de comentarii a Insider.

Dresurile fac parte din protocolul regal impus de Regina Elisabeta

Nu există un protocol oficial care să dicteze ce încălțăminte ar trebui să poarte membrii regali.
Dar, potrivit expertului regal Victoria Arbiter, regretata Regina Elisabeta a II-a a creat un precedent strict cu privire la purtarea de ciorapi în public în timpul domniei sale de 70 de ani.

„Nu vezi niciodată un regal fără dresuri de culoarea pielii”, a spus anterior Arbiter pentru Insider. „Aș spune că aceasta este într-adevăr singura regulă rigidă și fermă în ceea ce privește ceea ce cere Regina”.

Meier a adăugat că membrii regali britanici urmează de obicei această directivă. Țin mereu cont de ea în timp ce „își îndeplinesc îndatoririle regale în rolurile lor profesionale”.

Același lucru este valabil și pentru pantofii lor. Familia Regală se asigură să aleagă încălțămintea „potrivită” pentru evenimentele la care participă. Kate a fost văzută purtând „adidași și pantofi la evenimente mai casual sau cu tematică sportivă”, a mai spus Meier.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×