Reclamă

Kate Middleton consumă același preparat la micul dejun în fiecare zi. Care e preferatul Prințesei de Wales

Experții au împărtășit ceea ce ei cred că sunt cele mai mari secrete ale lui Kate Middleton. Soția Prințului William face tot ce poate pentru a rămâne în formă și a avea o sănătate de fier. Recent s-a aflat că Prințesa Kate Middleton consumă același preparat la micul dejun în fiecare zi.

Publicat: 17 octombrie 2022, 7:16

În fiecare dimineață, se spune că Kate Middleton mănâncă același mic dejun. Aceasta preferă o combinație foarte sănătoasă din două legume. Experții susțin că Prințesa de Wales urmează o dietă diversă, care îi permite să se simtă și să arate grozav.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton consumă același preparat la micul dejun

Se spune că Prințesa în vârstă de 40 de ani își începe ziua cu ovăz. Acesta e bogat în proteine, carbohidrați și fibre, apoi consumă o băutură pentru micul dejun, preparată din alimente bogate în nutrienți, potrivit specialiștilor.

Datorită proteinelor și altor elemente care sunt prezente în mod natural în ingrediente, băutura e făcută din kale, spanac și spirulina, despre care se spune că sunt preferatele ei. Soția Prințului William consumă ocazional fulgi de ovăz pentru a-și menține nivelul de energie pe tot parcursul zilei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambrige degustă înghețată, în timpul unei vizite oficiale
Ducii de Cambrige degustă înghețată, în timpul unei vizite oficiale / Gett Images
Reclamă

Se zvonește că Prințesei de Wales îi plac alimente precum salata de pepene verde cu feta, avocado și castraveți pentru alte mese din timpul zilei, scrie marca.com.

Între mese, lui Kate îi place frecvent să consume fructe de padure, goji, fructe crude și legume. Toate sunt bogate în nutrienți care încurajează creșterea sănătoasă a părului și îi conferă o podoabă capilară de invidiat.

Prințesei îi place și curry-ul de linte și se crede că, în timp ce era însărcinată, avea o preferință pentru aceast preparat. În situațiile în care nu are timp pentru o masă pe îndelete, Kate alege gustări rapide și simple, cum ar fi kebab-ul de legume.

Reclamă

Stilul de viață sănătos al lui Kate Middleton

Lui Kate îi place să aibă un program regulat care include activități precum jogging, spinning, yoga, haltere și HIIT (antrenament pe intervale mari de intensitate), printre altele.

Are o rezistență remarcabilă și a făcut atletism încă de când era în liceu. Aceasta a fost căpitan al echipei feminine de hochei pe teren.

Kate a fost fotografiată jucând o varietate de sporturi de-a lungul anilor. A fost pe terenul de tenis, a jucat rappel. În ciuda programului ei agitat, rareori pare copleșită sau deranjată de problemele pe care le poate întâmpina.

De curând, s-a spus că meniul Ducesei de Cambridge a ajuns printre cele mai populare căutări din mediul online. Dieta Ducesei a fost căutată de peste 4.600 de ori pe lună în mediul online. Dieta soției Prințului William este în cea mai mare parte a timpului bazată pe plante.

În timpul vizitei din India din anul 2016, bucătarul Ragu Deora a dezvăluit că a servit Cuplului Regal preparate vegetariene. Aceasta a mai spus că ele sunt preferatele celor doi soți. O altă gustare ideală pentru soția Prințului William constă într-o farfurioară cu măsline. În timpul unei vizite din Londra în 2018, aceasta a dezvăluit că adoră măslinele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×