Reclamă

Meniul Ducesei de Cambridge. Ce preparate consumă Kate Middleton pentru a avea silueta perfectă

Kate Middleton este în general o femeie foarte ocupată. În ciuda acestui lucru, soția Prințului William are întotdeauna grijă de aspectul său fizic. De-a lungul timpului, oamenii au încercat să afle ce preparate consumă pentru a-și menține silueta perfectă. Meniul Ducesei de Cambridge a ajuns printre cele mai populare căutări din mediul online.

Publicat: 28 ianuarie 2022, 11:52

Una dintre cele mai apreciate femei din lume este Kate Middleton. Conform publicației Eat This, Not That, dieta Ducesei a fost căutată de peste 4.600 de ori pe lună în mediul online, de mai multe ori decât dieta lui Meghan Markle. De-a lungul timpului, soția Prințului William a dezvăluit în mai multe interviuri ce preparate preferă să consume și de ce face aceste alegeri alimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meniul Ducesei de Cambridge în prima parte a zilei

Experții regali spun că meniul ducesei de Cambridge variază în funcție de sezon, dar și de preferințele acesteia. Cu toate acestea, există câteva preparate pe care Kate Middleton le servește cu mare plăcere ori de câte ori are ocazia. Pentru a începe ziua cu multă energie, Kate Middleton alege să consume un preparat bogat în fibre și proteine. Sursele spun că aceasta ar consuma fulgi de ovăz cu iaurt și fructe de pădure.

Vezi mai multe imagini cu Kate Middleton în Galeria Foto!

Ducesa de Cambridge, gătește, în timpul unei vizite la Islington Community Garden
Ducesa de Cambridge, gătește, în timpul unei vizite la Islington Community Garden, în 2019 / Getty Images

Fibrele sunt excelente, oferind rapid senzația de sațietate. Mai mult, Ducesa alege să completeze meniul pentru micul dejun cu un smoothie sănătos și plin de antioxidanți. Conform publicației Eat This, Not that, Kate obișnuiește să consume un smoothie cu spanac, kale, afine și spirulină. Un suc verde sănătos care oferă un boost semnificativ sistemului imunitar. Beneficiile sucului verde au fost de-a lungul timpului studiate de specialiști. Se pare că acesta are nenumărate proprietăți care ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar.

Reclamă

Pe măsură ce ziua avansează, Kate consumă preparate bogate în antioxidanți. Dieta acesteia este în cea mai mare parte a timpului bazată pe plante.

Aceasta preferă să consume la prânz o salată cu pepene, avocado, ceapă, castraveți și brânză feta. În cadrul turului din India din anul 2016, bucătarul Ragu Deora a dezvăluit că a servit Cuplului Regal preparate vegetariene, fiind preferatele celor doi Duci de Cambridge.

Ce gustări preferă Kate Middleton

Reclamă

Meniul Ducesei de Cambridge este unul care la prima vedere pare foarte simplu. Preparatele pe bază de plante sunt savuroase și îi oferă Ducesei necesarul de energie pentru a face față tuturor îndatoririlor regale.

Pentru gustare, experții regali spun că aceasta preferă fructele sau legumele. De cele mai multe ori, Kate optează pentru fructe de pădure. Atunci când timpul îi permite, Ducesa optează pentru o porție de popcorn. O altă gustare ideală pentru soția Prințului William constă într-o farfurioară cu măsline. În timpul unei vizite din Londra în 2018, aceasta a dezvăluit că adoră măslinele.

”Obișnuiesc să mănânc foarte multe măsline, fac asta de când eram mică. În plus, a devenit una din gustările favorite ale fiicei mele, Charlotte.”

Cum arată cina ideală pentru Ducesa de Cambridge

Deși în prima parte a zilei meniul Ducesei de Cambridge este unul lejer și rapid, spre seară aceasta preferă mâncărurile gătite. Katie Nicholl, corespondent regal, a declarat pentru Vanity Fair că Ducesa adoră să gătească alături de Prințul William. Se pare că Ducesa ar alege să prepare un pui la cuptor cu legume pentru cina în familie. De-a lungul timpului, Kate a dezvăluit în presă faptul că iubește să gătească alături de copiii săi. Ducesa obișnuiește să prepare pizza, paste și uneori sushi.

Seara se încheie de multe ori cu un desert pentru familia Ducesei de Cambridge. Chiar dacă preferă să aleagă de multe ori deserturile sănătoase, Kate nu se sfiește să admită că uneori alege o prăjitură savuroasă. Darren Mcgrady, fost șef bucătar la Casa Regală a declarat că desertul preferat al lui Kate Middleton este sticky toffee pudding, un desert tradițional englezesc cu sos de caramel. 

Kate Middleton adoră să gătească. Ducesa obișnuiește să prepare masa alături de copiii săi. Atunci când nu are un program aglomerat și timpul îi permite, Kate preia responsabilitatea meselor pentru familia sa. De altfel, unul dintre primele cadouri pe care i le-a făcut Reginei Elisabeta de Crăciun a fost un preparat pe care l-a învățat de la bunica sa. Experții regali și bucătării care au avut ocazia să-i gătească au dezvăluit ce preparate preferă Kate Middleton. Meniul ducesei de Cambridge este în general unul sănătos și conține multe preparate ușor de pregătit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×