Reclamă

Reginei Elisabeta îi este „tot mai dificil să meargă”. Monarhul Marii Britanii continuă să preia din îndatoririle regale ușoare

Reginei Elisabeta îi este „tot mai dificil să meargă”. Informațiile au început să circule pe internet după ce mai multe surse regale au declarat că acesta ar fi motivul pentru care monarhul Marii Britanii nu a mai fost la fel de prezent la evenimentele publice. În ultima perioadă, Majestatea Sa a preferat să stea departe de evenimentele solicitante. Cu toate acestea, ea a continuată să sutțină mai multe întâlniri la Castelul Windsor.

Publicat: 21 martie 2022, 12:10

Sursele Regale spun că în cele din urmă Regina Elisabeta a decis să preia de acum înainte doar îndatoririle ușoare. Aceasta a trecut prin mai multe momente dificile după ce s-a infectat cu COVID-19. Totuși, oficialii au declarat că aceasta s-a recuperat foarte bine în urma bolii. La 96 de ani, Majestatea Sa este dispusă să nu renunțe cu ușurință a îndatoririle sale față de țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reginei Elisabeta îi este „tot mai dificil să meargă”

Phil Dampier, reporter regal, a declarat recent pentru The Telegraph care este motivul pentru care Majestatea Sa nu a mai fost văzută la fel de des la evenimentele publice. La ziua Commonwealth-ului, monarhul a fost reprezentat de fiul său, Prințul Charles.

Vezi mai multe imagini cu Regina Elisabeta în Galeria Foto!

Regina Elisabeta, la un eveniment organizat la Sandringham, ]ntr-o rochie albastră
Regina Elisabeta se întoarce la Castelul Windsor după anunțul legat de Ducesa de Cornwall / Getty Images

Totodată, aceasta nu a participat nici la parada de Sfântul Patrick. Ducii de Cambridge au fost cei care au luat parte la momentul care nu s-a mai ținut în ultimii doi ani din cauza panademiei de COVID-19. Conform declarațiilor lui Phil Dampier, Reginei Elisabeta îi este „tot mai dificil să meargă”. Acesta spune că ”este foarte greu pentru Majestatea Sa să meargă sau să stea în picioare pentru perioade îndelungate de timp.”

Reclamă

Comentarul acestuia a apărut la scurt timp după ce s-a raportat faptul că Regina suferă de probleme de mobilitate în această perioadă. De altfel, chiar Majestatea Sa a glumit recent la o întâlnire oficială de la Castelul Windsor pe acest subiect.

Regina a fost nevoită să se folosească de un baston pentru a se deplasa. Staff-ul Reginei spune că aceasta își va reorganiza programul în perioada următoare pentru a putea lua parte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip care va avea loc în luna aprilie. 

Se pare că Majestatea Sa va prelua în continuare o parte din îndatoririle regale, însă doar pe cele care nu o vor solicita foarte mult.

Reclamă

Ce cred experții regali despre lipsa Reginei Elisabeta de la evenimentele publice recente

Experții Regali sunt de părere că Reginei Elisabeta îi este „tot mai dificil să meargă”. Totodată, aceștia declară că există o anumite temere pentru monarhul Marii Britanii. Conform publicației Mirror.co.uk, Majestatea Sa se teme să nu repete povestea surorii sale, Prințesa Margaret.

Cu șase luni înainte de decesul Prințesei Margaret, aceasta a fost adusă într-un scaun cu rotile în fața publicului prezent. La data de 4 august 2001, oamenii din Regatul Unit sărbătoreau aniversarea a 101 ani a Reginei Mamă.

Prințesa Margaret trecuse prin mai multe momente dificile și se afla în perioada de recuperare. Sora Reginei Elisabeta suferise un infarct. Cu toate acestea, ea nu a putut să nu lipsească de la evenimentul special din viața Familiei Regale Britanice.

Regina Mamă alături de Prințul Charles, Prințul William și Harry care o privesc pe Prințesa Margaret care se află într-un scaun cu rotile în anul 2001 la celebrarea avinersării a 101 ani a Reginei Mamă
La data de 4 august 2001, oamenii din Regatul Unit sărbătoreau aniversarea a 101 ani a Reginei Mamă / Profimedia Images

Cunoscută pentru imaginea sa elegantă pe care a oferit-o publicului de-a lungul timpului Prințesa Margaret a fost de nerecunoscut în luna august a anului 2001. Experții Regali spun că imaginea Prințesei Margaret în scaun cu rotile ”o bântuie” în continuare pe Regina Elisabeta.

Experții Regali spun că la acel moment nimeni nu s-a ai putut concentra la ceremonia de celebrare a Reginei Mame. În schimb, toată atenția a fost îndreptată către Prințesa Margaret aflată în scaun cu rotile. La doar șase luni de la acel moment, Prințesa Margaret s-a stins din viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×