Reclamă

Gordon Ramsay a gătit „cea mai bună masă” din carieră pentru Prințesa Diana. Ce a preparat pentru Prințesa Inimilor

Gordon Ramsay a gătit „cea mai bună masă” din carieră pentru Prințesa Diana, potrivit dezvăluirilor bucătarului. Se pare că preparatele au impresionat-o pe Prințesa Inimilor.

Publicat: 6 martie 2022, 7:26

Gordon Ramsay, un bucătar cu numeroase stele Michelin, a gătit pentru multe vedete. Bucătarul susține că „cea mai bună masă” din cariera sa a fost preparată pentru Prințesa Diana. Acum, Ramsay a dezvăluit și ce a gătit pentru ea. În vârstă de 54 de ani, Ramsay a apărut în numeroase emisiuni de succes și și-a creat un renume la nivel mondial, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unei emisiuni culinare filmate în Grecia, Ramsay a dezvăluit ce a gătit pentru Prințesa Diana în anii 1990. 

Gordon Ramsay a gătit „cea mai bună masă” din carieră pentru Prințesa Diana

În cadrul emisiunii, Ramsay a dezvăluit exact ce a gătit pentru Prințesa Inimilor, scrie The Independent.

Gordon Ramsay susține că a gătit o masă spectaculoasă pentru Prințesa Diana. Aceasta a fost compusă din terină de praz presată și un fel principal cu biban de mare. 

Reclamă

„Ea era, de departe, una dintre cele mai amabile membre ale Familiei Regale a Marii Britanii pe care le-am cunoscut vreodată,” a declarat Ramsay. 

Care erau preparatele preferate ale Prințesei Diana

Dincolo de faptul că Gordon Ramsay a gătit „cea mai bună masă” din carieră pentru Prințesa Diana, mai mulți bucătari au vorbit în trecut despre preferințele Prințesei Inimilor.

Reclamă

Vara trecută, fostul bucătar regal Darren McGrady, a vorbit despre felurile ei preferate, pentru a o comemora pe Diana. McGrady a lucrat 11 ani pentru Familia Regală a Marii Britanii și 4 ani pentru Diana. 

El a oferit un tribut Dianei de ziua ei și a vorbit despre preparatele preferate ale Prințesei Inimilor într-un video pe YouTube. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana, într--un costum cu dungi albe și albastru închis, pălărie albă. Zâmbește și se uită la cameră, pe fundal e un perete bej
Stilul vestimentar al Prințesei Diana a pornit mai multe tendințe internaționale / Profimedia

Potrivit lui McGrady, Diana petrecerea mult timp în bucătărie, dar „nu era o bucătareasă foarte bună”. 

„Stătea de obicei pe blat sau pe congelatorul orizontal și adora să vorbească despre Fantoma de la Operă sau Mizerabilii. Ne plăcea teatrul amândurora,” a declarat McGrady. „Vorbea despre orice și tot ce se întâmpla.”

Era o femeie cu suflet mare. Îi pasă la fel de mult de oamenii care se aflau în spatele porților palatului ca de cei care erau în fața lor.

– Darren McGrady

Gordon Ramsay a gătit „cea mai bună masă” pentru Prințesa Diana, ce avea gusturi variate. Despre preparatele preferate ale Prințesei Diana, McGrady susține că aceasta adora preparatele umplute. Printre acestea se numără ardei umpluți, termidor de homar și vânătă umplută.

În plus, Diana mânca des mousse de roșii și un preparat numit egg suzette (gătit cu un cartof copt, ou și spanac). În ceea ce privește preparate dulci, Diana opta pentru un desert cu pere și budincă de pâine cu unt. 

Potrivit lui McGrady, a învățat să nu le spună oamenilor ce preparate prefera Diana. O dată, el ar fi menționat că acesteia îi plăcea foarte mult somonul.

„După două săptămâni, a venit în bucătărie și mi-a zis „Darren, ce avem la prânz? Mor de foame. Te rog, spune-mi că nu e somon. Care e treaba cu bucătarii și somonul? Oriunde merg în ziua de azi, toată lumea servește somon.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×