Reclamă

Prințesa Diana a fost comemorată de familie și fani. Ce s-a scris la 24 de ani de la moartea sa

Diana, Prințesa de Wales, a murit într-un accident de mașină în Paris pe data de 31 august 1997. Anul acesta s-au împlinit 24 de ani de la moartea sa. Prințesa Diana a fost comemorată de familie și fani.

Publicat: 2 septembrie 2021, 8:56 / Actualizat: 2 septembrie 2021, 17:26

Familia și cei care au admirat-o în timpul vieții nu au uitat ziua în care Prințesa Inimilor a decedat. Fratele ei Charles Spencer a arborat steagul familiei la casa impunătoare Althorp House din Northamptonshire. Într-o postare simplă pe rețelele de socializare, el a arătat stindardul atârnat pașnic deasupra casei unde a fost crescut alături de Diana, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana a fost comemorată de familie și fani

Diana a murit în urma unui accident de mașină la Paris în august 1997, când avea numai 36 de ani.

La Althorp, fanilor Dianei din întreaga lume li s-a amintit, de asemenea, că Charles, al 9-lea Earl Spencer, a plantat un stejar pentru a marca în fiecare an din viața surorii sale. Bulevardul copacilor, care au fost plantați în anii care au urmat imediat după moartea ei „păzesc” acum moșia familiei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Fiul ei, Prințul William, își petrece mereu ziua de 31 august în privat cu soția sa Kate Middleton și copiii lor Prințul George, 8 ani, Prințesa Charlotte, 6 ani și Prințul Louis, 3 ani.

Între timp, fanii regretatei prințese au adus și ei un omagiu. Au depus flori și mesaje în fața porților casei sale din Londra, Palatul Kensington, în timp ce unii au profitat, de asemenea, de ocazia rară de a vedea statuia recent dezvelită care a fost comandată de fiii ei, Prințul Harry și Prințul William. În mod normal, este deschis pentru vizionare doar de miercuri până duminică, dar Palatele Regale istorice au deschis special pasarela din jurul grădinilor pe data de 31 august 2021, între orele 15-17, ora Regatului Unit.

Reclamă

Statuia Prințesei Diana a fost dezvelită anul acesta

Recent, Prințul William și Prințul Harry au fost martorii unuia dintre cele mai emoționante evenimente din ultima vreme. Cei doi frați au participat la începutul lunii iulie la dezvelirea statuii Prințesei Diana, care a fost amplasată în grădina sa preferată de la Palatul Kensington. Evenimentul a marcat aniversarea de 60 de ani a Prințesei de Wales.

Statuia a fost realizată de artistul Ian Rank-Broadley și a fost comandată de cei doi frați încă din anul 2017. Fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă creația faimosului sculptor. La eveniment au participat apropiați ai familiei și a fost ceva discret, ferit de ochii publicului. Statuia o înfățișează pe Prințesa Diana alături de doi băieței și o fetiță. Aceasta transmite implicarea Prințesei de-a lungul timpului în acțiunile umanitare, dar și impactul pe care munca sa l-a avut de-a lungul mai multor generații.

Ne amintim iubirea și tăria sa de caracter. Calitățile care au făcut-o să fie o forță a binelui pentru întreaga planetă, schimbând necontenit viețile multora în bine. Sperăm ca statuia să fie văzută pentru totdeauna drept un simbol al vieții și al moștenirii sale. Le mulțumim tuturor celor care păstrează amintirea mamei noastre vie.

– Prințul William și Prințul Harry

Mesajul celor doi frați a completat perfect atmosfera de la eveniment. La baza statuii a fost gravat numele Prințesei Diana, cu mențiunea că statuia a fost dezvelită de copiii săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×