Reclamă

Brad Pitt și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Ines de Ramon. Cei doi au fost fotografiați la Hollywood

Brad Pitt și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Ines de Ramon. Cei doi au fost fotografiați la Hollywood. People a confirmat în noiembrie că actorul și frumoasa pasionată de bijuterii „se întâlnesc de câteva luni”.

Publicat: 20 decembrie 2022, 12:04

Brad Pitt a avut-o alături pe Ines de Ramon, când și-a marcat cea mai recentă etapă a vârstei. Actorul, care a împlinit recent 59 de ani, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de iubita sa, în vârstă de 32 de ani, la Hollywood, California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Ines de Ramon

Cei doi au fost văzuți coborând dintr-o mașină, cu Pitt îmbrăcat lejer, într-o bluză gri, pantaloni asorți și pantofi albi. Între timp, Ines purta o haină cu o căptușeală albă cu blană, cu părul atârnându-i în fața umerilor în bucle coafate lejer, scrie People.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

People a confirmat în noiembrie că cei doi se „întâlnesc de câteva luni”. Au fost fotografiați pentru prima dată împreună pe 13 noiembrie, alături de Cindy Crawford și Rande Gerber în culise, la un concert Bono susținut la Teatrul Orpheum din Los Angeles.

Reclamă

Potrivit unei surse de la acea vreme, câștigătorul premiului Oscar „este foarte interesat” de Ramon, care s-a separat de soțul ei, starul din Vampire Diaries, Paul Wesley, la începutul acestui an.

Decizia de a se despărți a fost luată de comun acord și a avut loc acum cinci luni. Aceștia au nevoie de intimitate în aceste momente.

– People

Ines de Ramon l-a însoțit pe Pitt la o petrecere pentru noul său film Babylon. După aceea, o sursă din industria modei apropiată de Ramon a declarat pentru People că Pitt „este în mod clar foarte îndrăgostit de ea, având în vedere că a adus-o la premiera filmului său”.

Reclamă

Ines de Ramon este activă în industria bijuteriilor. Potrivit People, femeia de 32 de ani a absolvit Universitatea din Geneva în anul 2013. La terminarea cursurilor, acesta a primit o diplomă în administrarea afacerilor. Conform LinkedIn, Ines de Ramon a lucrat în cadrul departamentului de bijuterii la Christie’s și la bijutierul elvețian De Grisogono.

De asemenea, mai este specificat că a făcut parte din departamentul brandului de bijuterii Anita Ko Jewelry.

Ce spun sursele din apropierea celor doi despre cuplul nou format

„Ines a spus că Brad este foarte drăguț”, a continuat sursa, menționând că perechea „planifică să petreacă Revelionul împreună”.

Între timp, o sursă apropiată lui Pitt a declarat pentru People că perechea „se întâlnește și este fericită”. De asemenea, s-a menționat că „nu este încă nimic serios, dar el se simte confortabil și se distrează împreună”.

O altă persoană din interior a spus că actorului „îi face plăcere să se întâlnească cu Ines” și că „se întâlnesc când nu sunt ocupați”.

O altă sursă a adăugat: „Ines este distractivă și socială. Se distrează de minune împreună. Fac întâlniri solo, dar și întâlniri de grup cu prietenii”.

Brad Pitt încă nu a terminat procesul cu Angelina Jolie. Cu toate acestea, se pare că actorul e din ce în ce mai interesat de viața personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×