Reclamă

Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi în timpul procesului. Acuzaţiile de omor prin imprudenţă împotriva lui au fost respinse de judecător

Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi în timpul procesului. Acuzațiile de omor prin imprudență împotriva lui au fost respinse de judecător. Actorul a avut o reacție emoționantă la final și și-a îmbrățișat echipa de avocați.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iulie 2024, 16:05

Judecătorul a luat o decizie neașteptată și a renunțat la acuzația de omucidere involuntară în cazul actorului Alec Baldwin. Avocații actorului au susținut că procurorii „au încercat să îngroape probele”. Judecătorul a concluzionat că statul nu a oferit suficiente dovezi favorabile actorului. Avocații acestuia au susținut că nu au știut că un bărbat a livrat anchetatorilor o cutie cu muniție despre care se presupune că ar avea o legătură cu cazul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi în timpul procesului

„Descoperirea târzie a acestor probe în timpul procesului a împiedicat utilizarea eficientă a lor într-un asemenea mod încât a afectat corectitudinea fundamentală a procedurii”, a spus judecătoarea Mary Marlowe Sommer, explicând, în mare parte, decizia ei de a respinge cazul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Înainte ca juriul să fie adus în sala de judecată vineri, în a treia zi a procesului, avocatul lui Balduin, Luke Nikas, a cerut renunțarea la cazul împotriva clientului său.

Reclamă

Acesta a susținut, de asemenea, că procurorii „au ascuns” dovezi. Aceste dovezi ar fi putut să facă lumină asupra modului în care a ajuns muniția reală pe platourile de filmare ale producției Rust în anul 2021.

Baldwin, care a fost inculpat de un mare juriu în ianuarie, repeta o scenă pe platoul de filmare când arma pe care o inea a fost descărcată, ucigând-o pe Halyna Hutchins, director de fotografie, și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Baldwin a insistat în mai multe interviuri că nu a apăsat pe trăgaciul pistolului și că nu știa că acesta conținea muniție reală.

Reclamă

Avocații actorului au susținut că un bărbat pe nume Troy Teske, un prieten al lui Reed, tatăl armurierului Rust, care a fost găsit vinovat de omor involuntar pentru că a încărcat un cartuș în arma lui Baldwin, a predat muniția autorităților care au fost legate de caz.

Cum s-a desfășurat procesu înainte ca judecătoarea să ofere verdictul final

Avocații lui Baldwin au depus o moțiune de respingere a cazului. Aceștia au oferit mai multe informații în cadrul procesului.

„Este vorba de o urmărire penală care nu a păstrat acele gloanțe, care nu le-a strâns deloc. Asta nu este în regulă. Aceasta este o dovadă critică în cazul care nu ne-a fost niciodată dezvăluită. Aveam dreptul acesta. Acest caz ar trebui respins”, au spus avocații actorului.

După o pauză lungă, judecătoarea a ascultat și mărturiile martorilor, inclusiv pe cea a lui Seth Kenney, furnizorul de arme de foc pentru Rust.

Mărturie a depus și caporalul Alexandria Hancock de la biroul șerifului din Santa Fe. Hancock lucrează la biroul unde Teske ar fi lăsat muniția.

Avocații lui Baldwin l-au confruntat pe Hancock și l-au întrebat dacă „mai ascunde i alte dovezi”. Acesta a recunoscut că muniția predată de Teske a fost depusă separat de celelalte probe ale cazului Rust.

Baldwin și membrii familiei sale, inclusiv soția sa, Hilaria, au fost copleșiți de emoții atunci când cazul a fost respins, iar decizia finală a fost luată de către judecător. Baldwin și Hilaria s-au îmbrățișat de mai multe ori după verdictul oficial, scrie PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×