Reclamă

Fiul unui celebru actor de la Hollywood a fost arestat pentru agresiune. Incidentul i-a luat prin surprindere pe fani

Fiul unui celebru actor de la hollywood a fost arestat pentru agresiune. Incidentul i-a luat complet prin surprindere pe fanii acestuia. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, ar fi pus în pericol mai mulți oameni în urma unei probleme emoționale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iulie 2024, 6:05

Fiul lui Nicolas Cage, Weston Coppola Cage, a fost arestat pentru agresiune cu o armă, scrie publicația PageSix. Potrivit înregistrărilor biroului șerifului din Los Angeles, bărbatul de 33 de ani a fost luat în custodia autorităților încă de la primele ore ale zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru PageSix că Weston a fost arestat din cauza unui incident care ar fi avut loc în aprilie.

Fiul unui celebru actor de la Hollywood a fost arestat pentru agresiune

Nu este clar de ce a durat atât de multe săptămâni pentru ca fiul actorului să intre în custodia polițiștilor. The Sun relatează că arestarea este legată de o criză de sănătate mintală pe care a suferit-o fiul actorului cu doar câteva săptămâni în urmă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Weston Coppola Cage într-o fotografie din 2019
Weston Coppola Cage a avut nevoie de ajutor după ce a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional / Profimedia Images
Reclamă

Weston Coppola Cage ar fi devenit violent și ar fi lovit-o pe mama sa, Christina Fulton. Actrița, în vârstă de 57 de ani, a fost fotografiată într-o parcare din Los Angeles având un ochi negru și suferind mai multe vânătăi pe toată fața, scrie PageSix.

Sursele au declarat anterior pentru presa internațională că polițiștii se află în căutarea lui Weston după ce acesta a intrat într-o altercație fizică cu mama sa în urma unei dispute verbale.

Se pare că Fulton a încercat să-și consoleze fiul într-un moment emoționant, înainte ca acesta să se întoarcă împotriva ei și să o agreeze.

Reclamă

Artistul a scăpat apoi din casa mamei sale înainte ca polițiștii să sosească la fața locului. În urma incidentului, mama sa a explicat ceea ce s-a întâmplat într-o declarație oficială.

„Duminică, 28 aprilie, am fost contactată de câțiva dintre cei mai prieteni ai lui Winston pentru asistență, deoarece se confruntau cu el din cauza unei crize de sănătate mintală. La sosirea mea, am fost întâmpinată de fiul meu, care în mod clar era într-o stare de cădere a sănătății mintale”.

„Totul a devenit o experiență îngrozitoare într-un timp foarte scurt. Întotdeauna am vrut să-mi ajut fiul în problemele sale de sănătate mintală. Fac tot ce pot pentru a-i oferi sprijinul continuu de care are nevoie” a spus mama actorului

Ce se va întâmpla cu fiul lui Nicolas Cage după arestare

Nicolas Cage și-a refăcut viața alături de altă femeie, dar familia lui trece prin momente dificile. O sursă a declarat pentru presă că arestarea lui Weston a reprezentat un șoc foarte mare pentru apropiații acestuia.

Oamenii legii au confirmat că Weston nu mai este în custodia polițiștilor după ce a fost eliberat pe cauțiune. Cauțiunea lui era de 150 de mii de dolari.

Potrivit presei internaționale, Nicolas Cage a fost cel care a plătit cauțiunea actorului.

Reprezentanții lui Nicolas au fost contactați, însă aceștia nu au răspuns solicitărilor din partea presei. Un avocat al lui Fulton a povestit mai multe despre acest caz.

„Clienta mea a cooperat pe deplin pe durata anchetei. Ea susține orice decizie luată de forțele de ordine după ce acestea au examinat în mod independent proble și faptele. Aceasta este o chestiune penală și clienta mea este pur și simplu o victimă și un martor.”

Christina Fulton și Nicolas Cage nu au fost niciodată căsătoriți, dar s-au întâlnit între 1988 și 1991. Cei doi au avut împreună doar un fiu, pe Weston Cage.

Nicolas, în vârstă de 60 de ani, mai are doi copii: fiul Kal-El Cage, 18 ani, cu fosta soție Alice Kim și fiica August, 1 an, cu soția Riko Shibata.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×