Reclamă

Nicolas Cage a fost vizitat de soția și fiica lui pe platourile de filmare din Australia de Vest. Actorul a fost fotografiat în ipostaze emoționante alături de familia sa

Nicolas Cage a fost vizitat de soția și fiica lui pe platourile de filmare din Australia de Vest. Actorul a fost fotografiat în ipostaze emoționante alături de familia sa. Deși este implicat 100% în ceea ce face, Cage nu-și neglijează nici responsabilitățile din familie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 octombrie 2023, 8:10

Potrivit presei internaționale, Nicolas Cage stă în prezent cu familia sa în Yallingup, Australia de Vest. Actorul filmează viitoarea sa producție, The Surfer. Cage este pasionat de ceea ce face, dar nu vrea să-și neglijeze nici familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolas Cage a fost vizitat de soția și fiica lui pe platourile de filmare

Recent, starul de la Hollywood, în vârstă de 59 de ani, a arătat că este un familist convins când soția sa Riko Shibata, în vârstă de 28 de ani, și fiica lui August, în vârstă de un an, l-au vizitat pe platoul de filmare. Cage părea să fie îmbrăcat în hainele personajului său din The Surfer. Actorul a fost pozat într-un blazer bej pe care l-a combinat cu pantaloni asorți și pantofi.

Părul lui era proaspăt coafat, iar chipul îi era pus în evidență de o barbă aspră. Actorul s-a accesorizat cu o pereche de ochelari de soare eleganți. Acesta părea foarte concentrat pe ceea ce are de făcut pe platoul de filmare.

Cu toate acestea, în momentul în care camerele au încetat să mai filmeze, el a trecut lejer în modul de tată îndrăgostit. A fost văzut râzând cu familia lui.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Nicola Cage, alături de soția sa și fiica lor, pe platourile de filmare în Australia
Potrivit presei internaționale, Nicolas Cage stă în prezent cu familia sa în Yallingup, Australia de Vest / Profimedia Images

Nicolas și-a legănat cu grijă fiica în timp ce vorbea cu soția sa născută în Japonia. Se pare că pauzele de filmare îi plac mult actorului atunci când are oamenii dragi alături.

Râsul și afecțiunea lor au luminat platoul de filmare, scrie DailyMail. Cei trei s-au bucurat de un timp prețios în familie înainte ca Cage să se întoarcă la muncă.

Reclamă

Nicolas Cage este implicat în acțiuni de strângere de fonduri

Aceste fotografii de familie au apărut după ce Cage a uimit recent angajații Channel Seven. El a dat un telefon neașteptat la centrul lor de strângere de fonduri pentru a dona la Teletonul anual.

Vedeta născută în California a sunat la linia telefonică Telethon pentru a dona 5000 de dolari către o organizație de caritate pentru copii.

Prezentatorul Rick Ardon, în vârstă de 59 de ani, a spus că a primit un „apel telefonic foarte special” și a redat o înregistrare în care Cage promite că va da banii.

„Bună, sunt Nick Cage. Mi-ar plăcea să fiu cu tine chiar acum, dar filmez în sud. Vă rugăm să donați la Telethon pentru a ajuta unii copii și poate pentru a salva niște vieți”, a spus Cage.

„Un gest minunat. Cage ne-a oferit 5000 de dolari”, a adăugat Ardon entuziasmat.

Cage s-a căsătorit cu Riko în 2021 și au devenit părinți pentru fiica lor pe 7 septembrie 2022.

Deși Nicolas Cage are deja o vârstă înaintată, el s-a căsătorit pentru a cincea oară cu Riko Shibata într-o ceremonie restrânsă și foarte discretă la hotelul Wynn Hotel din Las Vegas pe data de 16 februarie a anului 2021. La vremea respectivă, cei doi soți au confirmat faptul că s-au căsătorit. Au spus că nu au cuvinte să descrie fericirea pe care o simt.

Cei doi s-au întâlnt în Shiga, Japonia, printr-un prieten comun, în timp ce actorul se afla pe platourile de filmare ale producției „Prisoners of the Ghostland”.

Cage și Shibata, care are doar 28 de ani și este tot actriță, și-au făcut prima dată debutul pe covorul roșu atunci când au apărut la premiera filmului lui Nicolas Cage, „Pig”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×