Reclamă

Câți frați și câte surori are Lewis Hamilton. Familia numeroasă din spatele pilotului de Formula 1

Familia pilotului de Formula 1 a intrat din ce în ce mai mult în atenția presei în ultima perioadă. Te întrebi câți frați și câte surori are Lewis Hamilton. Descoperă mai jos ce relații are pilotul de curse cu întreaga sa familie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 iulie 2024, 6:06 / Actualizat: 9 iulie 2024, 11:19

Lewis Hamilton, în vârstă de 39 de ani, a avut parte de o copilărie tumultoasă. Cu toate acestea, visul său a devenit realitate atunci când a devenit pilot de Formula 1. Chiar dacă părinții lui au divorțat pe când acesta avea doar doi ani, Lewis a crescut într-o familie numeroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți frați și câte surori are Lewis Hamilton

Părinții pilotului de Formula 1 sunt Carmen Larbalestier și Anthony Hamilton. Aceștia au divorțat pe când micuțul Hamilton avea doar doi ani.

Tatăl lui Hamilton, Anthony, a fost motivul major pentru care pilotul de curse a ajuns să facă performanță în acest domeniu.

Anthony i-a cumparat lui Lewis prima sa mașină cu telecomandă pe când avea șase ani și primul său kart de Crăciun când Hamilton avea doar șapte ani.

Reclamă

Anthony a fost cel care l-a ajutat pe Lewis să pătrundă în lumea kartingului. Anthony a fost managerul fiului său de-a lungul carierei sale până în 2010, atunci când a fost demis de fiul său.

În vreme ce Antony a fost văzut la aproape fiecare cursă din cariera fiului său, Carmen, mama sa, a fost o figură care nu s-a afișat prea des în fața publicului. Lewis, pe de altă parte, adoră să iasă în evidență atunci când apare în public.

Superstarul de Formula 1 a fost crescut de mama lui până la vârsta de 12 ani, împreună cu surorile sale vitrege Nicola și Samantha Lockhart.

Reclamă

Ulterior, adolescentul s-a mutat să locuiască cu tatăl său, Anthony, și cu mama sa vitregă, Linda. Alături de ei trăiau și fratele vitreg al lui Hamilton, Nicolas Hamilton.

Deși Carmen nu a fost obișnuită cu cursele lui Lewis, ea a fost mereu acolo pentru momentele mari. Descoperă mai jos cine sunt frații și surorile vitrege ale lui Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton are un singur frate vitreg

Anthony și Linda Hamilton și-au început relația la scurt timp după ce Antony a divorțat de Carmen. Cei doi s-au căsătorit, iar Linda a devenit mama vitregă a lui Lewis.

Anthony și Linda au adus pe lume primul lor copil în anul 1992. Nicolas Hamilton s-a născut prematur, cu două luni înainte de termen, scrie People.

Lewis și Nicolas Hamilton la un eveniment public din 2014
Nicolas Hamilton s-a născut prematur / Profimedia Images

Conform autobiografiei lui Lewis, micuțul Nicolas a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală. Boala i-a afectat mișcarea și coordonarea lui Nicolas, însă acesta a avut mereu o relație strânsă cu fratele său mai mare.

De altfel, Nicolas a fost inspirat de fratele său și a fcut tot posibilul pentru a concura în cursele de Formula 1.

În anul 2016, Nicolas a făcut parte pentru scurt timp din echipa de acoperire a F1 a Channel 4. Însă Nicolas nu este singurul membru al familiei numeroase.

Lewis Hamilton are două surori vitrege

Nicola și Samantha Lockhart au venit pe lume după ce Carmen, mama pilotului de Formula 1, s-a recăsătorit.

Hamilton a locuit atât cu Nicola, cât și cu Samantha până la vârsta de 12 ani, când s-a mutat să locuiască cu tatăl și fratele său vitreg.

Surorile pilotului au ales să stea departe de lumina reflectoarelor. Despre ele nu se cunosc foarte multe detalii și nu există multe imagini în mediul online.

Publicația The Sun scrie că cele două surori au trăit cea mai mare parte a vieții în Sandy, Bedfordshire. Acestea au crescut împreună cu mama lor Carmen și tatăl lor, Raymon Lockhart.

Carmen, mama pilotului, a declarat într-un interviu din trecut că unul dintre motivele care au dus la divorțul ei de Anthony a fost tocmai dorința acesteia de a sta departe de lumina reflectoarelor.

Mama pilotului de Formula 1 a preferat să aibă o familie retrasă, care să nu se afle mereu în ochii publicului. În ciuda acestei dorințe, Carmen și-a susținut constant fiul și a fost alături de el în cele mai importante momente din viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×